Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εμένα ακόμα λειτουργεί το 535 και να πω την αμαρτία μου δυστυχώς πρέπει να το αποχωριστώ πλέον! Ένα restart στις 2 εμδομάδες και δεν κολλάει καθόλου! Η μπαταρία ακμαιότατη μετά από 4 χρόνια περίπου! Έχει φάει και αρκετές τούμπες και δεν έχει πάθει τίποτα. Ξ οθόνη δεν έχει γρατσουνιές και  χωρίς ζελατίνα μάλιστα! Πολύ value for money συσκευή κακά τα ψέματα!

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Gilmen είπε

Πολυ κριμα αναμενουμε την νεα κινηση της microsoft

Μάλλον φαίνεται ότι μαθαίνουν από το πάθημά τους.

Η επόμενη κίνηση αν θέλουν να έχει κάποια τύχη πρέπει να έχει υποστήριξη android apps.

Και γιατί λέω ότι έχει μάθει από την αποτυχία του WP.

Θέλουν να φέρουν και τη Cortana στο Android.

Microsoft’s CEO Thinks Google Can Help Make Cortana a Hit

Speaking at a meeting with journalists earlier this week, Nadella revealed that Microsoft isn’t looking into building its very own device that would be powered by Cortana, but instead wants to explore other options, such as bringing the digital assistant closer to its rivals.

https://news.softpedia.com/news/microsoft-s-ceo-thinks-google-can-help-make-cortana-a-hit-524608.shtml

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, aypnia είπε

Πάνω κάτω ότι συμβαίνει με το linux. Προσωπικά κάνω dual boot και σε Windows και σε Ubuntu για κάποιο λόγο.

Το τσιγάρο κόβεται (εδώ το έκοψα εγώ μαχαίρι ύστερα από 16 χρόνια καπνίσματος περίπου 20.000€ μου κόστισε με τα χρόνια) τα Windows όμως δεν κόβονται.

Ειδικά άμα πέσεις στην λουπα τον boot από το ένα σε άλλο. Στο τέλος θα καταλήξεις πάλι σε main "σπιτικό" λειτουργικό Windows, εκτός αν κάνεις μια πολυ συγκεκριμένη δουλειά στο Ubuntu.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, aypnia είπε

Μάλλον φαίνεται ότι μαθαίνουν από το πάθημά τους.

Η επόμενη κίνηση αν θέλουν να έχει κάποια τύχη πρέπει να έχει υποστήριξη android apps.

Και γιατί λέω ότι έχει μάθει από την αποτυχία του WP.

Θέλουν να φέρουν και τη Cortana στο Android.

Microsoft’s CEO Thinks Google Can Help Make Cortana a Hit

Speaking at a meeting with journalists earlier this week, Nadella revealed that Microsoft isn’t looking into building its very own device that would be powered by Cortana, but instead wants to explore other options, such as bringing the digital assistant closer to its rivals.

https://news.softpedia.com/news/microsoft-s-ceo-thinks-google-can-help-make-cortana-a-hit-524608.shtml

Ελπιζω να βαλουνε μυαλο απο και να καταλαβουνε ποιο ειναι το μελλον τους και επισης μην κοροιδευομαστε η microsoft ειναι απαραιτητη αν θελουμε υγειη ανταγωνισμο στο mobile λειτουργικο

20 λεπτά πριν, barman_ είπε

κριμα πραγματικα.θα μπορουσε να ηταν πρωτος μαγκας

Αυτο ακριβως λεω και εγω και δεν μπορω να τους καταλαβω ..μαλλον εχουνε εμμονες που δεν μπορουμε να καταλαβουμε οι κοινοι θνητοι δεν εξηγιεται αλλιως.....

Επεξ/σία από Gilmen
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GBorb είπε

Και όμως εγώ το 535 το έχω από το 2014. Η μπαταρία κρατάει ακόμα το ίδιο και τις δουλειες μου όπως τώρα που ποσταρω στο φόρουμ τις κάνω μια χαρά. Μακάρι να μην σταματούσε και συνεχιζε να βγάζει συσκευές. Ακόμα και τώρα δουλειει κανονικά χωρίς κολλήματα.

Η μπαταρία και η ανεκτικότητα της συσκευής δεν έχουν σχέση με το λειτουργικό.Κάποιες συσκευές της Microsoft είχαν καλή κάμερα και οθόνη συν smooth λειτουργικό,τίποτα άλλο,κατώτερο λειτουργικό σε σχέση με Android.Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι εφαρμογές που δεν λειτουργούσαν σωστά η δεν υπήρχαν αντάξιες όπως στο Android.

Οσοι έμειναν και ειδικά όσοι επέλεξαν αυτές τις συσκευές γνώριζαν καιρό πριν οτι το λειτουργικό αργοπεθαίνει,ήταν επιλογή τους.Αν πάρεις Android συσκευή,το 535 θα το παρατήσεις στην άκρη η θα το έχεις για 2ο.

Δημοσ.

Δεν το ανακοίνωσε τώρα. Είναι γνωστό εδώ και καιρό. Τώρα το υπενθύμισε. Όπως έκανε πρόσφατα και με τα Windows 7. Επειδή και οι δύο εκδόσεις τερματίζονται οριστικά σε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο. Σε ένα χρόνο οι συσκευές x50 θα έχουν λάβει υποστήριξη σχεδόν 4μιση χρόνια.  

Κατά τα άλλα δε χρειάζονται πλέον τα Windows 10 Mobile, καθώς έχει αποσυρθεί από τα mobiles. Δεν έχουν νόημα καθώς από τη μία τα άλλα δύο mobile λειτουργικά έχουν κερδίσει την προτίμηση των χρηστών, από την άλλη δεν έχει και νόημα να συντηρεί mobile λειτουργικό για να υποστηρίξει το πολύ δυνατό hardware που θα βλέπουμε από 'δω και στο εξής. Έχει καλύτερες λύσεις.

Σίγουρα πάντως τα WM10 βοήθησαν στην ανάπτυξη και τη μεταφορά των Windows 10 σε Arm με τα Windows 10 Arm αλλά και στην ανάπτυξη των Windows Core OS και Windows Lite.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω παντως εχω το 435 μονο για τηλεφωνικη συσκευη απλα ετσι για την ιστορια και οσο κραταει η μπαταρια δεν θα το αλλαξω ......

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Angelcrow είπε

Κι εμένα ακόμα λειτουργεί το 535 και να πω την αμαρτία μου δυστυχώς πρέπει να το αποχωριστώ πλέον! Ένα restart στις 2 εμδομάδες και δεν κολλάει καθόλου! Η μπαταρία ακμαιότατη μετά από 4 χρόνια περίπου! Έχει φάει και αρκετές τούμπες και δεν έχει πάθει τίποτα. Ξ οθόνη δεν έχει γρατσουνιές και  χωρίς ζελατίνα μάλιστα! Πολύ value for money συσκευή κακά τα ψέματα!

Nokia Lumia 520,,,,,  το εχει η συζυγος το τηλ ειναι σκυλι ενα ρεσταρτ το τριμηνο και η μπαταρια κραταει μια χαρα οθονη χωρις γρατζουνιες και ακομα και σημερα ειναι γρηγορο και χωρις κολληματα  παρολο που δεν ηταν και καμια ναυαρχιδα

• Like 1
Δημοσ.

Απο την πρωτη μερα που κυκλοφορησαν τα WIndows phone ηταν καταδισκασμενα να αποτυχουν. Ακομα και στους υπολογιστες οι περισσοτεροι τα κραταμε γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο και δεν βρισκουμε πολλες εφαρμογες παιχνιδια αλλιως θα ειχαν φαει σουτ. 3-4 φορες επιασα στα χερια μου windows phone και στο 10 λεπτο απλα το παρατησα δεν εβγαλα ποτε ακρη με τιποτα. Πιο δυσχρηστο. Πρεπει να βρισκονται στο 0.1% αυτη τη στιγμη αν οχι στο 0%.

• Confused 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, zodiacskipper είπε

Λες και υπάρχει άτομο που έχει Windows phone το 19..

Ειναι καποια εκατομμυρια

https://www.windowslatest.com/2018/01/04/windows-phone-market-share-collapses-0-15-according-netmarketshare/

0.15% στα αρκετα δις κινητων κανε το λογαριασμο. Εδω εχει κοσμο με android 2.1.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...