ktm13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Θα κρατήσω του στρατού εγώ, ήταν η καλυτερη 1
anax111 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Το θέμα για μένα δεν είναι η ταυτότητα. Είναι η πρόσβαση του πολίτη στις πληροφορίες που καταγράφονται για αυτόν στο τσιπάκι. Ο πολίτης πρέπει να έχει δικαίωμα να γνωρίζει τι αναγράφει ακριβώς το τσιπάκι και αν δεν συμφωνεί να έχει δικαίωμα ενστάσεως. Γιατί όποιος νομίζει πως θα μείνουν στα βιομετρικά στοιχεία κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. 8 1 3 1
palawiaris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Είναι για την ελεύθερη μετακίνηση των ευρωπαίων πολιτών + αφρικανών , ασιατών και νοτιοαμερικάνων για να λέμε και την αλήθεια. 2
AntiCambeR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Είναι θέμα χρόνου να γνωρίζει το κράτος και οι εργοδότες το ιατρικό ιστορικό και να ρίχνουν άκυρα.Ξεχάστε τις ψευδείς πληροφορίες στα βιογραφικά.
XPHSTOS_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 32 minutes ago, Kwsths67 said: εγω να δεις που εχω ταυτοτητα απο 1η γυμνασιου και ειμαι 24 τωρα, με κοιτανε καλα καλα στα συνορα, ποσες φορες νομιζα θα με σταματησουν. αντε αλλο ενα χρονακι και να βγαλω αυτη τοτε. Εδώ την έχω εγώ από τα 14 και είμαι 32.. πιο λελέ ταυτότητα δεν γίνεται.. αλλά δεν την αλλάζω ακόμη.. Περιμένω..
Ouranium Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Αν προσέξετε την φωτο στο ιριδιζον τμήμα γράφουν 2015 οπότε το 2025 πάμε για μια χώρα λογικά όλη η Ευρώπη... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δεν κατάλαβα. Δηλαδη οι νεες ταυτοτητες που περιμενουμε δεν θα βγουνε; Η ταυτοτητα μας πλεον θα ειναι ευρωπαικη η θα εχουμε 2; Πάντως Google search με "ευρω ταυτοτητα" βγαζει 2 αρθρα. Πρώτο Θέμα και Αχαια News. Search με european identification δεν βγαζει τιποτα. Στην πηγη του αρθρου γράφει πρώτο θέμα οποτε ειμαι 100% σιγουρος πως δεν ισχυει. Αν το ΠΘ γράφει μια "ειδηση" ακομα και αν την βλεπω μπροστα μου δυσκολα θα την πιστεψω
jimmyl Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Ψαχνοντας το λιγο το θεμα , ειδα οτι θα εχουμε 2 , και την εθνικη ταυτοτητα αλλα και μια ενιαια ευρωπαικη
NiceGuyGeorge Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, Choutas είπε Και που να κρατάς και την ταυτότητα χάνεται και μέσα στις τσάντες. Τα είχε πει ο Κοτζίμα με τις νανομηχανές. Μια ενεσούλα είναι σιγά θα παίρνεις και τηλέφωνο βάζοντας το δεξί χέρι στο αυτί. Ταυτοτητα θα βγαλουμε οχι εισιτηριο για την πρωτη γραμμη με FOXDIE.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, gianniskks said: Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα αλλάξουν οι ελληνικές ταυτότητες. Τώρα αυτό. Δηλαδή θα έχουμε δυο ταυτότητες; 11 minutes ago, BorrowedTime said: Δεν κατάλαβα. Δηλαδη οι νεες ταυτοτητες που περιμενουμε δεν θα βγουνε; Η ταυτοτητα μας πλεον θα ειναι ευρωπαικη η θα εχουμε 2; Μάλλον όχι, απλά δεν θα προχωρήσουν οι δικές μας και θα πάμε κατευθείαν σε αυτές της είδησης. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από ThReSh
steliosps Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 εγώ να δεις που έχω από το 1995 δηλαδή την πρώτη μου ουτε εγω δεν με αναγνωρίζω 1
Istros Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Αμερική θα γίνουμε.Εννιαίο νόμισμα,ταυτότητα άντε και στους μισθους 1
dali13gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, ThReSh είπε Μάλλον όχι, απλά δεν θα προχωρήσουν οι δικές μας και θα πάμε κατευθείαν σε αυτές της είδησης. Μάλλον το Πρώτο Ψέμα είχε ξεμείνει από ειδήσεις και έγραψε μια παπάντζα. Υποψιάζομαι ότι πρόκειται για την παρακάτω περίπτωση που αναφέρει ότι στις εθνικές ταυτότητες θα μπαίνει και η σημαία της ΕΕ και θα έχουν όλες minimum κοινά χαρακτηριστικά ασφαλείας. http://www.brusselstimes.com/eu-affairs/13351/european-parliament-committee-approves-new-id-cards 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα