vairass Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Γειά χαρά. Εχω τον i5 2500k στοκ, με τι κάρτα γραφικών μπορώ να τον συνδυάσω για το απόλυτο vfm;
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, vairass είπε Γειά χαρά. Εχω τον i5 2500k στοκ, με τι κάρτα γραφικών μπορώ να τον συνδυάσω για το απόλυτο vfm; Καλησπέρα, με μια RX 570 4/8GB. Άνετα ανεβαίνει στα 4-4.2 οπότε κρίμα να κάθεται στοκ. 1
vairass Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, με μια RX 570 4/8GB. Άνετα ανεβαίνει στα 4-4.2 οπότε κρίμα να κάθεται στοκ. Σε ευχαριστω αλλα ΔΕΒ εχω ιδεα πως και τι ...:) Δεν θα εχω όμως θεματα με την θερμοκρασια του ;
eselor Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό εχω και εγώ. Είχα τον ι5 2500κ ήδη και πήρα στη Μαύρη Παρασκευή μια rx570 4gb nitro+. Η καρτούλα πολύ καλή αν και πρόσεχε έχει 2 βύσματα, ένα 6-pin και ενα 4-pin. Όσο για τον ι5 και εγω στοκ τον εχω, αλλα μολις τελειώσω με κατι δουλειές που εχω, σκοπευω να τον κανω OC στα ~4.3Ghz περίπου. Δεν ξερω ουτε εγω πως, αλλα υπάρχουν πάρα πολλά guides για τη συγκεκριμένη CPU. P.S. Πρεπει να αλλαξεις την ψυχτρα + να φτιαξεις το κουτι λιγακι με κανεναν ανεμιστήρα κλπ για safe OC. Εγώ πηρα την Cryorig H7 ειναι πολυ VfM, σου δινει μεχρι και thermal paste (αξιότιμη) δώρο. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από eselor
vairass Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, eselor είπε Ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό εχω και εγώ. Είχα τον ι5 2500κ ήδη και πήρα στη Μαύρη Παρασκευή μια rx570 4gb nitro+. Η καρτούλα πολύ καλή αν και πρόσεχε έχει 2 βύσματα, ένα 6-pin και ενα 4-pin. Όσο για τον ι5 και εγω στοκ τον εχω, αλλα μολις τελειώσω με κατι δουλειές που εχω, σκοπευω να τον κανω OC στα ~4.3Ghz περίπου. Δεν ξερω ουτε εγω πως, αλλα υπάρχουν πάρα πολλά guides για τη συγκεκριμένη CPU. P.S. Πρεπει να αλλαξεις την ψυχτρα + να φτιαξεις το κουτι λιγακι με κανεναν ανεμιστήρα κλπ για safe OC. Εγώ πηρα την Cryorig H7 ειναι πολυ VfM, σου δινει μεχρι και thermal paste (αξιότιμη) δώρο. να σαι καλα...ψυκτρα εχω την evo 212 η οποια τον εχει στα ρελαντί τωρα από 30 εως 50 βαθμούς . Λογικα θα κανει και αν τον πειραξω. Η καρτα σου παιζει στα φουλ 1080 τωρα με τοn cpu ;
eselor Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Κοίτα, επειδή εχω ακομα δουλίτσες οπως ειπα και πιο πανω, δεν εχω προλαβει να παιξω τιποτα σπουδαίο απο τοτε που την αγορασα. Μπορω να μιλήσω μονο για τα εξής : Fortnite, Subnautica, WoW επαιζε στα φουλ χαλαρά. Τώρα επαιξα λιγο και RiMe αλλα με εκανε bottleneck ο 2500k εδω, παρολα αυτα ειχα ~50 fps (με καποια options disabled που η διαφορά τους στα γραφικά δεν φαινόταν καν, αλλα στις επιδόσεις.. τις διέλυαν)
vairass Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, eselor είπε Κοίτα, επειδή εχω ακομα δουλίτσες οπως ειπα και πιο πανω, δεν εχω προλαβει να παιξω τιποτα σπουδαίο απο τοτε που την αγορασα. Μπορω να μιλήσω μονο για τα εξής : Fortnite, Subnautica, WoW επαιζε στα φουλ χαλαρά. Τώρα επαιξα λιγο και RiMe αλλα με εκανε bottleneck ο 2500k εδω, παρολα αυτα ειχα ~50 fps (με καποια options disabled που η διαφορά τους στα γραφικά δεν φαινόταν καν, αλλα στις επιδόσεις.. τις διέλυαν) μια χαρα είναι , Θα δουμε ισως στο μελλον τον πειραξω και εγω….ακομα τον φορτωνω επειτα από φορματ εχουμε μελλον !
