PETROS2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα σας, δεν ξέρω αν ανοίγει σωστά το συγκεκριμένο θέμα αλλά το τελευταίο διάστημα δεν μπορώ να ανοίξω κάποιες ιστοσελίδες από το σταθερό υπολογιστή μου, ενώ ανοίγουν σε άλλους υπολογιστές ακόμα και από την ίδια σύνδεση adsl. Για παράδειγμα συνδέω laptop στο ίδιο modem και όλα λειτουργούν κανονικά. Έχω καθαρίσει cookies,cache του Η/Υ. Υποψιάζομαι ότι επειδή στο συγκεκριμένο υπολογιστή έχω vista και chrome, που δεν υποστηρίζει πλέον στις ενημερώσεις ασφαλείας του τα vista, ότι κάποιες ιστοσελίδες ssl δεν τις ανοίγει. Γνωρίζει κανείς κάτι; Ευχαριστώ
asmilon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μπορεις να δωσεις καποιο παραδειγμα σελιδας που δεν φορτωνει; Βγαινει καποιο μηνυμα λαθους; Με καποιον αλλο browser πχ Firefox, Opera, Internet Explorer βλεπεις την ιδια συμπεριφορα;
PETROS2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πρόσφατα μόνο το chrome χρησιμοποιώ, ενώ επίσης έχω προσπαθήσει να απενεργοποιήσω το antivirus μήπως ήταν αυτό το πρόβλημα. Για παράδειγμα στη σελίδα https://workenter.gr/ εμφανίζεται μήνυμα: Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο Η ιστοσελίδα στη διεύθυνση https://workenter.gr/ μπορεί να βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας ή ίσως έχει μεταφερθεί μόνιμα σε νέα διεύθυνση ιστού. ERR_SPDY_INADEQUATE_TRANSPORT_SECURITY"
asmilon Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Ποια εκδοση του Chrome χρησιμοποιεις; Απο οτι φαινεται το ERR_SPDY_INADEQUATE_TRANSPORT_SECURITY σχετιζεται με το οτι το HTTP/2 δεν ειναι ενεργοποιημενο στον browser σου, αλλα σε ενα ενημερωμενο Chrome επρεπε να παιζει. Λογικα παντως απο Firefox πρεπει να σου παιζουν οι σελιδες.
zx1234r Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Βάλε για dns τα dns της google και ξαναδοκίμαστε. Επίσης τι antivirus έχεις?
micos000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Πρέπει να το πάρεις απόφαση και να φύγεις από τα vista αλλιώς δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη αν φταίει ο browser ή η σελίδα που δε συνδέεσαι.
PETROS2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, zx1234r είπε Βάλε για dns τα dns της google και ξαναδοκίμαστε. Επίσης τι antivirus έχεις? Θα δοκιμάσω τα dns. Norton έχω αλλά και αν το απενεργοποιήσω το ίδιο συμβαίνει Ευχαριστώ 8 λεπτά πριν, micos000 είπε Πρέπει να το πάρεις απόφαση και να φύγεις από τα vista αλλιώς δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη αν φταίει ο browser ή η σελίδα που δε συνδέεσαι. Πολύ σωστό το συγκεκριμένο. Έχω κι άλλους υπολογιστές με άλλα λειτουργικά οπότε τουλάχιστον κάνω τη δουλειά μου. Το θέμα είναι ότι πολλοί διαχειριστές ιστοσελίδων πληρώνουν για να αγοράσουν ssl για το site τους (δε μιλάω για αυτούς που τους είναι απαραίτητο όπως τα e-shop όπου εισάγονται προσωπικά στοιχεία) και ουσιαστικά χάνουν επισκεψιμότητα γιατί πολύς κόσμος χρησιμοποιεί παλαιότερα λειτουργικά.
micos000 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, PETROS2019 είπε Το θέμα είναι ότι πολλοί διαχειριστές ιστοσελίδων πληρώνουν για να αγοράσουν ssl για το site τους (δε μιλάω για αυτούς που τους είναι απαραίτητο όπως τα e-shop όπου εισάγονται προσωπικά στοιχεία) και ουσιαστικά χάνουν επισκεψιμότητα γιατί πολύς κόσμος χρησιμοποιεί παλαιότερα λειτουργικά. Δε θα συμφωνήσω με αυτό. Η συντριπτική πλειονότητα των windows στο ίντερνετ είναι 7 και 10 πλέον. Τα xp έχουν περιοριστεί σε εσωτερικά δίκτυα επιχειρήσεων που μπορεί να μην τους παίρνει λόγο των προγραμμάτων τους να μεταβούν σε νεότερα λειτουργικά, ενώ τα vista, απλά δεν υπάρχουν. Πάντως, επειδή ο chrome είχε σταματήσει την υποστήριξη για τα vista πολύ πριν τον firefox θα έλεγα να κατεβάσεις την τελευταία esr έκδοση από τα παρακάτω λινκ μήπως και στρώσει κάπως η κατάσταση. firefox 52.9.0 esr el x86 firefox 52.9.0 esr el x64
l337 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Στις 18/1/2019 στις 1:06 ΜΜ, PETROS2019 είπε Το θέμα είναι ότι πολλοί διαχειριστές ιστοσελίδων πληρώνουν για να αγοράσουν ssl για το site τους (δε μιλάω για αυτούς που τους είναι απαραίτητο όπως τα e-shop όπου εισάγονται προσωπικά στοιχεία) και ουσιαστικά χάνουν επισκεψιμότητα γιατί πολύς κόσμος χρησιμοποιεί παλαιότερα λειτουργικά. (χωρίς παρεξήγηση) Και πολύ καλά κάνουν, κάτι το οποίο είναι και αυτονόητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα