Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, neyromantis είπε

Online παραγγελία με επιλογή παραλαβής κ πληρωμής στο κατάστημα. 

Σιγα μην υπήρχε απόθεμα...!

2E5F7036-AE02-40AC-902D-5F87EE2B3C57.jpeg

Μία από τα ίδια

Δημοσ.

Δηλαδη εγω τι να πω που τα MediaMarkt με εχουν γραψει κανονικα για την παρεγγελια (δεν εχω την παραμικρη ενημερωση)

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimakos234 είπε

Δηλαδη εγω τι να πω που τα MediaMarkt με εχουν γραψει κανονικα για την παρεγγελια (δεν εχω την παραμικρη ενημερωση)

Πάρε τους κανένα τηλ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mpas0u είπε

Εγώ παρέλαβα κανονικά από Public την Τετάρτη, με παραγγελία το Σάββατο.

Και εγω το Σαββατο εριξα την παραγγελια με πληρωμη στο καταστημα...

1 ώρα πριν, higher είπε

Πάρε τους κανένα τηλ...

Πηρα και στα 3 λεπτα πεφτει η γραμμη...
Αφου δεν εχω πληρωσει ακομα δεν εχω κατι να χασω...

Επεξ/σία από jimakos234
Δημοσ.

Τη παραγγελία την είχα κάνει στις 19 Ιανουαρίου ( με αντικαταβολή ) όταν έδειχνε πως θα ήταν κατόπιν παραγγελίας και νόμιζα πως δε πρόλαβα..

Τη Δευτέρα με καλέσαν και με ενημέρωσαν πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα μιας και υπάρχει προμήθεια..

Σήμερα παρέλαβα !

Τα ηχεία είναι αρκετά δυνατά ( σε ένταση ) και μάλιστα συνδιάζονται και με άλλα 2 ηχεία που είχα οπότε ακόμα καλύτερα..

Οποτε μάλλον υπομονή σε όσους..δεν εισασταν αντίστοιχα τυχεροί..!

Δημοσ.

Με ειδοποιησαν απο MediaMarkt οτι περιμενουν απο τον προμηθευτη (logitech) Και οτι μεχρι τελος της εβδομαδας θα παραλαβω. Για να δουμε.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Στεφανος123 είπε

Παρέλαβε κανεις από public? Εμένα ακόμα είναι σε εκτεταμενη αναζήτηση ενώ το δείχνει διαθέσιμο. 

Μια απο τα ιδια απο mediamarkt με παραγγελια 19/1.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Στεφανος123 είπε

Παρέλαβε κανεις από public? Εμένα ακόμα είναι σε εκτεταμενη αναζήτηση ενώ το δείχνει διαθέσιμο. 

Μία από τα ίδια

Είχα πάρει τηλέφωνο και μου είχανε πει ότι δεν έχουν απόθεμα και η αγγελία που λέει άμεσα διαθέσιμο δεν ισχύει και επειδής παράγγειλα και ήρθε η παραγγελία στα 129 ευρώ Τώρα θα τους πάω τηλέφωνο να την ακυρώσουμε τα 129 θα την πάρω σε 60 να δω τι θα μου πούνε

ηφγφη.png

Επεξ/σία από kakos84
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...