Hellaslover Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Ο κολλητος μου αρραβωνιαστηκε. Σε λιγες μερες παιρνει σπιτι να μεινει με τη κοπελα, την οποια δεν εχω γνωρισει ακομα, και ερχετε απο μακρυα. Δε ξερω αν "λεει" να της παρω ενα δωρο, η να παρω κατι για το σπιτι. Ναι μεν δε παντρευτηκαν αλλα λεω να παρω κατι πιο πολυ για το "καλως ορισες". Καταρχην λεει, και αν ναι, τι να παρω;
HALF EVIL Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δεν λέει. Να τους πάρεις κοινό δώρο. Για το σπίτι καλή ιδέα και πολλές επιλογές. 1
Hellaslover Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Δεν λέει. Να τους πάρεις κοινό δώρο. Για το σπίτι καλή ιδέα και πολλές επιλογές. Για πες γιατι εχω κολλησει. Θελω να το παρω σημερα γιατι δε θα χω χρονο τις αλλες μερες. Κανα σετ σαπουνακια και τετοια, η κανα φυτο ξερω γω;
BTL Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Hellaslover είπε Για πες γιατι εχω κολλησει. Θελω να το παρω σημερα γιατι δε θα χω χρονο τις αλλες μερες. Κανα σετ σαπουνακια και τετοια, η κανα φυτο ξερω γω; Budget;
HALF EVIL Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάτι για τον τοίχο. Μια αφίσα - ένα έργο κάποιου ζωγράφου να την κάνεις σε κορνίζα. Ένα μοντέρνο βάζο, μια ομπρελοθήκη, ένα σετ sousplat, ένα φωτιστικό δαπέδου ή πορτατίφ Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από HALF EVIL 2
bromiaris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Αν το έχει με την μαγειρική, 10-15 κιλά μοσχάρι, άπαχο... Θα σε ευγνωμονεί ο φίλος... 1 1
*Kopanos* Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Ένα μπουκάλι αλκοόλ ποτέ δεν πάει χαμένο.
MegalosVeziris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Επειδη ειναι κολλητος σου δωσε κατι παραπανω: ενα ακριβο παπλωμα https://www.skroutz.gr/s/10576795/Das-Home-Πάπλωμα-Υπέρδιπλο-Πουπουλένιο-220x240-Classic-6040.html κουζινομηχανη https://www.skroutz.gr/c/2567/kouzinomixanes.html?from=autocomplete&o=κουζινομηχανες
Lakou Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 53 λεπτά πριν, Hellaslover είπε Ο κολλητος μου αρραβωνιαστηκε. Σε λιγες μερες παιρνει σπιτι να μεινει με τη κοπελα, την οποια δεν εχω γνωρισει ακομα, και ερχετε απο μακρυα. Δε ξερω αν "λεει" να της παρω ενα δωρο, η να παρω κατι για το σπιτι. Ναι μεν δε παντρευτηκαν αλλα λεω να παρω κατι πιο πολυ για το "καλως ορισες". Καταρχην λεει, και αν ναι, τι να παρω; Κολλητός σου και δεν έχεις γνωρίσει την κοπέλα του που την έχει αρραβωνιαστη και πρόκειται να πάρει και σπίτι για να μεινουν.... τι είπες τώρα φιλαράκι με έκαψες..... μας απαντήσω σοβαρά, γνώρισε πρωτα την κοπέλα και μετά βλέπεις τι θα παρεις, για αυτούς. 1
CheOnWeb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, Hellaslover said: Ο κολλητος μου αρραβωνιαστηκε. Σε λιγες μερες παιρνει σπιτι να μεινει με τη κοπελα, την οποια δεν εχω γνωρισει ακομα, και ερχετε απο μακρυα. Δε ξερω αν "λεει" να της παρω ενα δωρο, η να παρω κατι για το σπιτι. Ναι μεν δε παντρευτηκαν αλλα λεω να παρω κατι πιο πολυ για το "καλως ορισες". Καταρχην λεει, και αν ναι, τι να παρω; Πάρε ένα μπουκάλι κρασί για το καλό και όταν μιλήσεις με τον κολλητό και την φίλη για τα περί του σπιτιού (γιατί σίγουρα θα γίνει τέτοια κουβέντα με καινούργιο σπίτι) βλέπεις και κρίνεις. Να πιάσει τόπο ό,τι πάρεις. Κολλητός είναι δεν θα παρεξηγηθεί. Λέω... 1
thant Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μια δωροεπιταγή από κατάστημα να αγοράσουν ότι θέλουν. Εναλλακτικά την αγάπη σου. 1
Hellaslover Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενταξει, αγορασα οτι μου προτεινατε για το σπιτι μου, τωρα για το φιλο και τη κοπελα τι να παρω; 😁 Σε δωροεπιταγη κατεληξα. Καλυτερα να παρουν οτι θελουν και θα παω και ενα κρασι οταν παω. Να στε καλα παιδια Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από Hellaslover
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα