MySql Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα προσπαθώντας να συνδέσω έναν υπολογιστή με την lg 55uk6200 μέσω HDMI καλωδίου αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα: μέχρι να μπουτάρει ο υπολογιστής τα windows και να πάει στην εισαγωγή των windows δείχνει κανονικά η τηλεόραση μετά όμως μου βγάζει ότι δεν έχει σήμα και ότι πρέπει να ελέγξω το καλώδιο. Επειδή δοκίμασα ενα λαπτοπ και συνδέεται κανονικά η αίτια του προβλήματος εντοπίζεται στο ότι ο υπολογιστής δεν έχει hdmi θύρα και έχω βάλει αντάπτορα από την DVI θύρα έτσι ώστε να γίνει μετατροπή σε hdmi. Υπάρχει κάποια λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα; Υ.γ. Να πω ότι σε δυο μόνιτορ που δοκίμασα συνδέεται κανονικά επισης δοκίμασα να αλλάξω ανάλυση απο τα windows σε 2κ, 1920x1080 και 1080x720 αλλά τίποτα! Σαν ύστατη προσπάθεια έβαλα και 50 hz αλλά πάλι κοβόταν το σήμα όταν έμπαινε στα windows. καμία ιδέα για να γλιτώσω την αγορά νεας καρτας γραφικων με hdmi έξοδο;; Ευχαριστώ
zx1234r Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Εγώ θα δοκίμαζα με καλώδιο μονοκόματο απο dvi σε hdmi. Όχι αντάπτορα. Σε γενικές γραμμές οι τηλεοράσεις είναι ποιο απαιτητικές στο ψηφιακό σήμα που λαμβάνουν. 1
MySql Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, zx1234r είπε Εγώ θα δοκίμαζα με καλώδιο μονοκόματο απο dvi σε hdmi. Όχι αντάπτορα. Σε γενικές γραμμές οι τηλεοράσεις είναι ποιο απαιτητικές στο ψηφιακό σήμα που λαμβάνουν. Ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω αν βρω φυσικα τετοιο καλώδιο Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από MySql
MySql Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Update: μόλις το δοκίμασα και δύστυχος χάνει και πάλι το σήμα οπότε πάω για κάρτα γραφικών 😥
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα