Προς το περιεχόμενο

Αγορά SMART ή FIAT 500

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Aνετα το 500ρακι.

Ειναι το προηγουμενο μου αυτοκινητο, φοβερο εσωτερικα με πραγματικα ευρυχωρη καμπινα (ειμαι 1,93 γομαρι), δεν εχει καθολου κλειστοφοβικη αισθηση. Η ποιοτητα των πλαστικων του ειναι φοβερη, δεν εχει τριξιματα και λοιπα ασχημα. Η οροφη εχει τρομερη αισθηση οταν την ανοιγεις καλοκαιρι και μετα απο αυτο ελεγα πως δε θα ξαναπαρω ποτε αυτοκινητο διχως ανοιγομενη οροφη (πηρα τελικα το Tigra αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια χαχαχα).

Η αληθεια ειναι πως δεν ειναι τρομερα οικονομικο στην καταναλωση, αλλα εχει εκπληκτικο design.

Επειδη πηγα απο 500ρακι που ειναι οριακα 4θεσιο (πισω απο μενα δεν καθοταν κανεις και γενικα ειναι λιγο στενο πισω) σε καθαρα διθεσιο, αυτο που μου εχει λειψει ειναι το να μπορω να βαζω και κανεναν πισω αν χρειαστει. Οποτε σκεψου και αυτο εναντι του Smart. Επισης οσο κι αν φαινεται περιεργο, το 500ρι εχει φοβερο πορτμπαγαζ για τον ογκο του, ριχνεις και τα πισω καθισματα αν χρειαστει οποτε εχεις πολυ χωρο αν τον θελησεις. Αναλογικα παντα ε.

Απλως νομιζω το δινει λιγο ακριβουτσικα, εγω ειχα δωσει το δικο μου του 2008 με 50Χλμ στα 8000 και καπου τοσο επαιζαν οι τιμες τοτε που το εψαχνα.
ΕΝΤΙΤ: Το δικο μου δεν ηταν αυτοματο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...