Προς το περιεχόμενο

αγορα smartwatch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφερομαι να αγορασω ενα smartwatch γυρω στα 100,max 150 ευρω..ποια ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη σε αυτα τα χρηματα?

Δημοσ.

Εγώ έχω το Xiaomi Amazfit  2 Stratos. Είχε στην αρχή ένα θέμα με την ακρίβεια του παλμομετρητή αλλά με ένα firmware update το έστρωσαν. Γενικά δεν είναι ακριβώς smartphone. Περισσότερο advanced activity tracker θα έλεγα. Έχει gps και σύστημα ειδοποιήσεων απο κινητό.

Δημοσ.
8 minutes ago, zx1234r said:

Εγώ έχω το Xiaomi Amazfit  2 Stratos. Είχε στην αρχή ένα θέμα με την ακρίβεια του παλμομετρητή αλλά με ένα firmware update το έστρωσαν. Γενικά δεν είναι ακριβώς smartphone. Περισσότερο advanced activity tracker θα έλεγα. Έχει gps και σύστημα ειδοποιήσεων απο κινητό.

εισαι ευχαριστημενος?μπορεις να βλεπεις τις κλησεις σου και τα μηνυματα?

Δημοσ.

Ναι φυσικά και αν το μήνυμα είναι μεγάλο μπορείς να κάνεις scroll με το δάχτυλο. Μπορείς φυσικά μέσα απο την εφαρμογή στο κινητό να επιλέξεις ποιές εφαρμογές θα σου στέλνουν ειδοποιήσεις στο ρολόι. Επίσης στις εισερχόμενες μπορείς απο εκεί να απορρίψεις την κλήση ή να σιγάσεις το ringtone. Δυστυχώς δεν έχει να το σηκώσεις αλλά αυτό προϋποθέτει να έχεις και το κινητό εύκαιρο για να μιλήσεις οπότε είναι αχρείαστη λειτουργία στο ρολόι.

Στις αθλητικές δραστηριότητες είναι ακόμα καλύτερο. Με ένα τελευταίο update έχει και πυξίδα και gps location.

Δημοσ.

ωραια με ικανοποιηουν αυτα που μου λες και μαλλον εκει θα καταληξω!τα updates τα κανεις μεσα απο το ρολοι με OTA?

Δημοσ.

Ναι δεν χριεάζεται σύνδεση με καλώδιο. Παρα μόνο σύνδεση με το κινητό απο το οποίο τραβάει τις πληροφορίες. Επειδή το συγκεκριμένο έχει και wifi δεν ξέρω αν η επικοινωνία για updates γίνεται απευθείας με το ίντερνετ χωρίς κινητό.

Το άλλο που μου αρέσει είναι πως μετά απο έναν αγώνα τρεξίματος μπορεί να μου αποθηκεύσει την διαδρομή σε αρχείο και μετά την περνάω στα προγράμματα μου στο pc και μου βγάζουν στατιστικά κτλ.

Απλά δυστυχώς επειδή δεν θεωρείται καθαρό smartwatch δεν μπορείς να του βάλεις μόνο σου εφαρμογές απο play store πχ.

Α και κάτι τελευταίο, αλλάζεις watchfaces και μπορείς να διαλέξεις και δικιά σου εικόνα αν θες.

• Like 1
Δημοσ.

οκ σε ευχαριστω για την ενημερωση μαλλον στο stratos θα πω αλλα αν ειμαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις!

Δημοσ.
1 minute ago, zx1234r said:

Αν είσαι αθήνα μπορούμε να βρεθούμε να το δεις και απο κοντά. Στείλε μου μήνυμα. Καλή συνέχεια.

δυστυχως ειμαι απο επαρχια αλλα και παλι ευχαριστω για την εξυπηρετιση!

Δημοσ.
Στις 18/1/2019 στις 3:03 ΜΜ, mike0402 είπε

οκ σε ευχαριστω για την ενημερωση μαλλον στο stratos θα πω αλλα αν ειμαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις!

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν για εμένα δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το Stratos σε αυτά τα χρήματα ή στα κοντινά. Για να πάρεις κάτι αρκετά καλύτερο (με τα τριπλάσια χρήματα), πρέπει να ανεβείς στο Garmin Forerunner 645.

Δημοσ.
18 minutes ago, Voodooman said:

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν για εμένα δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το Stratos σε αυτά τα χρήματα ή στα κοντινά. Για να πάρεις κάτι αρκετά καλύτερο (με τα τριπλάσια χρήματα), πρέπει να ανεβείς στο Garmin Forerunner 645.

οχι δεν εχω σκοπο..κατι εχω ακουσει για το stratos οτι δεν τα παει καλα με τις μετρησεις στα βηματα και στο τρεξιμο..ισχυει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike0402 είπε

οχι δεν εχω σκοπο..κατι εχω ακουσει για το stratos οτι δεν τα παει καλα με τις μετρησεις στα βηματα και στο τρεξιμο..ισχυει?

Ήμουν κάτοχος του Pace, που στα βασικά είναι ίδιο με το Stratos. Στα βήματα δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη για το αν ήταν ακριβές ή όχι, είναι λίγο δύσκολο να το ελέγξεις. Στο τρέξιμο πάντως ήταν απόλυτα ακριβές.

Δημοσ.
1 minute ago, Voodooman said:

Ήμουν κάτοχος του Pace, που στα βασικά είναι ίδιο με το Stratos. Στα βήματα δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη για το αν ήταν ακριβές ή όχι, είναι λίγο δύσκολο να το ελέγξεις. Στο τρέξιμο πάντως ήταν απόλυτα ακριβές.

οκ ευχαριστω..ετσι κ αλλιως σε αυτα τα χρηματα δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερο οποτε σε αυτο θα παω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...