Stifler's Mom Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 μπορειτε να μου πειτε παρακαλω αν με αυτο το pc που εχω μπορω να αναβαθμισω την καρτα γραφικων μου σε μια GTX 1060 3GB / Gigabyte G1 Gaming? τα χαρακτηριστικα ειναι στην εικόνα που εχω βαλει απο κατω! αν χριαζεσται καποια παραπανω πληροφορια για να μου απαντησετε πειτε μου για να σας πω!
Stifler's Mom Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 αποτι ξερω και αποτι μου εχουν πει εχω εναν πολυ καλο επεξεργαστη! αλλα μου εχουν πει οτι ολα τα αλλα ειναι πολυ χαλια..
Stifler's Mom Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, bilios40 είπε μια χαρα εισαι.. δηλαδη απλα βαζω την καρτα γραφικων και θα ειμαι μια χαρα? χωρις να χρειαστω κατι αλλο? 8 λεπτά πριν, Stamer είπε Μπορείς άνετα αποτι ξερω και αποτι μου εχουν πει εχω εναν πολυ καλο επεξεργαστη! αλλα μου εχουν πει οτι ολα τα αλλα ειναι πολυ χαλια.. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από Stifler's Mom
bilios40 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) μονο καρτα και εισαι οκ............ <εαν ισχυει το 90 βαθμους κελσιου θελεις παστα στον επεξεργαστη> Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από bilios40 1
Stamer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Ε κανα game λίγο καλύτερα δεν θες να παίζεις απ'ότι καταλαβαίνω? Τι να πούμε, για γενική αναβάθμιση? 1
Stifler's Mom Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστω παρα πολυ να ειστε καλα!!! Μόλις τώρα, Stamer είπε Ε κανα game λίγο καλύτερα δεν θες να παίζεις απ'ότι καταλαβαίνω? Τι να πούμε, για γενική αναβάθμιση? οχι οχι απλα μου φανηκε περιεργο γιατι αποτι μου ειχαν πει ξανα λεω περα απο τον επεξεργαστη μου τα υπολοιπα ηταν κακα.. και πιστευα οτι θα ηθελαν και αλλα πραγματα αλλαγη! αφου δεν χρειαζεται κατι αλλο τελεια τοτε.. Μια τελευταια ερωτηση... με αυτην την καρτα γραφικων που ανεφερα.. θα μπορω να παιξω οτι παιχνιδι υπαρχει μεχρι στιγμης στα ultra γραφικα?
donblunts Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μπορείς ρε φίλε ναι, αλλα τι φάση οι θερμοκρασίες σου; Θα σου πρότεινα να το κοιτάξεις. Φανάκια υπάρχουν στο κουτί; 1
Stifler's Mom Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, donblunts είπε Μπορείς ρε φίλε ναι, αλλα τι φάση οι θερμοκρασίες σου; Θα σου πρότεινα να το κοιτάξεις. Φανάκια υπάρχουν στο κουτί; τι ειναι τα φανακια?
vagsta Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Stifler's Mom είπε τι ειναι τα φανακια? ανεμιστηρες, fan στα αγγλικα 1
Stifler's Mom Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, vagsta είπε ανεμιστηρες, fan στα αγγλικα αα.. για να ειμαι ειλικρινης δεν γνωριζω...
donblunts Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Stifler's Mom είπε αα.. για να ειμαι ειλικρινης δεν γνωριζω... Μάιστα. Πριν βάλεις την κάρτα καθάρισε το οπωσδήποτε. 1
Stifler's Mom Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, donblunts είπε Μάιστα. Πριν βάλεις την κάρτα καθάρισε το οπωσδήποτε. ενταξει, ευχαριστω παρα πολυ!!!
Stamer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 47 λεπτά πριν, Stifler's Mom είπε με αυτην την καρτα γραφικων που ανεφερα.. θα μπορω να παιξω οτι παιχνιδι υπαρχει μεχρι στιγμης στα ultra γραφικα? Εεε και συ, πολλά θες, οι 1070, 1080, 1080ti, 2080 κ.λ.π. κλέφτες θα γίνουν? Κάποια παιχνίδια ναι, κάποια όχι και τόσο. Και στη μνήνη οριακά είσαι για διάφορα παιχνίδια. Εντάξει, τα πιο πολλά παιχνίδια θα τα τρέχεις πολυ ικανοποιητικά πιστεύω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα