Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Γεια σας..λοιπόν θελω την βοήθεια σας...smartaki του 2010 ή 500αρι..δν εχω ιδέα ..αυτα που εχω τσεκάρει απο το car.gr ειναι τα εξής https://www.car.gr/18399914-smart-fortwo-pulse-f1-cdi-y. https://www.car.gr/18460835-fiat-500-1-4-sport-100hp-panorama-auto γενικά σε νησί μένω αλλα όσο να ναι 1με2 φορές τον χρονο θα το κάνουμε και ένα ταξιδάκι ...
christopher0016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Fiat 500 θυμίζει πιο πολύ αμάξι σε σχέση με το σμαρτ. Πιο στυλατο και καλύτερα στημένο 4 1
papoys1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε νησί άρα μακριά από τη ζούγκλα της Αθήνας που δεν βρίσκεις που να παρκάρεις. Γιατί έχεις κολλήσει σε κουβαδάκια 10ετίας και να δώσεις και 7.000 ευρώ;;;;;;; Πάρε ένα κανονικό αμαξάκι πετρέλαιο που δεν έχει και πρόβλημα με την άδεια κυκλοφορίας να δεις την υγειά σου. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από papoys1 2
christopher0016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, papoys1 είπε Σε νησί άρα μακριά από τη ζούγκλα της Αθήνας που δεν βρίσκεις που να παρκάρεις. Γιατί έχεις κολλήσει σε κουβαδάκια 10ετίας και να δώσεις και 7.000 ευρώ;;;;;;; Πάρε ένα κανονικό αμαξάκι πετρέλαιο που δεν έχει και πρόβλημα με την άδεια κυκλοφορίας με τα να δεις την υγειά σου. Παππού παρών και εσύ εδώ! Καλά ποτέ κοιμάσαι?? Ον τοπικ συμφωνώ ότι είναι πολλά λεφτά για κάτι που θεωρείται αμάξι . Ειδικά το Σμαρτ μου θυμίζει κάδο ανακύκλωσης:p Με 7k περνεις οικονομικό μικρού κυβισμού και Πιο ολοκληρωμένο όχημα συγκριτικά με τα 2 που μας έδειξες. Εάν και το 500αρακι είναι αρκετά συμπαθητικό 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Σας ευχαριστω παιδιά ..ειχα και μια αλλη επιλογή αλλα δν ξερω αν ξεφεύγω διότι μιλαμε για το πρώτο μου αμάξι και όσο να ειναι ειμαι απείρως ... https://www.car.gr/17752972-volkswagen-polo-gti-panorama-automatic
papoys1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Παππού παρών και εσύ εδώ! Καλά ποτέ κοιμάσαι?? Ον τοπικ συμφωνώ ότι είναι πολλά λεφτά για κάτι που θεωρείται αμάξι . Ειδικά το Σμαρτ μου θυμίζει κάδο ανακύκλωσης:p Με 7k περνεις οικονομικό μικρού κυβισμού και Πιο ολοκληρωμένο όχημα συγκριτικά με τα 2 που μας έδειξες. Εάν και το 500αρακι είναι αρκετά συμπαθητικό Δεν κοιμάμαι.Φοβάμαι το χάρο και δε με παίρνει ύπνος.Φοράω ντούρασελ. Όντως το σμαρτάκι ειδικά (όχι ότι το άλλο πάει πίσω) είναι σαν μοτοσυκλέτα.Αν βάλεις μέσα το φίλο - φίλη δεν έχει χώρο ούτε για τα σακίδια πλάτης μετά.Για Αθήνα οκ αλλά για την επαρχία το θεωρώ βλακεία να πας σε τέτοια λύση. 9 λεπτά πριν, nikk23 είπε Σας ευχαριστω παιδιά ..ειχα και μια αλλη επιλογή αλλα δν ξερω αν ξεφεύγω διότι μιλαμε για το πρώτο μου αμάξι και όσο να ειναι ειμαι απείρως ... https://www.car.gr/17752972-volkswagen-polo-gti-panorama-automatic Είσαι και των άκρων.Ή κουβά ή λιμουζίνα. Βέβαια βλέπω ότι το θέλεις και αυτόματο τα οποία τσιμπάνε λίγο παραπάνω.Να ξέρεις ότι υπάρχουν και ενδιάμεσες καλές λύσεις σαν αρχάριος-α που είσαι, γιατί αυτό πολλούς ίππους το βλέπω. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από papoys1
