Ather Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μπορείς να σηκώσεις κανονικά χρήματα. Αφού είναι ακατάσχετο θα σου αφαιρέσει μόνο αν ξεπεράσεις κάποιο όριο καταθέσεων. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Ather είπε Μπορείς να σηκώσεις κανονικά χρήματα. Αφού είναι ακατάσχετο θα σου αφαιρέσει μόνο αν ξεπεράσεις κάποιο όριο καταθέσεων. Αν το αρνητικο υπολοιπο είναι στο διαθεσιμο και όχι στο λογιστικο υπολοιπο δεν νομιζω να μπορει . Το γιατι εγινε κατασχεση στον δηλωμενο αν είναι ακατασχετο είναι άλλο θεμα αλλα και στον ακατασχετο υπαρχει οριο .
panosk1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, MegalosVeziris είπε ακομα στο μειον ειναι ο λογαριασμος του; του κρατανε οτι επιδοματα παιρνει? Ο συγκεκριμενος ηταν Ελ.επαγγελματιας ,απο οσο ξερω εκανε καποιο διακανονισμο με εφορια και μετα απο κανα χρονο καταφερε να τα ρυθμισει,παραπανω λεπτομερειες δεν ρωτησα.
Pelonis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Στις 18/1/2019 στις 12:23 ΠΜ, μαστερ είπε Καλησπέρα. Στον λογαριασμό μου (Εθνική) που τον παρακολουθώ μέσω ibank , είδα σήμερα το υπόλοιπο να είναι αρνητικό (-3500) Εδώ να πω,πως τόσα χρωστάω στην εφορία, περίπου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όταν θα μπει η σύνταξη που περνω(αναπηρίας) 577 ευρώ,δεν θα πάρω τίποτα μέχρι να μηδενίσει το ποσό; Και το ακατάσχετο που υποτίθεται είναι στα 1250ευρω; Ασχέτως αν ο λογαριασμός έχει δηλωθεί ακατάσχετος η δέσμευση για μελλοντική κάλυψη της απαίτησης στον λογαριασμό μπαίνει όταν στην τράπεζα κοινοποιηθεί κατάσχεση Τώρα αφού ο λογαριασμός σου έχει δηλωθεί ακατάσχετος οτιδήποτε ποσό πιστωθεί, και ως 1250 ευρώ ανα μήνα, θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Pelonis είπε Ασχέτως αν ο λογαριασμός έχει δηλωθεί ακατάσχετος η δέσμευση για μελλοντική κάλυψη της απαίτησης στον λογαριασμό μπαίνει όταν στην τράπεζα κοινοποιηθεί κατάσχεση Τώρα αφού ο λογαριασμός σου έχει δηλωθεί ακατάσχετος οτιδήποτε ποσό πιστωθεί, και ως 1250 ευρώ ανα μήνα, θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη. Αν γινοντε τμηματικες πιστωσε ς πχ 500+500+1000 αλλα καθε φορα γινεται αναληψη ώστε το υπόλοιπο να είναι κάτω από 1250 ευρώ τι γινεται ? Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
Ather Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έτσι όπως το διαβάζω δε γίνεται κατάσχεση. Αν σου μπαίνουν 1250€ το μήνα και αφήνεις ένα υπόλοιπο πάλι δε γίνεται κατάσχεση, άσχετα αν ξεπεράσει τα 1250€. Διορθώνω μετά από άρθρο που διάβασα. Αν ξεπεράσει τα 1250€ από εκεί και πάνω το κατάσχουν και μάλλον δίνεται μία αναφορά το μήνα. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2019 από Ather 1
Doubt Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Αρνητικό υπόλοιπο...Ουάου...Να δω τι θα γράφει η φορολογική δήλωση στο "εισόδημα από τόκους καταθέσεων" Για ακόμη μια φορά μετά την απόδοση ΑΦΜ στα νεογέννητα αισθάνομαι την αναγκη να αναφωνήσω... ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Dark_Nightfall Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Έχεις κανείς θέμα η μόνο εγώ , βλέπω σωστό λογιστικό υπόλοιπο λογαριασμού , αλλά το διαθέσιμο είναι 9.999.999, κάτι είναι bug η χρωστάμε χωρίς να το ξέρουμε ; στο taxisnet μηδέν δεν χρωστάμε πουθενά , υπόψιν έχω δεύτερο λογαριασμό στον οποίον είμαι συνδικαιούχος με το ίδιο πρόβλημα , τηλ την εξυπηρέτηση της Εθνικής μου λένε να πάω από κατάστημα φαίνεται ότι έγινε δέσμευση αλλά δεν μπορούν να δουν από που και πόσο .
Vault13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Κατεθεσε ενα ευρώ, για να εχεις 10εκ στρογγυλα
Haldol Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα κι από 'μένα. Έκανα κάποιες αγορές από εξωτερικό και η τράπεζα μου κράτησε έξοδα μετατροπής συναλλάγματος. Μιλάμε για μικροποσό, τάξης < 1 ευρώ. Ο λογαριασμός επειδή ήταν μηδενικός, βγήκε αρνητικός. Αξίζει να πάω να καταθέσω κάποιο ποσό, ή να περιμένω μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη κατάθεση; Θα υπάρξει κάποιο θέμα εάν τον αφήσω αρνητικό για ~25 μέρες; Σημειωτέον ότι έχω σχέσεις κανονικά με την τράπεζα, απλά βαριέμαι να τρέχω να καταθέσω λεφτά γι' αυτό το λόγο. Η επόμενη κατάθεση όμως (για την πιστωτική μου) θα 'ναι... τον άλλο μήνα.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Haldol είπε Καλησπέρα κι από 'μένα. Έκανα κάποιες αγορές από εξωτερικό και η τράπεζα μου κράτησε έξοδα μετατροπής συναλλάγματος. Μιλάμε για μικροποσό, τάξης < 1 ευρώ. Ο λογαριασμός επειδή ήταν μηδενικός, βγήκε αρνητικός. Αξίζει να πάω να καταθέσω κάποιο ποσό, ή να περιμένω μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη κατάθεση; Θα υπάρξει κάποιο θέμα εάν τον αφήσω αρνητικό για ~25 μέρες; Σημειωτέον ότι έχω σχέσεις κανονικά με την τράπεζα, απλά βαριέμαι να τρέχω να καταθέσω λεφτά γι' αυτό το λόγο. Η επόμενη κατάθεση όμως (για την πιστωτική μου) θα 'ναι... τον άλλο μήνα. Πιθανότατα θα σε καλέσουν/ειδοποιήσουν γιατι είσαι στα κόκκινα.Πανε κάνε κατάθεση να μην έχεις πρόβλημα .
Doubt Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Ακόμα πάτε σε κατάστημα τράπεζας για κατάθεση; Ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια έχω να βρεθώ στο γκισέ του ταμείου.
Bitbit Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μπορεί να εννοούν σε ΑΤΜ. Μέλος του ινσομνια που πάει σε γκισέ για κατάθεση του αξίζει λιθοβολισμός και δημόσια διαπόμπευση
Doubt Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Και το ΑΤΜ, ψιλοξεπερασμένο είναι. Mobile banking στις 4 μεγάλες και κάνεις τα πάντα. Προχθές πήγα να παραλάβω μια παραγγελία, μου λέει ο καταστηματάρχης "δεν έχω POS, είναι στην τράπεζα λόγω βλάβης". Κανένα πρόβλημα του λέω... μου έγραψε ΙΒΑΝ και όνομα σε ένα χαρτάκι, βγήκα έξω γιατί δεν είχα σήμα, του έκανα μεταφορά από το κινητό στο λογαριασμό του και σε 2 λεπτά είχα φύγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα