Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, αναζητω αρσενικο κουταβι καθαροαιμο samoyed,οποιος γνωριζει κατι ας με ενημερωσει.. ευχαριστω 

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ζoi είπε

Καλησπερα, αναζητω αρσενικο κουταβι καθαροαιμο samoyed,οποιος γνωριζει κατι ας με ενημερωσει.. ευχαριστω 

δεν θα σου πω τι να κάνεις,, αλλά σκέψου να πας μια βόλτα να δεις κάνα αδέσποτο

• Like 9
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όμορφη ράτσα αυτή που ζητάς αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να πάρεις κανενα αδέσποτο; Αν πας σε φιλοζωική θα βρεις και κουτάβια δεν έχουν μόνο μεγάλα σκυλιά.

Δυο σκυλιά πέρασαν απο τα ζωή μου και τα δύο ήταν αδέσποτα και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Επεξ/σία από *Kopanos*
  • Like 8
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, guido είπε

Συμφωνω απολυτα, εχουμε υιοθετησει ηδη ενα πολυ καλο σκυλι απο φιλοζωικη, η αναζητηση δεν ειναι για μενα, εξυπηρετηση κανω

3 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Όμορφη ράτσα αυτή που ζητάς αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να πάρεις κανενα αδέσποτο; Αν πας σε φιλοζωική θα βρεις και κουτάβια δεν έχουν μόνο μεγάλα σκυλιά.

Δυο σκυλιά πέρασαν απο τα ζωή μου και τα δύο ήταν αδέσποτα και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

Εχεις απολυτο δικιο αλλα οπως ειπα η αναζητηση δεν ειναι για μενα εξυπηρετηση κανω.. και εμεις σκυλι απο φιλοζωικη εχουμε και πραγματικα ειναι αξιολατρευτο

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ζoi είπε

Εχεις απολυτο δικιο αλλα οπως ειπα η αναζητηση δεν ειναι για μενα εξυπηρετηση κανω.. και εμεις σκυλι απο φιλοζωικη εχουμε και πραγματικα ειναι αξιολατρευτο

Προσπάθησε απλα να μην αγοράσεις, γιατί σε ρατσες που έχουν μεγάλη ζήτηση ταλαιπωρούν τα ζώα με πολλές γέννες.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Προσπάθησε απλα να μην αγοράσεις, γιατί σε ρατσες που έχουν μεγάλη ζήτηση ταλαιπωρούν τα ζώα με πολλές γέννες.

Καθαρόαιμα κουταβια σπάνια χαρίζονται,έπειτα μην εχουμε στο μυαλό μας τα puppy factories υπάρχουν και σοβαροί εκτροφείς που δεν ταλαιπωρούν τα σκυλιά τους για το κέρδος.

Το Samoyed είναι δύσκολη ράτσα,στην Ελλάδα σωστό σκυλί δύσκολα θα πάρεις,θα πρέπει να ψάξεις στο εξωτερικο.

https://www.eurobreeder.com/breeds/samoiedskaia_sabaka.html

Επεξ/σία από moure
  • Like 3
Δημοσ.

Αφου σαμογιεντ θελει ο ανθρωπος γιατι να παρει αδεσποτο; αυτο που παρατηρώ ειναι οτι ο καθενας παίρνει πρωτα σκυλο ρατσας που του αρεσει. Μετα μολις καταλλαβει οτι ολα τα σκυλακια ειναι το ιδιο καλοψυχα και μονο η εμφανιση αλλαζει, το φιλοσοφει καλυτερα και μπορει να παρει το επομενο απο τον δρομο η απο φιλοζωικη. 

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ έχω βαρεθεί να μου λένε πάρε αδέσποτο. Ήδη έχω ένα δεν θέλω άλλο, θέλω να πάρω ράτσα. Τι σας νοιάζει δηλαδή αφού αυτό μου αρέσει; 

Στις 19/1/2019 στις 8:45 ΜΜ, guido είπε

Στις 19/1/2019 στις 8:47 ΜΜ, *Kopanos* είπε

• Like 3
Δημοσ.

Και εγώ έχω μεγάλη αδυναμία στα samoyed, αν είχα τα χρήματα θα είχα αγοράσει ένα κουτάβι. Στην Ελλάδα δύσκολα θα δυσκολευτείς να βρεις. Έψαχνα κάποτε για εγκυκλοπαιδικούς λόγους σε διάφορα Ελληνικά site, αλλα δεν..

• Like 1
Δημοσ.

Περα απο το οτι μερικοι θελουν να το παιζουν εξω απο το χορό υπερασπιστες των αδεσποτων και ηθικολογοι, ειναι και αυτοι που έχουν πραγματικα συμφεροντα απο αυτη την πιπιλα δηλαδη να διατηρουν σχεσεις με φιλοζωικες που παιρνουν τρελα λεφτα και δωρεές και τα εκμετάλλευονται για προσωπικα οφελη, οποτε το να παιρνεις καθαροαιμο τους χαλας τη πιατσα. Οποτε το να λεει καποιος οτι θελει αποψη για αυτη τη ρατσα και να του απαντάνε για αδεσποτα κτλ νομιζω ειναι off topic

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Κάβουρας είπε

Εγώ έχω βαρεθεί να μου λένε πάρε αδέσποτο. Ήδη έχω ένα δεν θέλω άλλο, θέλω να πάρω ράτσα. Τι σας νοιάζει δηλαδή αφού αυτό μου αρέσει; 

Έλα μάθε να διαβάζεις.

Δεν της είπα πάρε. Της είπα εξαρχής πως δεν θα της πω τι να πάρει, και της είπα απλά να το σκεφτεί.

Το τι έχεις βαρεθεί να σου λένε οι άλλοι μου είναι αδιάφορο 

Δεν με νοιάζει τι θα κάνεις.

12 ώρες πριν, onty είπε

Περα απο το οτι μερικοι θελουν να το παιζουν εξω απο το χορό υπερασπιστες των αδεσποτων και ηθικολογοι, ειναι και αυτοι που έχουν πραγματικα συμφεροντα απο αυτη την πιπιλα δηλαδη να διατηρουν σχεσεις με φιλοζωικες που παιρνουν τρελα λεφτα και δωρεές και τα εκμετάλλευονται για προσωπικα οφελη, οποτε το να παιρνεις καθαροαιμο τους χαλας τη πιατσα. Οποτε το να λεει καποιος οτι θελει αποψη για αυτη τη ρατσα και να του απαντάνε για αδεσποτα κτλ νομιζω ειναι off topic

Κάνε μας ρεπορτ για το οφτοπικ.

Τα παίρνω χοντρά.

Επεξ/σία από guido
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω πω νεύρα από μερικούς...

TS πάρε ότι θες φτάνει να μην είναι το πρώτο σου σκυλί... αν είναι το πρώτο σου μην επενδύσεις σε κάτι ακριβό και ράτσας...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...