christopher0016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην ξεφύγεις πολύ από το budget σου για πρώτο αυτοκίνητο. όπως είπε και το άγρυπνο νιατο από πάνω υπάρχουν ενδιάμεσες λύσεις. Επίσης να υπολογίσεις έξτρα λεφτά για σέρβις ασφάλεια κτλπ στα λεφτά πού διαθέτεις μπορείς να βρεις τίμια αξιόπιστα αυτοκίνητα Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από christopher0016 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά ειχα υπολογίσει κάπου στα 10χιλ να δώσω ..μετα λεω ας παω στο οικονομικότερο αλλα βλέπω οτι δν μου αρέσουν γιατι όσο ναναι θα το κρατήσω το αμάξι δν θα το αγοράσω μονο για 2-3 χρονια..και γενικά ακούω καλα λόγια για το polo gti και για την κατανάλωση του...πάντως ευχαριστω για της γνώμες σας γιατι δν θελω να κανω κοτσάνα και να το μετανιώνω μετα
papoys1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Μην ξεφύγεις πολύ από το budget σου για πρώτο αυτοκίνητο. όπως είπε και το άγρυπνο νιατο:D από πάνω υπάρχουν ενδιάμεσες λύσεις. Επίσης να υπολογίσεις έξτρα λεφτά για σέρβις ασφάλεια κτλπ Χριστόφορε εμείς το κλείνουμε εμείς το ανοίγουμε τι τους θέλουμε τους διαχειριστές;;;;;; Να μας κλειδώνουν τα θέματα;;;Να τους τζάσουμε να ησυχάσουμε. Άσε κάναμε και το θέμα του παιδιού μπάχαλο. Τέρμα τα οφτόπιτς από μένα (μέχρι το επόμενο) nikk23 στάθμησέ τα όλα πριν καταλήξεις.Για το polo δεν έχω άποψη απλά είπα ότι το είδα πολλούς ίππους για πρώτο αμάξι.Για λοιπά ας μιλήσουν κάποιοι άλλοι που το ξέρουν καλύτερα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, papoys1 είπε Χριστόφορε εμείς το κλείνουμε εμείς το ανοίγουμε τι τους θέλουμε τους διαχειριστές;;;;;; Να μας κλειδώνουν τα θέματα;;;Να τους τζάσουμε να ησυχάσουμε. Άσε κάναμε και το θέμα του παιδιού μπάχαλο. Τέρμα τα οφτόπιτς από μένα (μέχρι το επόμενο) nikk23 στάθμησέ τα όλα πριν καταλήξεις.Για το polo δεν έχω άποψη απλά είπα ότι το είδα πολλούς ίππους για πρώτο αμάξι.Για λοιπά ας μιλήσουν κάποιοι άλλοι που το ξέρουν καλύτερα. Εγινε ευχαριστω πολυ
TechnoState Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @nikk23... όντως τα 180hp είναι πολλά για πρώτο αμάξι κ νέο οδηγό. Αν είσαι σωστός, συνετός, ώριμος κ με οδηγική παιδεία οδηγός θα μπορέσεις να διαχειριστείς άνετα, τόσο τα 54hp όσο και 100hp. Βέβαια παίζει ρόλο η ηλικία στα παραπάνω αλλά κ η εμπειρία (τουλάχιστον δεν θα οδηγείς σε Αθήνα η μεγάλο αστικό κέντρο -καλο κ κακό αυτό) Επιλογή μου το 500ρακι, είναι διαολακι στο δρόμο κ μικρό, μόνο στο μάτι. Αρκετά σκληρά πλαστικά στο εσωτερικό (ίσως περισσότερο απο το for2) αλλά πολύ πιο ωραίο οδηγικά. Επίσης είδα ότι έχει panoramic roof, οπότε φαντάζομαι είναι πιο πλούσια έκδοση άρα θα έχει ορισμένα extras παραπάνω του for2 (αν ισχύουν σωστά κ οι "ιδιαιτερότητες" στις περιγραφές από κάτω). Το σημαντικότερο είναι να σου αρέσει πρώτα κ να τα δεις απο κοντά με κάποιον έμπειρο (φίλο & δικό σου άνθρωπο-κ αν είναι κ μηχανικος/φανοποιος κλπ, ακόμα καλύτερα)...