Knowwhoyouare Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα καθως πήρα το πρώτο μου android smartphone (Honor play) ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος οδηγός με τις απαραίτητες εφαρμογές που θα ήταν καλό να εγκαταστήσει ένας αρχάριος των android και τι πρέπει να προσέξει . Ευχαριστω .
VyronPeristeri Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Το πρωτο που θα πρεπει να προσεξεις ειναι να μη γεμισεις το κινητο με αχρηστες εφαρμογες και σου τρωνε τη ραμ και τη μπαταρια. Απο κει και περα 2 απο τις εφαρμογες που χρησιμοποιω πολυ εγω ειναι το SoundHound για αναζητηση τραγουδιων και το tubemate που δε το βρισκεις στο play και ειναι για κατεβασμα απο youtube σε οτι μορφη θες. Επειδη εχω huawei και γω και δε το μπορω το ui του εχω και το nova launcher αγορασμενο και το εχω κανει σαν το pixel. Αυτα απο μενα. 1
Crybal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Το θεμα ειναι εσυ τι θελεις/χρειαζεσαι.Μην αρχισεις να βαζεις οτι θελουν οι αλλοι και το φορτωνεις.Χρησιμοποιοντας το ,θα δεις τις αναγκες σου. Οταν χρειαστεις κάτι,κάνεις μια ερωτηση και θα εχεις σίγουρα 5-6 προτασεις.
life is music Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 19/1/2019 στις 8:42 ΜΜ, Crybal είπε Το θεμα ειναι εσυ τι θελεις/χρειαζεσαι.Μην αρχισεις να βαζεις οτι θελουν οι αλλοι και το φορτωνεις.Χρησιμοποιοντας το ,θα δεις τις αναγκες σου. Οταν χρειαστεις κάτι,κάνεις μια ερωτηση και θα εχεις σίγουρα 5-6 προτασεις. Τα 32gb εσωτερικόυ χορού σε ένα κινητό είναι καλά η θεορουνται λίγα? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2019 από life is music
Netr0nic Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, life is music είπε Τα 32gb εσωτερικόυ χορού σε ένα κινητό είναι καλά η θεορουνται λίγα? Αναλόγως την χρήση που κάνεις, αν είσαι από αυτούς που τραβάνε πχ 4Κ βίντεο συχνά η έχεις πάρα πολύ υλικό θα χρειαστείς παραπάνω μετά από λίγο καιρό. Υπό άλλες συνθήκες όχι είναι αρκετά πιστεύω... Προσωπικά δεν γέμισα ποτέ 32άρι κινητό, και βγάζω πάρα πολλές φωτογραφίες/βίντεο (full hd), έχω μουσική κλπ.
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, life is music είπε Τα 32gb εσωτερικόυ χορού σε ένα κινητό είναι καλά η θεορουνται λίγα? Αυτό εξαρτάται από τη χρήση κάνεις το κινητό αν είσαι φυσιολογικός άνθρωπος που έχει κινητό για να βγάλει σπάνια καμιά φωτογραφία που και που και όχι 100 την. Μερα είναι οκ αν και βέβαια το Facebook +messenger μαζί μετά από κάνα 2 βδομάδες θα φτάσουν να σου τρώνε μαζί 1 με 2 gb αν κάνεις συχνά εκκαθάριση δεδομένων εκεί θα έχεις πάντα ποιο ελεύθερο χώρο τώρα αν κατεβάσεις 50 παιχνίδια πάλι θα γεμίσει αλλά μπορείς να κάνεις το άλλο νομίζω παίρνει Micro sd οπότε βάζεις μια 16αρα η 32αρα και εκεί περνάς ότι φωτογραφίες βίντεο μουσική έχεις και τα 32 του κινητού τα έχεις καθαρά για εφαρμογές
life is music Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 57 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Αυτό εξαρτάται από τη χρήση κάνεις το κινητό αν είσαι φυσιολογικός άνθρωπος που έχει κινητό για να βγάλει σπάνια καμιά φωτογραφία που και που και όχι 100 την. Μερα είναι οκ αν και βέβαια το Facebook +messenger μαζί μετά από κάνα 2 βδομάδες θα φτάσουν να σου τρώνε μαζί 1 με 2 gb αν κάνεις συχνά εκκαθάριση δεδομένων εκεί θα έχεις πάντα ποιο ελεύθερο χώρο τώρα αν κατεβάσεις 50 παιχνίδια πάλι θα γεμίσει αλλά μπορείς να κάνεις το άλλο νομίζω παίρνει Micro sd οπότε βάζεις μια 16αρα η 32αρα και εκεί περνάς ότι φωτογραφίες βίντεο μουσική έχεις και τα 32 του κινητού τα έχεις καθαρά για εφαρμογές Εxω το 32ρι xiaomi redmi 6 και έβαλα κ την κάρτα μνήμης που είχα που είναι αλλα 32gb
Crybal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Θεωρω ότι εαν εχεις "πραγματα" πάνω απο 32gb στο κινητό,σίγουρα έχεις πολλά περιττά , ξεχασμένα ή που δεν τα χρησιμοποιείς (άποψη μου φυσικά!)
LIGHT1NG Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Στις 19/1/2019 στις 3:49 ΜΜ, Knowwhoyouare είπε Καλησπέρα στην παρέα καθως πήρα το πρώτο μου android smartphone (Honor play) ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος οδηγός με τις απαραίτητες εφαρμογές που θα ήταν καλό να εγκαταστήσει ένας αρχάριος των android και τι πρέπει να προσέξει . Ευχαριστω . Office suite ή Acrobat reader για pdf αρχεία (με το office suite είναι σαν το microsoft office) Εφαρμογές τράπεζας αν έχεις ίντερνετ banking Τώρα για τα social media είναι στο χέρι σου ποια θες και ποια οχι 3 λεπτά πριν, Crybal είπε Θεωρω ότι εαν εχεις "πραγματα" πάνω απο 32gb στο κινητό,σίγουρα έχεις πολλά περιττά , ξεχασμένα ή που δεν τα χρησιμοποιείς (άποψη μου φυσικά!) Εγώ μόνο από τα magisk modules που έφτιαχνα είχα περίπου 5gb τουλάχιστον σε αρχεία κλπ εξαρτάται την χρήση του καθενός πχ άλλος βλέπει ταινίες σε ταξίδια κλπ άλλος έχει το μισό youtube κατεβασμένο στι κινητό επίσης ένα 32αρι μοντέλο σου δίνει τα 25 περίπου για χρήση τα υπόλοιπα είναι για το σύστημα κλπ
life is music Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Crybal είπε Θεωρω ότι εαν εχεις "πραγματα" πάνω απο 32gb στο κινητό,σίγουρα έχεις πολλά περιττά , ξεχασμένα ή που δεν τα χρησιμοποιείς (άποψη μου φυσικά!) Τπτ έχω γύρω στης 5 εφαρμογές που με ενδιαφέρουν και που και που τραβάω καμοια φωτό γ να ανεβάζω στο fb η στο instagram!!
Plapoutas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Acrobat Reader Aqua Mail (Η Premium άδεια κοστίζει 10€, καμιά φορά την έχει και σε έκπτωση στα 5€) Tasker (Αυτοματισμός σε άλλο επίπεδο, χρησιμοποίησε το όμως με προσοχή) Lawnchair (Ελαφρύς, δωρεάν, Open Source Pixel like launcher) 1password ή Lastpass Cards (για Εισιτήρια) Sync (για Reddit) Shazam Google Notes Google Calendar Google Photos το βασικότερο για τις φωτογραφίες σου. Android Auto (άμα έχεις αμάξι) Fotoscanner (της Google) για παλιές φωτογραφίες Snapseed για επεξεργασία φωτογραφιών Messages (της Google) για SMS --------------------- Για Messenger τώρα είναι θέμα προτίμησης και τι χρησιμοποιούν οι φίλοι σου, προσωπικά χρησιμοποιώ Telegram και Skype. Οι περισσότεροι όμως χρησιμοποιούν Whatsapp, Viber και Messenger. Το Facebook όπως και το Messenger είναι Battery Hogs δηλαδή σου ξεζουμίζουν την μπαταρία. --------------------- Για μουσική προσωπικά χρησιμοποιώ Spotify με πληρωμή. Για βίντεο Netflix και YouTube Άμα σου αρέσουν τα παιχνίδια μπορείς να συνδέσεις με BT ένα χειριστήριο Xbox one ή PS4, έχει βάσεις για κινητά με 7-8€ Online και μπορείς να παίξεις αρκετά παιχνίδια όπως τα GTA, Minecraft και πληθώρα Emulators όπως PSX, Nintendo 64, Nintendo DS, PSP, SNES, GBA, NES κλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα