Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο κολλητος μου αρραβωνιαστηκε. Σε λιγες μερες παιρνει σπιτι να μεινει με τη κοπελα, την οποια δεν εχω γνωρισει ακομα, και ερχετε απο μακρυα.  Δε ξερω αν "λεει" να της παρω ενα δωρο, η να παρω κατι για το σπιτι. Ναι μεν δε παντρευτηκαν αλλα λεω να παρω κατι πιο πολυ για το "καλως ορισες". Καταρχην λεει, και αν ναι, τι να παρω; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Δεν λέει.  Να τους πάρεις κοινό δώρο.  Για το σπίτι καλή ιδέα και πολλές επιλογές. 

Για πες γιατι εχω κολλησει. Θελω να το παρω σημερα γιατι δε θα χω χρονο τις αλλες μερες. Κανα σετ σαπουνακια και τετοια, η κανα φυτο ξερω γω;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Hellaslover είπε

Για πες γιατι εχω κολλησει. Θελω να το παρω σημερα γιατι δε θα χω χρονο τις αλλες μερες. Κανα σετ σαπουνακια και τετοια, η κανα φυτο ξερω γω;

Budget;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι για τον τοίχο. Μια αφίσα - ένα έργο κάποιου ζωγράφου να την κάνεις σε κορνίζα. 

Ένα μοντέρνο βάζο, μια ομπρελοθήκη,  ένα σετ sousplat, ένα φωτιστικό δαπέδου ή πορτατίφ

Επεξ/σία από HALF EVIL
  • Like 2
Δημοσ.
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Hellaslover είπε

Ο κολλητος μου αρραβωνιαστηκε. Σε λιγες μερες παιρνει σπιτι να μεινει με τη κοπελα, την οποια δεν εχω γνωρισει ακομα, και ερχετε απο μακρυα.  Δε ξερω αν "λεει" να της παρω ενα δωρο, η να παρω κατι για το σπιτι. Ναι μεν δε παντρευτηκαν αλλα λεω να παρω κατι πιο πολυ για το "καλως ορισες". Καταρχην λεει, και αν ναι, τι να παρω; 

Κολλητός σου και δεν έχεις γνωρίσει την κοπέλα του που την έχει αρραβωνιαστη και πρόκειται να πάρει και σπίτι για να μεινουν.... τι είπες τώρα φιλαράκι με έκαψες..... 

μας απαντήσω σοβαρά, γνώρισε πρωτα την κοπέλα και μετά βλέπεις τι θα παρεις, για αυτούς.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Hellaslover said:

Πάρε ένα μπουκάλι κρασί για το καλό και όταν μιλήσεις με τον κολλητό και την φίλη για τα περί του σπιτιού (γιατί σίγουρα θα γίνει τέτοια κουβέντα με καινούργιο σπίτι) βλέπεις και κρίνεις.
Να πιάσει τόπο ό,τι πάρεις. Κολλητός είναι δεν θα παρεξηγηθεί. Λέω...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει, αγορασα οτι μου προτεινατε για το σπιτι μου, τωρα για το φιλο και τη κοπελα τι να παρω; 😁

Σε δωροεπιταγη κατεληξα. Καλυτερα να παρουν οτι θελουν και θα παω και ενα κρασι οταν παω. Να στε καλα παιδια

Επεξ/σία από Hellaslover

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...