Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Πριν 4 μέρες πρόσθεσα στην 30αρα VDSL σύνδεση μου ένα speed booster γιατί ασχολούμαι με το live streaming και τα 2.2mbps που είχα δεν ήταν αρκετά (Να σημειωθεί ότι κλείδωνα στα 28Mbps download και 2.2mbps upload). Από τότε που έκανα αυτή την κίνηση έχω μετανιώσει άπειρα. Τα προβλήματά μου λοιπόν είναι τα εξής: Από τότε που έβαλα το booster όχι μόνο δεν πιάνω τις ταχύτητες που είχα πριν στην κανονική μου σύνδεση αλλά υπάρχουν και αυξομοιώσεις από 0.5mbps download - 0.1mbps upload μέχρι 10mbps download - 2mbps upload αυτές οι μετρήσεις είναι όταν το booster είναι ενεργοποιημένο. Έλα όμως που τα προβλήματα δεν τελειώνουν εδώ, όταν απενεργοποιώ το booster οι ταχύτητές μου είναι και πάλι μειωμένες δηλαδή ούτε καν αυτές που είχα πριν το booster, κλειδώνει στα 2.2 download και 2 upload. Και το καλύτερο το αφήνω για το τέλος, χτες απενεργοποιήθηκε και το wireless και δεν ανοίγει με τίποτα. 

Ωστόσο, όλες αυτές τις μέρες που έχω βάλει το booster καλώ κάθε μέρα την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote μπας και μου δώσουν κάποια λύση. Κάθε εκπρόσωπος μου λέει και κάτι διαφορετικό. Αρχινάμε με το ότι υπάρχει πρόβλημα με την κινητή και το booster δεν δουλεύει σωστά σε όλη την Ελλάδα εδώ και ένα μήνα, μετά ο άλλος μου λέει ότι επειδή το booster δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει και την κανονική σύνδεση VDSL μου. Άλλος μου λέει ότι έχει θέμα το router μου. 

Δεν γνωρίζω τι πρέπει να κάνω. Κοιτάω και εδώ στο forum ότι υπάρχουν μερικά προβληματάκια αλλά λύση δεν έχω βρει. Αυτό που χρειάζομαι είναι ή μια πιθανή λύση για το πρόβλημα μου έτσι ώστε να είναι οι ταχύτητες εκεί που πρέπει, να είναι σταθερές και εγώ να μπορώ να κάνω τα stream μου και να βγάζω κάποια ψηλά ή κάποια άλλη λύση που μπορείτε εσείς να μου δώσετε για να έχω ικανοποιητικές ταχύτητες και τέλος πως πρέπει να αντιμετωπίσω την Cosmote αν το θέμα επιμείνει.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...