Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, GBorb είπε

Και όμως εγώ το 535 το έχω από το 2014. Η μπαταρία κρατάει ακόμα το ίδιο και τις δουλειες μου όπως τώρα που ποσταρω στο φόρουμ τις κάνω μια χαρά. Μακάρι να μην σταματούσε και συνεχιζε να βγάζει συσκευές. Ακόμα και τώρα δουλειει κανονικά χωρίς κολλήματα.

στην ουσία είναι πλέον νεκρό όπως και η rim πριν λίγο καιρό, όλο το θέμα είναι οι ε φ α ρ μ ο γ έ ς

• Like 1
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
52 minutes ago, Istros said:

Αλλο ένα λειτουργικό στο ντουλάπι.Κριμα!

Καθόλου κρίμα. Επιλογή των χρηστών ήταν...

Πάντως από θέμα διαχείρισης ενέργειας ήταν το καλύτερο λειτουργικό.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

Καθόλου κρίμα. Επιλογή των χρηστών ήταν...

Πάντως από θέμα διαχείρισης ενέργειας ήταν το καλύτερο λειτουργικό.

Παλιός χρήστης windows mobile 6.1 professional σε Samsung omnia i900 πολλά κολληματα, επανεκκίνησεις αλλά διορθώθηκε πολύ στην πορεία.Οταν χάνεται ένα λειτουργικό δεν γινεται να είσαι χαρούμενος.

• Like 4
Δημοσ.

Έχουν περάσει από τα χέρια μου 3 Lumia με Windows, έχω να πω ότι σαν ρολάρισμα το λογισμικό ήταν αιώνες μπροστά σου από τα τότε Android 4.0 και 4.3 αν θυμάμαι καλά τα αντίστοιχα της Google.

Δυστυχώς οι λόγοι για την αποτυχία οφείλονται σε ένα άτομο, τον κύριο Ελοπα, αλήθεια που να βρίσκεται αυτός τώρα???

• Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, stevchrly είπε

στην ουσία είναι πλέον νεκρό όπως και η rim πριν λίγο καιρό, όλο το θέμα είναι οι ε φ α ρ μ ο γ έ ς

Οι ανάγκες του καθενα είναι διαφορετικες. Για την χρηση που κανω δεν εχω κανενα παραπονο από το 535. Πεφτει κατω δεν παθαινει τιποτα και οποτε το χρειαστω είναι εκει. 

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GBorb είπε

Οι ανάγκες του καθενα είναι διαφορετικες. Για την χρηση που κανω δεν εχω κανενα παραπονο από το 535. Πεφτει κατω δεν παθαινει τιποτα και οποτε το χρειαστω είναι εκει. 

δεν αντιλέγω 

Δημοσ.

Δεν στηρίχτικε όσα θα έπρεπε.....το πηραν <<σβάρνα>> οι Κινέζοι με τo αίσχος που λέγετε Android.........το ιδιο έπαθαν και τα Blackberry, το nokia SYMBIAN και παει να γινει και με το IOS App,le.......

Ο εμπορικος πολεμος της κίνας καλά κρατεί.....

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GBorb είπε

Και μετά λέτε τρολ τον @Federer

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

προσωπικά είχα Windows για αρκετό καιρό όμως τα τελευταία 4 χρόνια ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα χωρίς εφαρμογές και ότι εφαρμογές υπήρχαν ήταν ότι νανε. ακόμα και σήμερα μετά από τόσα χρόνια δεν υπάρχει το viber στα ελληνικά.  αναμενόμενο ήταν εδώ και χρόνια δυστυχώς. 

Δημοσ.

Να τονίσουμε ότι δεν υπήρχε καμία εφαρμογή της Google στα Windows phone. Αν υπήρχε θα ήταν ένα πιο σταθερό "Android" στις εποχές του 4.0 και μετά και δεν θα την συνέφερε, αφού πάνω κάτω τις ίδιες τιμές είχαν τα κινητά Android και WP. Επίσης η μη υποστήριξη εφαρμογών από γνωστές εταιρίες Snapchat, Gmail, Instagram και δεν θυμάμαι ακόμα ποιες άλλες γιατί τις θεωρώ δεδομένες τώρα στο Android, εχωσαν ένα επιπλέον καρφί στο φέρετρο των WP.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Έχω δουλέψει windows phone και ηταν πολύ καλό.Δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν έπιασε.

Απέτυχε γιατί ελάχιστοι developers και εταιρείες λογισμικού ήταν διατεθειμένοι να υποστηρίξουν και τρίτο λειτουργικό.

Είναι απλά τα πράγματα, αν ένα λειτουργικό δεν έχει προγράμματα και εφαρμογές δεν μπορεί να κατακτήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς.

Πάνω κάτω ότι συμβαίνει με το linux. Προσωπικά κάνω dual boot και σε Windows και σε Ubuntu για κάποιο λόγο.

Εξακολουθώ να χρησιμοποιώ και Windows γιατί κάποια προγράμματα για τα οποία έχει πληρώσει ένα σκασμό λεφτά για να τα αγοράσω δουλεύουν μόνο σε Windows.

Η ύπαρξη ευρείας γκάμας λογισμικού τρίτων είναι η πραγματική δύναμη ενός λειτουργικού.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι ειναι και τα windows ειναι χειροτερο λειτουργικο απο το linux αλλα εχουνε εφαρμογες γι αυτο εχουνε επικρατησει.

Επεξ/σία από j2k

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...