Mhlogiatros Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Το χειρότερο δεν είπες τα κουτάβια μεγαλώνουν και μετά δε τους κάνουν πια ....
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, spyros007 είπε Ο κοπανος κι ο καβουρας μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα.......................... κι ο γουίδαρος... 1
AntiCambeR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Στις 19/1/2019 στις 8:36 ΜΜ, Ζoi είπε Καλησπερα, αναζητω αρσενικο κουταβι καθαροαιμο samoyed,οποιος γνωριζει κατι ας με ενημερωσει.. ευχαριστω Μπες στο dogforum.gr να μάθεις οτι χρειάζεται,εδώ είναι popcorn 🍿 thread. 1
Tompgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Ο άλλος λέει έχω δύο σκυλιά κι ένα ράτσας 😂 Έχω ένα παιδί και δύο κόρες. 1 1
Vasivouzoukos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Μπες στο dogforum.gr να μάθεις οτι χρειάζεται,εδώ είναι popcorn 🍿 thread. Αυτοί οι φανατισμένοι μισάνθρωποι θα τον σταυρώσουν αν πάει και πει πως θέλει ρατσάτο πρώτο σκυλί. Αν δεν έχει φορολογική δήλωση πάνω από 100k, δικιά του βίλα, 25 ώρες την ημέρα ελεύθερο χρόνο, κορυφαίο εκτροφέα με phd στην ανάθρεψη κουταβιών και γραμμή καθαρότητας αίματος που θα ζήλευε και ο Χίτλερ και διάθεση να πάει να εκπαιδεύσει το σκύλο του στην Αμερική το ξεχνάς. Δεν παίρνεις σκύλο έτσι απλά αγαπητέ μου, έχει και ευθύνες τι νόμιζες; 2
AntiCambeR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Αυτοί οι φανατισμένοι μισάνθρωποι θα τον σταυρώσουν αν πάει και πει πως θέλει ρατσάτο πρώτο σκυλί. Αν δεν έχει φορολογική δήλωση πάνω από 100k, δικιά του βίλα, 25 ώρες την ημέρα ελεύθερο χρόνο, κορυφαίο εκτροφέα με phd στην ανάθρεψη κουταβιών και γραμμή καθαρότητας αίματος που θα ζήλευε και ο Χίτλερ και διάθεση να πάει να εκπαιδεύσει το σκύλο του στην Αμερική το ξεχνάς. Δεν παίρνεις σκύλο έτσι απλά αγαπητέ μου, έχει και ευθύνες τι νόμιζες; Είσαι υπερβολικός.Εκεί δεν χαϊδεύουν αυτιά και θα του πούν την αλήθεια. Επίσης πως έβγαλες το συμπέρασμα οτι είναι μισάνθρωποι;Επειδή λατρεύουν τους σκύλους;Καλά κάνουν γιατί ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και χρησιμεύει για οδηγούς τυφλών,για φύλακας κλπ. σε αντίθεση με πολλούς ανθρώπους που είναι κουτοπόνηροι. Με την λογική σου τότε,μισάνθρωποι είναι και στα άλλα forums πχ σε αυτό με τον καφέ που χρειάζεσαι 1000€ για σωστό espresso.Αντιθέτως στο dogforum υπάρχουν αξιόλογα άτομα,έχω παρακολουθήσει το forum πολύ καιρό.Είναι όμως υπερβολικοί.Πολύ καλύτεροι άνθρωποι απο αυτούς που κακοποιούν τα παιδιά τους και που αντιμετωπίζουν τους σκύλους τους ως αντικείμενα.Εχουν βοηθήσει πολύ κόσμο. 1
trib Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, onty είπε σχεσεις με φιλοζωικες που παιρνουν τρελα λεφτα και δωρεές Αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία καλό θα ήταν να μην κάνεις προπαγάνδα και πολιτική σε ένα αθώο κατ' τα άλλα topic. Τσουβαλιάζεις εκατοντάδες φιλοζωικά σωματεία χωρίς να έχεις γνώση πως λειτουργούν, ποιοι τα λειτουργούν και πόσες χιλιάδες ζωάκια φιλοξενούν. Αν έχεις τα "κάκαλα" ξεκίνα εσύ ένα φιλοζωικό και πάρε εσύ τα "τρελά λεφτά και τις δωρεές". Γιατί να τους τα χαρίσεις; Αν όχι, απλά μην εκφράζεσαι. Τα φιλοζωικά να σου υπενθυμίσω δεν είναι κρατικά, ούτε έχει δημόσιους υπαλλήλους. Έχει καθημερινούς ανθρώπους που φιλοξενούν 3-4-5 ζωάκια στο ίδιο τους το σπίτι, έως ότου βρεθεί κάτι μονιμότερο. Και για να σου κάνω το χατήρι, ναι γίνονται δωρεές από οργανισμούς του χώρου. Ξέρεις όμως τι περιλαμβάνουν οι δωρεές; Εμβόλια, αμπούλες, αποπαρασιτικά, τροφές και εκπτώσεις στην περίλθαψη ή ακόμη και δωρεάν περίλθαψη από κτηνιάτρους. 4
gsisr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 ο άνθρωπος άνοιξε ένα thread που το λέει ξεκάθαρα! ΨΑΧΝΩ SAMOYED! ούτε την γνώμη φιλόζωων ζήτησε, ούτε ρώτησε αν είναι ηθικό. Οι μισοί είστε οφ τόπικ και τρώγεστε με τα ρούχα σας! 3 2
papp0us Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε Θα βράσει το σκυλί με καιρό Ελλάδας. Δες καλύτερα κανά κοντότριχο. Αυτο που λέει ο φίλος. Έχουμε εδώ ένα στη γειτονιά καθαρόαιμο στο Ηράκλειο Κρήτης, και πραγματικά το ζώο το καλοκαίρι μπαίνει σε Safe mode. έχει ΠΑΡΑ πολύ τρίχα για τις συνθήκες εδώ. Επίσης με όσα διαβάζω εδω μέσα αναρωτιέμαι πως και έχουν ακόμα τα ορφανοτροφεία παιδιά. Δεν νομίζω να γεννάει κανείς απο εσάς, κρίμα να μένουν τα παιδάκια στα ορφανοτροφεία. Το τι σκύλο θα πάρει ο άλλος, δεν αφορά κανένα σας. Αν το προσέχει, το στειρώσει αν δεν έχει τι να κάνει τα κουτάβια, και δεν το πετάξει στο δρόμο ας κάνει οτι θέλει. Αν το πετάξει στο δρόμο, είτε ιμίαιμο είτε καθαρόαιμο πάρει, το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει. Ένα σκυλί ακόμα στο δρόμο. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από papp0us 1 3
Stamer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Στις 19/1/2019 στις 8:36 ΜΜ, Ζoi είπε Καλησπερα, αναζητω αρσενικο κουταβι καθαροαιμο samoyed,οποιος γνωριζει κατι ας με ενημερωσει.. ευχαριστω Δεν ξέρω πολλά (τίποτα δηλαδή) αλλά googlaροντας "αγορά samoyed" μου βγάζει ένα σωρό. Αλλιώς αν ψάνχεις κάτι για χάρισμα ή αγορά από κάποιον μπορείς είτε να ψάξεις στις αγγελίες στο insomnia είτε να βάλεις μία νέα αγγελία ζήτησης. 1
RedPriest Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Είχαμε δύο και ηταν από τα πιο δύσκολα σκυλιά που πέρασαν απο αυτο το σπιτι. 😂 Εχουν παρα πολυ ενέργεια και κάνανε πολλές ζημιές από τα λίγα που θυμάμαι μιας και ημουν αρκετα μικρος. Δυστυχώς το πρώτο το είχαν ρίξει φόλα μεσα στην αυλή και το άλλο πήδηξε τον τοίχο εφυγε και το βρήκαμε χτυπημένο μετα απο 3 μερες. Αν δεν έχεις μεγάλη αυλή θα σου πρότεινα να μην πάρεις το συγκεκριμένο σκύλο. 1
Ζoi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Στις 21/1/2019 στις 9:08 ΜΜ, theoritikos είπε Και εγώ έχω μεγάλη αδυναμία στα samoyed, αν είχα τα χρήματα θα είχα αγοράσει ένα κουτάβι. Στην Ελλάδα δύσκολα θα δυσκολευτείς να βρεις. Έψαχνα κάποτε για εγκυκλοπαιδικούς λόγους σε διάφορα Ελληνικά site, αλλα δεν.. Αυτο το προβλημα εχω και εγω, δυσκολα βρισκω γιαυτο και ανοιξα το θεμα εδω.. Στις 21/1/2019 στις 10:03 ΜΜ, AtiX είπε Πω πω νεύρα από μερικούς... TS πάρε ότι θες φτάνει να μην είναι το πρώτο σου σκυλί... αν είναι το πρώτο σου μην επενδύσεις σε κάτι ακριβό και ράτσας... Απο μικρη εχω σκυλι, αλλα.οπως εχω αναφερει για το συγκεκριμενο σκυλι δεν το ψαχνω για μενα, εξυπηρετηση κανω σε εναν δικο μου ανθρωπο που ψαχνει το συγκεκριμενο
Gina211 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Στις 21/1/2019 στις 8:44 ΜΜ, onty είπε Αφου σαμογιεντ θελει ο ανθρωπος γιατι να παρει αδεσποτο; αυτο που παρατηρώ ειναι οτι ο καθενας παίρνει πρωτα σκυλο ρατσας που του αρεσει. Μετα μολις καταλλαβει οτι ολα τα σκυλακια ειναι το ιδιο καλοψυχα και μονο η εμφανιση αλλαζει, το φιλοσοφει καλυτερα και μπορει να παρει το επομενο απο τον δρομο η απο φιλοζωικη. Συμφωνώ απόλυτα εξάλλου πολλές φορές είναι και ένα κίνητρο το να το πληρώσεις και το να σου αρέσει εγώ έχω 2 εκ τον οποίων το ένα σπιτς που αγόρασα και το άλλο αδέσποτο το ίδιο τα αγαπάς δεν αλλάζει κάτι αλλά το να σου αρέσει είναι πολύ σημαντικό για κάποιον που πρώτο παίρνει σκύλο μόνο ενημέρωσε τον αυτόν που θέλει Σαμογιεντ μιας και έχω και ξέρω και στις πληροφορίες στο διαδικτιο δεν αναφέρετε πως μαδάει πολυυυυυυ όχι αστεία μιλάμε για πολύ τρίχα ένα που εγώ εμπιστεύομαι είναι το animal planet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα