Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panathatube είπε

Άκρως αποτελεσματική στο να προστατεύει η συγκεκριμένη θήκη με τίμημα την εμφάνιση. Τα S10 κατά τα άλλα μού φαίνονται φοβερές συσκευές!

Αρκει να μην ειναι διαφανη...θα μου πεις γουστα ειναι αυτα.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ, όχι ότι είναι και κανένα αριστούργημα η πίσω όψη άλλα εμένα προσωπικά μου αρέσει (σίγουρα η διάταξη θα μπορούσε να είναι αλλιώς άλλα δεν με χαλάει όπως είναι και τώρα). Αν αφαιρεθεί και η θήκη όπως το έχω στο μυαλό μου φαντάζει καλό... Θα δείξει όπως και να έχει, πάντα στην πραγματικότητα από κοντά η αίσθηση είναι αλλιώς!

• Like 1
Δημοσ.

Είναι seethrough :ph34r::ph34r:

Όταν βγούνε θα δείτε, μια χαρά κινητά θα είναι.  Για την τιμή θα πέσει η γνωστή γκρίνια  (Αχ νάχα λεφτά να το έπαιρνα). 

Δημοσ.
15 minutes ago, vostok said:

Τι να πει κανεις, πρωτα φρυδια για bezel less, τωρα ματακια για καμερες  μετα αυτακια για stereo ηχο, οταν φτασουνε κατω απο τη μεση τι θα βαλουνε ? :) lol

«Χερούλι» να το κρατάς. 

• Like 1
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι γαρ, θα μπεί μπαταρία 4.200 τουλάχιστον στο επόμενο note που να έχουμε λόγο να το πάρουμε?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Itsme.pit είπε

Η διαφορά του s10 plus με το s10 είναι μόνο 0.3 ιντσες???

Big deal Samsung😄

1) Κάμερα (διπλή selfie)

2) Λίγο μεγαλύτερη οθόνη 

3) Μεγαλύτερη μπαταρία!

Δημοσ.

Όμορφο και κομψό όντως δεν το λές, αν και δεν αγοράζουμε ποτέ συσκευές της εταιρίας, με το xiaomi τα έχουμε όλα και πολύ περισσότερα. Πάντως η μάχη της κάμερας δεν λέει να κοπάσει..

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, freegr είπε

Όμορφο και κομψό όντως δεν το λές, αν και δεν αγοράζουμε ποτέ συσκευές της εταιρίας, με το xiaomi τα έχουμε όλα και πολύ περισσότερα. Πάντως η μάχη της κάμερας δεν λέει να κοπάσει..

Πόσοι γράφετε από έναν λογαριασμο; 

Δημοσ.

Αν το βασικό s10e δεν έχει Τον αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη τότε που τον εχει; γιατί στη φωτο δεν φαίνεται να τον έχει στην πλάτη.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...