paylidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Ψάξε και στο YouTube κάτι θα έχει. Μυστήρια ιστορία όντως. Δε ρίχνεις και μια ερώτηση σε σχετικά με vag group forum?
gdriver Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) τα κλειδιά είναι συρταρωτά αυτά. κάτω από το σήμα έχουν μία εγκοπή. βάλε ένα κατσαβιδάκι μικρό και σπρώξε λίγο δυνατά αλλά όχι τόσο ωστε να τραυματίσεις το κέλυφος. εφόσον χωρίσεις τα δύο μέρη του κέλυφους στο μέρος με τη μπαταρία, πάλι με το κατσαβιδάκι το ανοίγεις σε πάνω και κάτω μέρος. δηλαδη βάζεις ανάμεσα στη διαχωριστική γραμμή το κατσαβιδάκι και με πολύ λίγη προσπάθεια ανοίγει. θα δεις την μπαταρία και στο άλλο μέρος την πλακέτα. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από gdriver
Bigi444444 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δυστυχώς δια της εις άτοπον απαγωγής θα βρεις άκρη αποκλείοντας πιθανότητες υποψιάζομαι και χωρίς να θεωρείς ως θέσφατο την άποψη της αντιπροσωπείας, όπως πολύ καλά κάνεις κατά τη γνώμη μου ήδη. Επειδή θα μπορούσε κάλιστα να είναι κάτι (και) στον δέκτη του αυτοκινήτου, θα σου πρότεινα να κάνεις μια σχετική αναζήτηση για το συγκεκριμένο μοντέλο, ώστε να δεις εάν εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα, συμπτώματα, λύσεις κλπ. Γιατί υποθέτω πως κάποιος από εμάς κάτι πιο συγκεκριμένο δεν θα μπορούσε να σου πει από αυτά, που έχουν ήδη ειπωθεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, paylidis είπε . Δε ρίχνεις και μια ερώτηση σε σχετικά με vag group forum? Οτι πιο σωστο ειπώθηκε.
kage Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αλλιως ecu comfort νομιζω ή κεραιας αν υπαρχει στο συγκεκριμενο... Νομιζω με 80ε βγαζεις κλειδι με κεντρικο+ συναγερμο ψαξε στο fb κλειδια γιαγια Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από kage
chsam Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Snoob είπε Καλημέρα, Εδώ και κάποιο διάστημα, εμφανίστηκε πρόβλημα στο κλείδωμα/ξεκλείδωμα, αρχικά καθυστερούσε αισθητά η απόκριση στο πάτημα των αντίστοιχων πλήκτρων, αργότερα ήθελε πολλαπλές απόπειρες και τελικά δεν αντιδρούσε καθόλου ή πολύ σπάνια. Το πήγα στην αντιπροσωπεία, κλασικά αλλαγή μπαταρίας, δεν ήταν αυτό, έγινε συντονισμός σε νέα συχνότητα, λειτούργησε άψογα για καμία εβδομάδα, μετά πάλι ό,τι περιγράφω στην πρώτη παράγραφο. Επέστρεψα και με τα δύο κλειδιά, νέα μπαταρία και στο δεύτερο (δεν λειτουργούσε καθόλου, προφανώς, αφού είχα συντονίσει μόνο το ένα αρχικά), συντονισμός σε νέα συχνότητα και των δύο, πάλι τα ίδια: άψογα για μία εβδομάδα, μετά ρετάρουν, τελικά σου βγάζουν το λάδι. Τώρα η αντιπροσωπεία μου λέει να παραγγείλω νέο κλειδί από Γερμανία. Πέραν του κόστους, που διόλου αμελητέο δεν είναι, η ανησυχία μου είναι πως θα δώσω τόσα χρήματα και πάλι λύση δεν θα δοθεί. Κι αυτό γιατί, αν το πρόβλημα είναι του κλειδιού, πώς το εμφάνισαν και τα δύο, ταυτόχρονα. Από την άλλη, καμιά φορά τα πιάνει και κλειδώνουν/ξεκλειδώνουν με τη μία, δηλαδή δεν είναι σταθερή η κατάστασή τους, αν και σίγουρα έχει επιδεινωθεί από ό,τι αμέσως μετά τις νέες συχνότητες. Κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει, τι άλλο να έχει πρόβλημα; Να το συζητήσω με την αντιπροσωπεία, που επιμένει πως με νέο κλειδί από Γερμανία θα λυθεί το θέμα, να προτείνω να δουν και κάποια άλλη περίπτωση. Ευχαριστώ. Φυσικα μπορει να μην ισχυει στην περιπτωση σου, αλλα η δικια μου εμπειρια με κατι αναλογο ειναι η εξης: για αρκετο διαστημα (δεν θυμαμαι ποσο, καναν μηνα;καποιες βδομαδες;)ο τηλεχειρισμος για να ανοιγουν οι πορτες καθως και το πορτ μπαγκαζ, επιανε οποτε ηθελε και καποιες φορες αναγκαζομουν να βαλω κλειδι για να ξεκλειδωσω.Δεν ειχα χρονο να ασχοληθω και το αφησα, ωσπου μια μερα το αμαξι δεν επαιρνε μπρος (ολα τα ηλεκτρικα, ηλεκτρονικα λειτουργουσαν με γυρισμενο κλειδι ακομα και το εργοστασιακο mp3/cd στερεο).Αλλαξα μπαταρια αυτοκινητου και ολα τελεια οπως παλια.......δες το, δεν χανεις κατι. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από chsam
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Mπαταρία αυτοκινήτου άλλαξα πρόσφατα, δεν είναι αυτό. Την είχαν τσεκάρει και στον τελευταίο συγχρονισμό, από την αντιπροσωπεία την είχα πάρει, επώνυμη. Να ανοίξω το κλειδί δεν τα καταφέρνω, για να πω την αλήθεια. Θα πάω κάπου να μου βάλουν μια μπαταρία επώνυμη, απλά για να είμαι σίγουρος, και θα τους πω να κοιτάξουν τι βολτ δίνει η τωρινή (πολύ καινούργια, από την αντιπροσωπεία). Κατέβηκα και δοκίμασα αυτό που κάνει ο τύπος στο βίντεο που ανέβασε ο @kage, έχω την υποψία πως κάπως καλύτερα συμπεριφέρεται τώρα (όχι 100% νορμάλ το κλείδωμα αργεί/θέλει πίεση/δεύτερη προσπάθεια) αλλά πολύ φοβάμαι πως κάτι γίνεται με τη μονάδα του οχήματος, όχι το κλειδί... Το κλειδί άναβε συνεχώς φωτάκι, ξεκλείδωνε άψογα (άλλες φορές σου βγάζει το λάδι). Γενικά, τίποτε δεν έχει μια στάνταρ σωστή ή προβληματική συμπεριφορά, και γι' αυτό ακριβώς μου είναι τόσο δύσκολο να φανταστώ τι μπορεί να συμβαίνει. Αν ήταν εύκολο η παραγγελία νέου κλειδιού θα το έκανα, αλλά ζητάνε κοντά στα €180 (και δεν διευκρίνισα αν θα χρεώσουν και εργατικά, που σίγουρα θα χρεώσουν, αλλά μείον κάτι στάνταρ "εκπτώσεις" που κάνουν εκεί υπολογίζω πως θα βγει) και δεν είμαι καθόλου βέβαιος πως με νέο κλειδί θα λυθεί το θέμα, συν του ότι θα είναι ένα εκεί που τώρα έχω δύο, με ό,τι σημαίνει αυτό σε τυχόν πρόβλημα ή απώλεια (αν και ποτέ μου δεν έχω χάσει κλειδί αυτοκινήτου).
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Snoob είπε Μια μπαταρία θα αλλάξω, δεν είναι κάτι, απλά στέκομαι στο εξής: Κάποιες φορές, πατάω αλλεπάλληλα το κουμπί για κλείδωμα/ξεκλείδωμα, και στις 5-10-15 προσπάθειες πιάνει. Αν ήταν θέμα φόρτισης μπαταρίας, λογικά με τις αλλεπάλληλες προσπάθειες θα έπρεπε να εξαντλείται και το αδύναμο φορτίο που έχει και να τα "φτύνει" τελείως. Λάθος το σκέφτομαι; Είχα πρόσφατα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το δικό μου(nissan), στην αρχή μια έπιανε μια όχι αλλά με τον καιρό χειροτέρευε, έφτασε σε σημείο να δουλεύει μια φορά στις 10-15 προσπάθειες. Δοκίμασα επαναπρογραμματισμό κλειδιού(στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο γίνεται χωρίς εργαλεία) αλλά τζίφος, το ίδιο ακριβώς έκανε, όμως μόλις δοκίμασα άλλη μπαταρία - μεταχειρισμένη κιόλας - δούλεψε κανονικά!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Είχα πρόσφατα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το δικό μου(nissan), στην αρχή μια έπιανε μια όχι αλλά με τον καιρό χειροτέρευε, έφτασε σε σημείο να δουλεύει μια φορά στις 10-15 προσπάθειες. Δοκίμασα επαναπρογραμματισμό κλειδιού(στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο γίνεται χωρίς εργαλεία) αλλά τζίφος, το ίδιο ακριβώς έκανε, όμως μόλις δοκίμασα άλλη μπαταρία - μεταχειρισμένη κιόλας - δούλεψε κανονικά!! Tι να πω, αύριο πρωί-πρωί θα πάω να βάλω μπαταρία, επώνυμη, θα τους βάλω να μετρήσουν και τις δύο. Αν έχω περάσει τέτοια ταλαιπωρία για μια μπαταρία των 5 ευρώ... Πολύ φοβάμαι, όμως, πως κάτι άλλο συμβαίνει.
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Snoob είπε Tι να πω, αύριο πρωί-πρωί θα πάω να βάλω μπαταρία, επώνυμη, θα τους βάλω να μετρήσουν και τις δύο. Αν έχω περάσει τέτοια ταλαιπωρία για μια μπαταρία των 5 ευρώ... Πολύ φοβάμαι, όμως, πως κάτι άλλο συμβαίνει. Εγώ πάντως πέρασα τη συγκεκριμένη ταλαιπωρία για μια μπαταρία... την ίδια ακριβώς σκέψη με σένα είχα κάνει και εγώ, πως αν έφταιγε η μπαταρία δεν θα υπήρχε περίπτωση να πιάσει μετά από 10-15 προσπάθειες. Λογικά θα φοράει CR2025 ή CR203032 με ονομαστική τάση 3 volt, καλή θεωρείται αν μετρήσεις τάση από 3v και πάνω.
gasgounis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα, Διαβασε λιγο το λινκ μηπως σε βοηθησει https://forum.audisportsclub.gr/index.php?/topic/19778-κεντρικό-κλείδωμα-πρόβλημα-με-remote-control/&tab=comments#comment-404799
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, gasgounis είπε Καλησπερα, Διαβασε λιγο το λινκ μηπως σε βοηθησει https://forum.audisportsclub.gr/index.php?/topic/19778-κεντρικό-κλείδωμα-πρόβλημα-με-remote-control/&tab=comments#comment-404799 Καλημέρα, Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά ακολουθώντας το σύνδεσμο μου βγάζει μήνυμα πως δεν έχω άδεια να δω το περιεχόμενο αυτό.
gasgounis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Καλημερα, Εφοσον εισαι κατοχος audi, μπορεις να κανεις εγγραφη στο σαιτ για καθε απορια που εχεις Στο συνδεσμο που ανεβασα, ενας κατοχος ειχε προβλημα με το τηλεχειριστηριο που πολλες φορες δεν επιανε με τιποτα. Οποτε ομως δεν επιανε, αν γυριζε το κλειδι για να ξεκλειδωσει τοτε με το που που παταγε το κουμπι στο τηλεχειριστηριο εβγαινε ο συναγερμος. Και αντριστοφα οταν και παλι δεν επιανε το τηλεχειριστηριο κσι δοκιμαζε να κλειδωσει την πορτα του οδηγου με το κλειδι, μετα μπορουσε να οπλισει τον συναγερμο. Το προβλημα ηταν κομμενες πλεξουδες μεσα στην πορτα. Το αναφερω μηπως ισχυει κατι παρομιο και σε σενα... Ειχε αποκλειστει η προβληματικη μπαταρια ή να φταει το ενα απο τα 2 κλειδια. Ιδιο προβλημα με αυτο που ανεφερα πιο πανω εχω και εγω σε audi 2008 αλλα δεν εχω καθισει να το δω λογω πιθανων εξοδων...
Klausx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δοκίμασε οπωσδήποτε επώνυμη μπαταριά (δες ημ λήξης), επίσης αν έχει σκόνη μέσα στο κέλυφος καλό είναι να περαστεί με ένα σπρέι επαφών η πλακέτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα