Giwrg Mavridis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια επειδη ειμαι σε budget και θελω νεα καρτα σκεφτηκα να παρω μια μεταχειρισμενη rx 580 nitro+ βρηκα δυο αγγελιας η μια αναφερεται στην καρτα που ειπα 225ευρω και η αλλη ειναι η special edition 250ευρω. σκεφτηκα για την δευτερη γιατι εχει 2 χρονια εγγυηση και ειναι καλυτερη σε θερμοκρασιες και αισθητικη, ομως μου εκοψε και ρωτησα το παιδι αμα την χρησιμοποιησε για mining και ειπε ναι για τρεις μηνες. επειδη δεν ξερω πολυ απο αυτα και δεν με ανακουφιζει η εγγυηση αφου ειμαι επαρχια θα ηθελα την γνωμη σας πανω σ αυτο. (ο πρωτος εχει καλες αξιολογησεις 5-6, ο δευτερος εχει σχεδιον 16) Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Giwrg Mavridis
nikos5800 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 3 μήνες mining είναι λίγος χρόνος για να πάθει κάτι η κάρτα γραφικών αλλά από την άλλη 250 ευρώ για μεταχειρισμένη ρχ580 δεν θα δεινά ποτέ,τόσο κάνει καινούργια 2
mcrae13 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έτσι κι αλλιώς αν δεν γνωρίζεις τον πωλητή άμεσα η έμμεσα,πέρα από τα λεγόμενά του δεν μπορείς να γνωρίζεις το ιστορικό της κάρτας και πως την χειρίστηκε. Οπότε κρίνεις με βάση την τιμή και το υπόλοιπο εγγύησης,όπως επίσης και το μαγαζί που έχει αγοραστεί. Ότι και να σου απαντήσουν εδώ περί mining κλπ θα είναι εικασίες. Πάντως όπως είπε ο προηγούμενος , 250 ευρώ για 580 είναι too much Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από mcrae13
andreasosfp Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Πάντως με 270 παίρνεις ολοκαίνουρια την 580 nitro+ 8gb μαζί με κωδικό για 2 παιχνίδια από γνωστό ελληνικό κατάστημα.
Dinoel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δεν είναι λογικό να πάρεις μια μεταχειρισμένη κάρτα για 30 ευρώ διαφορά από την καινούργια, και ας είναι μία μέρα μεταχειρισμένη. Ειδικά αν μιλάμε για τόσα λεφτά που πας να δώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα