jimakos234 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Orpheas1992 είπε Μια απο τα ιδια απο mediamarkt με παραγγελια 19/1.... +1 και απο εδω με την media markt. Πηγα την πεμπτη και μου ειπαν απο εβδομαδα. 1
kakos84 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 λοιπόν μου κάνανε την αλάγια αν θέλει κανένας άλλος να το κάνει έτζι sto public
neyromantis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Και εγω έτσι το έκανα. Παραγγελία 19/1 κ παραλαβή απο το κατάστημα και μου έλεγε σε εκτεταμένη αναζήτηση. Βάζω άλλη παραγγελία με την τρέχουσα τιμή στα 125 και σε 2 ώρες την βγάζει διαθέσιμη για παραλαβή. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση,μίλησα με 2-3 άτομα και μου κάνανε την αλλαγή για να τα παραλάβω στα 59 ευρώ. Μην περιμένετε και καλά να έρθει απόθεμα,υπάρχουν τα ηχεία και μας δουλεύουν! Καλέστε την εξυπηρέτηση. 2
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά στο public είναι εντελώς δούλεμα η "εκτεταμένη αναζήτηση" που δήθεν ... Το spiderman ps4 μου το είχαν ένα μήνα στο " ψάξιμο " και υπήρχε παντού site και κατάστημα ... Τελικά μου έριξαν άκυρο . Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από Mhlogiatros
Στεφανος123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Εμενα στο τηλέφωνο μου είπαν ότι θα με καλέσουν να μου πουν αν γίνεται, δεν έγινε αμέσως με ένα τηλέφωνο. Είχατε διαφορετική αντιμετώπιση εσείς που το κάνατε?
neyromantis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Στο πρώτο τηλέφωνο που τους πήρα,μου είπαν θα καλέσουμε κ δεν κάλεσαν ποτέ ! Μην περιμένεις άδικα,βαλε παραγγελία ξανά τώρα που τα έχει διαθεσιμα και κάλεσε την εξυπηρέτηση για να σου τα δώσουν με την τιμή της προσφοράς. Πριν 2 ώρες πήγα και τα παρέλαβα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις