Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας  ειμε στο ψαξιμο για μια νεα καινουργια οθονη για  1080p  και βρηκα αυτες

σε παρα  πολλα  reviews οπως και στο redit τις θεωρουν οτι εινε οι πιο καλυτερες  για 144hz 1080p

1. Asus VG279Q

2. Viewsonic XG2402

3. AOC C27G1

4. CFG73

γενικως στο redit διαβαζω τις καλυτερες κριτικες  για  τα  AOC C27G1 και Samsung CFG73

Επεξ/σία από minecraft_fnaf_2008
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλα  παιζω παρα  πολλα Competitive games με  φιλους μου 

αυτη η οθονη  Asus VG279Q εινε ΙPS απλα δεν μπορω να βρω reviews για την  συγκεκριμενη, στο scroutz παντως την  εχει σε παρα  πολυ καλη τιμη

https://www.skroutz.gr/s/16941770/Asus-VG279Q.html

απλα  μπορει να θεωρηθει καλυτερη σε αποδοση και τιμη σε σχεση με τα αλλα μονιτορς που εινε  ΤΝ και VA 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι δε μπορει,θες μονο ΤΝ για competitive

Aν ομως ρωτας αν θα σε ικανοποιησει τοτε η απαντηση ειναι ναι

Επεξ/σία από 3DJIN
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι το συγκεκριμενο μοντελο τι κακο εχει; γιατι δεν  μπορει  να θεωρηθει καλυτερη σε αποδοση και τιμη;

εινε  ips;;  εχει παρα  πολυ καλες γωνιες θεασης; εχει καλα χρωματα σαν  ips; ειναι στα 144Ηz;

Δημοσ.

Dell Alienware AW2518HF

Για TN τα χρώματα είναι αρκετά καλά. 

Αλλιώς XG2402 ως budget επιλογή. 

Και τα δύο freesync , για να βάλεις το gsync compatible στο freesync range και να παίξεις αν έχεις nvidia καρτα.

Δημοσ.

το viewsonic ειναι το καλυτερο απο αυτα που εχεις ποσταρει για competitive,rs time ναι,input lag ναι,ειναι το ταχυτερο απο ολα

φυσικα αμα σου αρεσει το asus πας σε αυτο,απλα 400 για 1080p ειναι γελιοτητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αλλα ομως το asus  εινε IPS στα λεφτα αυτα, προσωπικα εμενα  το 24 δεν με βολευει γιατι εδω και χροννια χρησιμοποιω μια Lg flatron 27 μονιτορ+τηλεοραση  την ειχα παρει το 2013 και δεν ειχα ποτε μου  γενικως κανενα προβλημα ως τωρα σε 1080π

περα απο το competitive,rs time ναι,input lag  θελω να εχει και ωραια χρωματακια δεν θελω να εινε εντελως κενη. στο θεμα χρωματων, δεν  θελω τα χρωματα να εινε τοσο ξεφτυλισμενα

εχω  βγαλει και μια φωτογραφια με την αποσταση μεταξυ της οθονης και την αποσταση που καθομαι

θα εχω προβληματα με την αποσταση  που καθομαι αν παρω 27 1080Π?

Picture-3.jpg

Δημοσ.

το μονο προβλημα θα ειναι ο σβερκος επειδη εχεις την οθονη πολυ ψηλα,αλλα αυτο φανταζομαι το αντιμετωπιζεις και τωρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς και δεν σκέφτεσαι καθόλου για αυτήν?

MSI Optix MAG241C

https://www.skroutz.gr/s/16097512/MSI-Optix-MAG241C.html#reviews

Υπάρχει και το αντίστοιχο μοντέλο στις 27' 

MSI Optix MAG27C

https://www.skroutz.gr/s/15870988/MSI-Optix-MAG27C.html

Βλέποντας και την φώτο του γραφείου σου  θα πήγαινα στις 24' αλλα εσύ αποφασίζεις. Δοκίμασε αν έχεις την ευκαιρία παντως να βάλεις μια 27' οθόνη να δεις αν θα σε κουράζει, έχω την εντύπωση ότι η θέση σου είναι σχετικά κοντά για 27΄αλλα μπορεί να ξεγελάει και η φωτογραφία.

Επεξ/σία από manos315
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα ενα λαθος ομως στο μετρημα  τελικα εινε  95 cm. η αποσταση της καρεκλας απο την οθονη, οποτε δεν εινε καλυτερα να παω σε 27;

σκεφτομαι να αγορασω αυτην την οθονη

https://www.displayninja.com/asus-vg279q-review/

το review τωρα εγινε.

Δημοσ.

Γιατί πρέπει να είσαι reviewer για να έχεις άποψη; Ακόμα και το άρθρο που ανέβασες το θέτει το ζήτημα. Το τι μόνιτορ έχω τι σημασία έχει; Αν είχα ένα γαμάτο η γνώμη μου θα είχε μεγαλύτερο βάρος;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...