αν κ μαντραδες (σίγουρα γυρισμένα χλμ.) ...πίεσε για βόλτα δεις πως κινείται στο δρόμο... ακόμα κ με τον μαντρά μαζί!(το έχω κάνει). Ανάμεσα στα 3, για μένα: Polo καθαρά μόνο για την ισχύ. Δεν έχει τπτ παραπάνω του ανταγωνισμού πια (εκτός από ακριβότερη τιμή). Σε αυτό το μπάτζετ που κοιτάς, το οποίο είναι σεβαστοτατο, κοίτα κ για ιδιώτη (πιο safe επιλογή απο μαντρά)..με την προϋπόθεση ότι το αμάξι έχει επιθεωρηθεί σωστά. Τέλος, αν έχεις γνωστό σε εφορίες-ικτεο-ασφαλιστικες, αλλά κ απο vin-codecs σελίδες... κοίτα κ τα ιστορικά των οχημάτων κ διασταυρωσέ τα με αυτά που θα σου πουν οι πωλητές. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από TechnoState
moure Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Τα αυτόματα κιβώτια του group έχουν βγάλει άπειρα προβλήματα.Εχω φίλους με polo,Q5,golf και όλοι είχαν προβλήματα με το κιβώτιο.Μεινε μακριά ή βρες κανα χειροκίνητο τουλάχιστον.
mp123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Το φιατ θα έπαιρνα αν ήμουν στην θέση σου. Αλλά θα έδινα 6000.οχι παραπάνω. Μετά το i10 είναι το no2 αμάξι που μου αρέσει. Θα το αγοραζα άνετα αλλά δεν βολεύει για μένα ( τρεις πόρτες και μικρό πορτ παγκαζ) λόγο παιδιού.
kostakiss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ειχα το πολο και το φιατ που κοιτας. προτιμησε πολο ,με 10 και κατω εχει πολλα με 1200κυβικα 105 αλογα. το 500 με τα 1400 εκαιγε 9-10 λιτρα μεσα στην πολη οσο περιεργο και αν φαινεται. το μονο που θα ελενξεις ειναι να εχει αλλαξει ο προηγουμενος κατοχος την καδενα(polo). Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από kostakiss
ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Το Smart το ντιζελ ειναι ο,τι χειροτερο. Περα απο το οτι εχει τα κλασικα κουσουρια του σμαρτ, δηλαδη ασχημη θεση οδηγησης, οδηγικη συμπεριφορα συγκρουομενου, ελλειψη χωρου αποσκευων και πισω θεσεων κλπ, ειναι και τρομακτικα αργο. Δεν φανταζεσαι ποσο αργο ειναι. Για να σου δωσω να καταλαβεις, ο Τζιολης ειναι πιο γρηγορος . Πεταμενα λεφτα αυτα που ζηταει ο συντροφος στην αγγελια. Το πολο 1.2 με τα 105 αλογα ειναι καλη επιλογη. Το εχουν δυο φιλοι και εχουν μεινει αμφοτεροι ευχαριστημενοι και απο τη συμπεριφορα του και απο την καταναλωση. Το 500αρακι επισης ωραιο αυτοκινητο αλλα 6.800 για αυτοκινητο 10ετιας με 125.000 χλμ ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Γιατι οταν θα θες να το ξαναδωσεις, θα κοντευει να 200αρισει και στην Ελλαδα με τοσα χλμ δεν πουλιεται με τιποτα. Θα χασεις πολλα λεφτα. Προσωπικη αποψη Αφου μενεις σε νησι, δεν εχεις μεγαλες αποστασεις αρα πας σε βενζινη Σε αυτοκινητο μετα το 2012 Με >90 αλογα να κινειται αξιοπρεπως Απο ιδιωτη με βιβλιο σερβις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα