Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο γραφείο μου.

Εδώ και καιρό κολλάει το ίντερνετ,κατά την πάροδο της ημέρας συμβαίνει αρκετές φορές και κρατάει από 2 λεπτά έως 10 περίπου.ήρθε εν τέλη και ο τεχνικός της cuta σήμερα που τύχαινε να μην είμαι ακόμα στο γραφείο και να είναι μόνο η Γραμματέας μου.οι παρατηρήσεις του ήταν ότι κάτι σας τραβάει πολύ ίντερνετ....Που μπορεί να είναι σέρβερ (που δεν εχω σερβερ)..σήμα δεν σας κλέβει κάποιος είπε,όλα κομπλέ...Μπορεί να είναι ιός...Μπορεί κάποιο πρόγραμμα.....τίποτα σαφές.

Κάποιο πρόγραμμα δεν έχουμε βαρύ,δουλεύουμε μόνο 356 επαγγελματικό.

Τι θα μπορούσε να συμβαίνει.....Μπορεί και ιός????

Δημοσ.

Σε ποσους υπολογιστες γινεται ο διαμοιρασμος της συνδεσης; Μηπως καποιος τρεχει καποιο torrent client ή την βρισκει να βλεπει 4Κ youtube videos και γονατιζει την συνδεση για τους υπολοιπους;

Δημοσ.

Σε 3 υπολογιστές εν των οποίων και οι 3 δεν έχουν τίποτα βαρύ επιβεβαιωμένο συν του ότι οι δυο δεν είναι σε λειτουργία όλη μέρα παρολαυτα αυτός ο ένας που λειτουργεί πάλι συμβαίνει 

Δημοσ.

Το ταχυτητα συνδεσης εχεις; Πραγματική που κλειδώνεις, οχι "24αρα".

Αυτός που "κολλάει" πως ειναι συνδεμένος με το router; Ενσυρματα; Ασύρματα;

Οταν παρουσιάζεται το προβλημα, δες το router αν ειναι ενεργή η dsl συνδεση. Το βλέπεις ειτε απο τα λαμπάκια του router ή απο το user interface του router.

Αν είσαι ενσύρματα και το dsl/internet ειναι on, τοτε ο υπολογιστης κάνει κάποιο update ή upload και γονατιζει τη συνδεση. Μπορει πχ να ειναι καποιο windows ή software update. 

Υπάρχει μια μικρη πιθανοτητα να υπάρχει προβλημα απο τον πάροχο, αλλά πρωτα επιβεβαιώνεις το προηγουμενο ΣΥΝ οτι θα το παρατηρουσες και στα αλλα μηχανμήματα και οχι μονο στο συγκεκριμένο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...