Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 minutes ago, Stifler's Mom said:

οχι οχι απλα μου φανηκε περιεργο γιατι αποτι μου ειχαν πει ξανα λεω περα απο τον επεξεργαστη μου τα υπολοιπα ηταν κακα.. και πιστευα οτι θα ηθελαν και αλλα πραγματα αλλαγη! αφου δεν χρειαζεται κατι αλλο τελεια τοτε.. Μια τελευταια ερωτηση... με αυτην την καρτα γραφικων που ανεφερα.. θα μπορω να παιξω οτι παιχνιδι υπαρχει μεχρι στιγμης στα ultra γραφικα?

Κι ένας SSD δεν θα ήταν κακή ιδέα.

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 3
Δημοσ.

εγινε ευχαριστω!

5 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Κι ένας SSD δεν θα ήταν κακή ιδέα.

ναι αυτο μου το ειχε πει και ενας τεχνικος που ειχα ρωτησει...

Δημοσ.

καλο θα ειναι, αφου ετσι κι αλλιως θα ανοιξεις τον υπολογιστη να βαλεις την καρτα γραφικων, να το ανοιξεις απο τωρα μια, να δεις και τι γινεται μεσα, λογικα θα χρειαζεται καθαρισμα. Η 1060 θα χρειαστει και εξωτερικη παροχη ρευματος. Εαν οι θερμοκρασιες που φαινονται (περα του δισκου) ειναι πραγματικες παντως θα εχεις θεμα. Γενικοτερα ανοιξε το για να δεις εαν υπαρχει ανεμιστηρας μπροστα που να βαζει μεσα αερα.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε το μηχανημα φλέγεται κανονικά! Λογικα δεν πρεπει να εχεις ανοιξει ποτέ το κουτι για καθαρισμα ολα αυτα τα χρόνια που έχεις αυτο το μηχάνημα! Σώσε το όσο προλαβαίνεις! Δηλαδη το καλοκαίρι δεν σου είχε σβήσει ποτέ? Πρέπει να περνάγανε τους 100 βαθμους και η cpu και η gpu!

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Φιλε το μηχανημα φλέγεται κανονικά! Λογικα δεν πρεπει να εχεις ανοιξει ποτέ το κουτι για καθαρισμα ολα αυτα τα χρόνια που έχεις αυτο το μηχάνημα! Σώσε το όσο προλαβαίνεις! Δηλαδη το καλοκαίρι δεν σου είχε σβήσει ποτέ? Πρέπει να περνάγανε τους 100 βαθμους και η cpu και η gpu!

δεν μου ειχε σβησει οχι...θα το κανω τωρα που θα αλλαξω την καρτα γραφικων μου..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stifler's Mom είπε

δεν μου ειχε σβησει οχι...θα το κανω τωρα που θα αλλαξω την καρτα γραφικων μου..

Να ξερεις παντως. Δεν καθαριζεις τιποτα με υγρο πανι και ζεστο αερα (το ειχε κανει φιλος). Βγαζεις τα παντα απο το ρευμα και καλυτερα καθαρισμα μονο με κρυο αερα. Οταν καθαριζεις κοντα στα ανεμιστηρακια, τα κρατας με το χερι σου ή κατι αλλο ωστε να μην κουνιουνται σε μεγαλες στροφες γιατι μπορει να χαλασουν. 

• Like 3
Δημοσ.

Φίλε μου πριν αγοράσεις την κάρτα , άνοιξε το κουτί και δες τι τροφοδοτικό έχεις. Συνήθως τα τροφοδοτικά των έτοιμων hp , dell , lenovo κλπ έχουν λίγα βατ , δεν έχουν πιστοποίηση και κυρίως δεν έχουν τα καλώδια τροφοδοσίας που θα χρειαστείς για μια 1060.
Επίσης πριν την αγοράσεις κοίταξε τις διαστάσεις του κουτιού σου και αν την χωράει.
Η r7 240 που έχεις τώρα βγαίνει σε έκδοση low profile δηλαδή σε έκδοση με μικρότερο μέγεθος και χωρίς να χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία πέρα από την μητρική.Το πιθανότερο είναι να έχεις μια τέτοια και να μην υποστηρίζει το τροφοδοτικό σου και το μέγεθος του κουτιού σου μια 1060 αυτην την στιγμή. 
Ο υπολογιστής σου  ψήνεται, καθάρισε τον , άλλαξε πάστα στον επεξεργαστή , δες αν το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή λειτουργεί κανονικά, αν όχι χρειάζεσαι και ψύχτρα.
Γενικά αν θες να φτιάξεις το pc σου ,οπωσδήποτε πάρε καλό τροφοδοτικό και μετά την κάρτα που θες εφόσον την χωράει και αν θες αργότερα προσθέτεις ssd και έξτρα ραμ

• Like 2
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, hatzimanolisan είπε

Φίλε μου πριν αγοράσεις την κάρτα , άνοιξε το κουτί και δες τι τροφοδοτικό έχεις. Συνήθως τα τροφοδοτικά των έτοιμων hp , dell , lenovo κλπ έχουν λίγα βατ , δεν έχουν πιστοποίηση και κυρίως δεν έχουν τα καλώδια τροφοδοσίας που θα χρειαστείς για μια 1060.
Επίσης πριν την αγοράσεις κοίταξε τις διαστάσεις του κουτιού σου και αν την χωράει.
Η r7 240 που έχεις τώρα βγαίνει σε έκδοση low profile δηλαδή σε έκδοση με μικρότερο μέγεθος και χωρίς να χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία πέρα από την μητρική.Το πιθανότερο είναι να έχεις μια τέτοια και να μην υποστηρίζει το τροφοδοτικό σου και το μέγεθος του κουτιού σου μια 1060 αυτην την στιγμή. 
Ο υπολογιστής σου  ψήνεται, καθάρισε τον , άλλαξε πάστα στον επεξεργαστή , δες αν το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή λειτουργεί κανονικά, αν όχι χρειάζεσαι και ψύχτρα.
Γενικά αν θες να φτιάξεις το pc σου ,οπωσδήποτε πάρε καλό τροφοδοτικό και μετά την κάρτα που θες εφόσον την χωράει και αν θες αργότερα προσθέτεις ssd και έξτρα ραμ

θα τα κοιταξω φιλε μου..σε ευχαριστω πολυ...

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Stifler's Mom είπε

θα τα κοιταξω φιλε μου..σε ευχαριστω πολυ...

Αυτο ειναι το κουτι σου; αν ναι, τοτε το pc σου ειναι το HP Pavilion 500-450nv.

hp-pavilion-500-415nv-1000-1038064.jpg

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Stifler's Mom είπε

ναι φιλε μου αυτο ακριβως

Το προβλημα ειναι οτι δεν βρηκα τιποτε απολυτως για το τροφοδοτικο, λογικα ειναι 300w χωρις καλωδιο για συνδεση με την καρτα που χρειαζεται η 1060. Επισης δεν εχει χωρο να μπει απο μπροστα αερας, αρα φροντιζε να μην καλυπτεις τα κενα που εχει στην μια πλευρα. Δεν ξερω και αμα εχει θεση για δευτερο δισκο. Γενικοτερα, οταν γκουγκλαρα το συγκεκριμενο μοντελο, μου εβγαζε 2 λινκ για eshop και public, αλλα τιποτε χρησιμο. Ουτε στο σαιτ της hp εβγαζε κατι χρησιμο.

• Like 1
Δημοσ.

αποτι καταλαβαινω λοιπον εχω θεμα και μαλλον δεν θα μπορει η καρτα αυτη να μπει στο pc μου...

12 λεπτά πριν, vagsta είπε

Το προβλημα ειναι οτι δεν βρηκα τιποτε απολυτως για το τροφοδοτικο, λογικα ειναι 300w χωρις καλωδιο για συνδεση με την καρτα που χρειαζεται η 1060. Επισης δεν εχει χωρο να μπει απο μπροστα αερας, αρα φροντιζε να μην καλυπτεις τα κενα που εχει στην μια πλευρα. Δεν ξερω και αμα εχει θεση για δευτερο δισκο. Γενικοτερα, οταν γκουγκλαρα το συγκεκριμενο μοντελο, μου εβγαζε 2 λινκ για eshop και public, αλλα τιποτε χρησιμο. Ουτε στο σαιτ της hp εβγαζε κατι χρησιμο.

αποτι καταλαβαινω λοιπον εχω θεμα και μαλλον δεν θα μπορει η καρτα αυτη να μπει στο pc μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...