ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, vargas είπε Είναι δικαρτο το poco με micro sd card και εινσι splash proof Τα είπαμε φίλε μου, Διεγράφη το συγκεκριμένο, δεν καλύπτει τις προδιαγραφές μου και συν της άλλης δεν έχει και nfc που μου είναι απαραίτητο.
vargas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Τα είπαμε φίλε μου, Διεγράφη το συγκεκριμένο, δεν καλύπτει τις προδιαγραφές μου και συν της άλλης δεν έχει και nfc που μου είναι απαραίτητο. Δεν διαφωνώ απλά αυτά που έγραψες δεν ισχύουν καρτα sd παίρνει με δύο κάρτες και splash proof είναι. Αυτό λέω για τα υπόλοιπα συμφωνώ Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από vargas
ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, vargas είπε Δεν διαφωνώ απλά αυτά που έγραψες δεν ισχύουν καρτα sd παίρνει με δύο κάρτες και splash proof είναι. Αυτό λέω για τα υπόλοιπα συμφωνώ Το poco έχει hybrid υποδοχή οπότε δεν παίρνει 2 sim με SD ταυτόχρονα οπότε ισχύει. Επίσης ούτε επίσημα διαθέτει κάποια μορφή αδιαβροχοποιησης όπως ip ή nano.
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Το poco έχει hybrid υποδοχή οπότε δεν παίρνει 2 sim με SD ταυτόχρονα οπότε ισχύει. Επίσης ούτε επίσημα διαθέτει κάποια μορφή αδιαβροχοποιησης όπως ip ή nano. Εχει ιδια αδιαβροχοποιηση με ακριβοτερα τηλεφωνα. Απλα για να μεινει το κοστος χαμηλο δεν πηρε επισημη πιστοποιηση ip68 2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Το poco έχει hybrid υποδοχή οπότε δεν παίρνει 2 sim με SD ταυτόχρονα οπότε ισχύει. Επίσης ούτε επίσημα διαθέτει κάποια μορφή αδιαβροχοποιησης όπως ip ή nano. Εχει ιδια αδιαβροχοποιηση με ακριβοτερα τηλεφωνα. Απλα για να μεινει το κοστος χαμηλο δεν πηρε επισημη πιστοποιηση ip68 https://www.google.com/amp/s/m.gsmarena.com/motorola_moto_z3_play-ampp-9003.php Και ουτε το "δικο" σου ειναι ip68.... Απλα splash resistant... Και με sd636 και οχι sd845
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα