Salvation81 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, gtgt είπε Ευχαριστώ για την απάντηση.Θα ήθελα καλύτερη ανάλυση. Δεν υπάρχει δυνατότητα για αγορά από εξωτερικό. Θα προτιμούσα από Ελλάδα και αν είναι δυνατόν κάποιο έτοιμο σετ τω 2mp τουλάχιστον ώστε να συνεργάζονται σίγουρα. Να μη χρειάζεται να το κλείνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Και 6 καμερες τουλαχιστον, και καταγραφικο, και σκληρος δισκος και αναλυση FullHD τουλαχιστον........Απο εξωτερικο κατι θα γινοταν, απο Ελλαδα ακομα και να βρεις καταγραφικο με τις καμερες που θελεις μετα δεν θα εχεις εξτρα για δισκο.... Μεχρι τα 320ε που κοιταξα Ελλαδα παντως δεν βρηκα τετοιο συνδιασμο, και χωρις δισκο εννοειται.....
gtgt Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βρήκα τα καταγραφικά hikvision DS-7208HUHI-K2 και DS-7208HUHI-K1 στα 190 ευρώ. Ερώτηση 1:Ποιο να επιλέξω? Οπότε με 6 κάμερες που χρειάζομαι με 25 ευρώ περίπου η μία πάμε στα 340. Οι 3 θα πάνε σε εξωτερικό χώρο κι άλλες 3 σε εσωτερικό (η μία από αυτές πάνω από το ταμείο). Θα προτιμούσα σε στυλ dome τις εσωτερικές ειδικά λόγω διακριτικότητας. Ερώτηση 2: Ποιες μου προτείνεται? Όσον αφορά το σκληρό δίσκο σε wd purple με βλέπω μάλλον 3tb. Από ότι είδα με 100 ευρώ. Άρα 440. Ερώτηση 3: Για πόσες μέρες με καλύπτει με 6 κάμερες των 5mp? (τα καταγραφικά είναι h265) Το bugdet αυξήθηκε. Μάλλον οφείλεται στην αναμονή. Ευχαριστώ Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από gtgt
Salvation81 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, gtgt είπε Βρήκα τα καταγραφικά hikvision DS-7208HUHI-K2 και DS-7208HUHI-K1 στα 190 ευρώ. Ερώτηση 1:Ποιο να επιλέξω? Οπότε με 6 κάμερες που χρειάζομαι με 25 ευρώ περίπου η μία πάμε στα 340. Οι 3 θα πάνε σε εξωτερικό χώρο κι άλλες 3 σε εσωτερικό (η μία από αυτές πάνω από το ταμείο). Θα προτιμούσα σε στυλ dome τις εσωτερικές ειδικά λόγω διακριτικότητας. Ερώτηση 2: Ποιες μου προτείνεται? Όσον αφορά το σκληρό δίσκο σε wd purple με βλέπω μάλλον 3tb. Από ότι είδα με 100 ευρώ. Άρα 440. Ερώτηση 3: Για πόσες μέρες με καλύπτει με 6 κάμερες των 5mp? (τα καταγραφικά είναι h265) Το bugdet αυξήθηκε. Μάλλον οφείλεται στην αναμονή. Ευχαριστώ Δεν γνωριζω απο καταγραφικα της Hik, καμερες ναι εχω δουλεψει, καταγραφικα οχι. Περα απο αυτο με 25ε καμερα 5MP ενας θεος ξερει τι εχεις βρει και φυσικα θα ειναι θαυμα αν ειναι 2MP αληθινα. Περα απο αυτο δεν γινεται να σου πει καποιος ποσο θα κρατησει ενας δισκος με 6 καμερες γιατι δεν ειναι ολες οι καμερες το ιδιο, διαφορετικα bitrate, διαφορετικες αναλυσεις και οπως ειπα με 25ε εκαστος δεν παιζει να ειναι αληθινες 5MP. Φανταζομαι με τις 6 καμερες που λες και 3αρι δισκο θα εχεις ενα 10ημερο καταγραφης αλλα και παλι ο μονος τροπος να εισαι σιγουρος ειναι να τις κουμπωσεις επανω και να τις ρυθμισεις ωστε να δεις τι θα σου πει το καταγραφικο.
gtgt Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.e-shop.gr/hikvision-ds-2ce16h0t-itf28-5-mp-bullet-camera-p-PER.993375 https://www.e-shop.gr/hikvision-ds-2ce56h0t-itmf28-5-mp-turret-camera-p-PER.993399 Κοιτάω αποκλειστικά hikvision διότι θεωρείται αξιόπιστη. Τι άποψη έχεις? Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από gtgt
Salvation81 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, gtgt είπε https://www.e-shop.gr/hikvision-ds-2ce16h0t-itf28-5-mp-bullet-camera-p-PER.993375 https://www.e-shop.gr/hikvision-ds-2ce56h0t-itmf28-5-mp-turret-camera-p-PER.993399 Κοιτάω αποκλειστικά hikvision διότι θεωρείται αξιόπιστη. Τι άποψη έχεις? Κοιτας μοντελα που ειναι παλια της Hikvision και αναλογικα. Με λιγα λογια δεν εχω ιδεα αν ειναι πραγματικα 5MP. Σαν εταιρεια η Hik ειναι καλη αλλα δεν εχω δουλεψει καμερα τους κατω απο 100ε ποτε οποτε δεν ξερω τι να σου πω αν αυτες κανουν 25ε οπως λες.
gtgt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Έβαλα την παραγγελία και σε λίγες μέρες που θα παραλάβω θα τις δω. Έκανα την πιο συμφέρουσα για εμένα επιλογή. Πήρα το κ2 καταγραφικό και τις κάμερες που προανέφερα. Τουλάχιστον αν δεν είναι καλές αργότερα που θα έχω την οικονομική δυνατότητα να τις αλλάζω σιγά-σιγά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα