Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, MegalosVeziris είπε

Θες να γίνουμε κολλητοί; 

• 1 μήνα μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, NaRcOtIcOn είπε

Σταθερή αξία είναι τα βιβλία αν το'χουν οι φιλοι σου, αλλιώς κανένα κόσμημα (βραχιόλι, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια γυναικεία) για την κοπέλα και κάποιο ωραίο ρολόι (smart ή μη) για τον φίλο σου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αφού δεν λες budget πιστεύω ένα Daytona 16520 είναι ακριβώς ότι χρειάζεται ο κολλητός και ένα μονόπετρο με 3ct VVS1 D color και excellent cut για την αρραβωνιαρα.

Δημοσ.

Αφού δεν την ξέρεις την κοπέλα, καλό θα ήταν να πάρεις κάποιο κοινό δώρο για το σπίτι. Κάποιο ρολόι τοίχου πχ ή κάποια μηχανή εσπρέσο. 

Δημοσ.
Στις 19/1/2019 στις 10:06 ΠΜ, g_alkis είπε

Παντόφλες και δονητή, κάθε φορά τα ίδια θα λέμε;

Χνουδωτες παντουφλες να μην πονανε! :lol:

Δωροεπιταγη θα έλεγα κι εγω. Αμα δεν θελεις ή δεν χρειαζονται αμεσα απο καταστημα ηλεκτρικων, δωστους απο σουπερ μαρκετ! 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ένα διπλό κρεβάτι με στρώμα από κοκο.:D

Δημοσ.
Στις 19/1/2019 στις 2:31 ΠΜ, Hellaslover είπε

Ενταξει, αγορασα οτι μου προτεινατε για το σπιτι μου, τωρα για το φιλο και τη κοπελα τι να παρω; 😁

Σε δωροεπιταγη κατεληξα. Καλυτερα να παρουν οτι θελουν και θα παω και ενα κρασι οταν παω. Να στε καλα παιδια

Σε καμιά περίπτωση μην πάρεις δωροεπιταγή. Καταρχήν τους περιορίζεις να ψωνίσουν από το κατάστημα που έκδωσε την δωροεπιταγή, καλύτερα δώσ'του τα χρήματα σε ένα φακελάκι για να τα χαλάσει όπου θεωρεί ότι θα του χρειαστούν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...