eselor Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Α επίσης, επειδη την πατησα και εγω, αν παρεις την καρτα που ειπαμε, τζάμπα τον φορτώνεις! Θελει επειγόντως φορματ και παλι. Ετσι και αλλιως προτείνεται μετά απο οποιοδήποτε hardware update να κανεις ενα φορματ.
vairass Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, eselor είπε Α επίσης, επειδη την πατησα και εγω, αν παρεις την καρτα που ειπαμε, τζάμπα τον φορτώνεις! Θελει επειγόντως φορματ και παλι. Ετσι και αλλιως προτείνεται μετά απο οποιοδήποτε hardware update να κανεις ενα φορματ. ΔΕΝ θα την παρω τωρα...μετα το πασχα λεω προς το παρων εχω GTX 750 2B και μου κανει καλη δουλεια. 1
@topos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δεν έχει κανένα νόημα να ρωτάς από τώρα για τόσο μελλοντική αγορα. 2
vairass Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, @topos είπε Δεν έχει κανένα νόημα να ρωτάς από τώρα για τόσο μελλοντική αγορα. 2 μηνες εμειναν σιγα….
@topos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, vairass είπε 2 μηνες εμειναν σιγα…. Πριν 2 βδομάδες οι 1060 θεωρουνταν ok αγορες, πλέων με τις τιμές 570/580 δεν αξίζουν. 2
vairass Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, @topos είπε Πριν 2 βδομάδες οι 1060 θεωρουνταν ok αγορες, πλέων με τις τιμές 570/580 δεν αξίζουν. Οκ αυτό δνε το ξέρω... Το θέμα είναι και οικονομικό όμως... Δνε το σκέφθηκα αυτό καθόλου ανοίγοντας το. Θέμα.. Οπότε πάμε πάλι. I5 2500K stock... Κάρτα γραφικών σήμερα με 100 ευρώ. Κάρτα γραφικών με 150 ευρώ. Είτε δεύτερο χέρι είτε καινούρια. Για κάνε μερικές προτάσεις.
@topos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Οκ αυτό δνε το ξέρω... Το θέμα είναι και οικονομικό όμως... Δνε το σκέφθηκα αυτό καθόλου ανοίγοντας το. Θέμα.. Οπότε πάμε πάλι. I5 2500K stock... Κάρτα γραφικών σήμερα με 100 ευρώ. Κάρτα γραφικών με 150 ευρώ. Είτε δεύτερο χέρι είτε καινούρια. Για κάνε μερικές προτάσεις. Οπότε άλλαξες γνώμη κ θα τα αγοράσεις αμμεσα? Τι τροφοδοτικό έχεις?
vairass Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, @topos είπε Οπότε άλλαξες γνώμη κ θα τα αγοράσεις αμμεσα? Τι τροφοδοτικό έχεις? λογικα αρχες του επομενου ναι..ειναι νααλογα και τι θα βρω όμως σε δευτερο χερακι. coolermaster 550w bronze εχω . Ηδη φοραει μια GTX 750 2GB και τα παιζει όλα ! ( 1 6πυνο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα