emperor4her Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, ψαχνω να πάρω ενα τζιπακι/SUV. Θέλω 4κινηση, προτιμώ επιλεκτική λόγω κατανάλωσης και φθορων. Σκεφτόμουν για μτχ, 2013 και μετα, κάτω από 2000cc. Είμαι ανάμεσα σε qq 2014, asx, δεν ξέρω τι άλλο! Budget, Οριακα τα 17.000ευρω. Εκτός κ αν βρω κάτι σε καινούριο ή σε απίστευτα καλή κατάσταση και αναιβω λίγο. Γενικώς κινουμαι αρκετά σε άσφαλτο, αλλά οι εκδρομές είναι μια περιπετεια κάθε χρόνο μιας και μου αρέσει να πηγαίνω εκεί που δεν πάω ένα συμβατικό αμάξι! Χιόνια, βουνά κλπ! Δεν θα ήθελα να κοιτάξω για κάτι σε jeep η NGV. Θέλω να έχει και δυνατότητες καλές δρόμου.. Ξέρω ότι η το ένα ή το άλλο θα έχεις, αλλά ψάχνω τη χρυσή τομή! Ευχαριστω
doctorkostis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Νομιζω οτι στην κατηγορια τιμης που κοιτας παιζουν και τα Suzuki, Vitara αλλα κυριως το S-cross., ιδανικα με ντιζελ κινητηρα. Η τετρακινηση κλειδωνει με διακοπτη, οποτε ειναι αυτο που ζητας. Το ASX ενω ειναι ομορφο σχεδιαστικα, εχει λιγο παρωχημενο εσωτερικο και μετρια ηχομονωση.
moure Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Αφού σε ένα διαφέρει το off road Dacia duster.
ELTASSOS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Forester θα πάρεις και αν σε τρώει ενα impreza. 1
teot Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, doctorkostis είπε Νομιζω οτι στην κατηγορια τιμης που κοιτας παιζουν και τα Suzuki, Vitara αλλα κυριως το S-cross., ιδανικα με ντιζελ κινητηρα. Η τετρακινηση κλειδωνει με διακοπτη, οποτε ειναι αυτο που ζητας. Το ASX ενω ειναι ομορφο σχεδιαστικα, εχει λιγο παρωχημενο εσωτερικο και μετρια ηχομονωση. Έχουν μόνιμα την αυτόματη τετρακίνηση (επιλογη AUTO). Δεν υπάρχει επιλογη για μόνο μπροστοκίνητο που είχε το παλιο SX4 και το αδελφακι Fiat Sedici. Το LOCK ειναι επιλογη για μονιμη τετρακινηση και μεχρι 60 Km ταχύτητα.
emperor4her Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, το s cross, το είδα σε βίντεο κλπ μου φαίνεται λίγο μικρό ή είναι ιδέα μου? Θα το δω και από κοντά αυτό όμως που με χάλασε είναι το 170 τελική.. Ξέρω τι ψάχνω και τι προσφέρουν, απλά με ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα πας max 150? Το qq δίνει 190.. Forester ναι προφανώς.. Μόνο που 2000cc=650 τέλη, euro4, και τιμές που ξεφεύγουν.. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2019 από emperor4her
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα