nickvas19 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια ψαχνω εναν σκληρο δισκο μηχανικο και εναν ssd για nas δλδ να αντεχει 24/7. Ερωτηση οι ssd αντεχουν;η οχι; Και για να γνωριζω για τον μελλον....τι χαρακτηριστηκα ειναι αυτα που κανουν εναν δισκο να ξεχωριζει για τετοια λειτουργια; Τελος θελω εναν σκληρο παλι για δεκαωρο την μερα χρηση με δικη του τροφοδοσια.υπαρχει και σε ssd ; Ευχαριστω. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από nickvas19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techartware Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για ssd θα έλεγα αυτόν η σειρά 850 είχε και 10 έτη εγγύηση ενώ η 860 5 σύμφωνα με αυτό Έχω δοκιμάσει τους evo (απλή σειρά) σε μίνιμουμ 8 ώρες την ημέρα και δεν είχα θέμα, ο πιο παλιός μου είναι από το 2014. Έχω 'χάσει' και 2 ssd, μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας (πιο παλιές γενιές και όχι samsung). Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από techartware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Αν θελεις SSD για χρηση σε NAS θα κοιτας το TBW και φυσικα το MTTF η MTBF. Για δισκους σε NAS θα πας η σε Seagate Ironwolf και Ironwolf Pro η σε WD Red (ειναι οι δισκοι που ειναι οι καλυτεροι σε πωλησεις για NAS εφοσον εχουν καποια εξτρα για τετοια χρηση). SSD μονο 2.5 ιντσες θα βρεις που παιρνουν τροφοδοσια απο USB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ssd εχω χασει και εγω δυο (οχι samsung)γι αυτο ρωταω...και o τελευταιος που πηρα (δλδ ο 3ος) ειναι samsung και ετυχε και πηρα ενα μοντελο που σε ολους μας ειχε βγαλει θεμα.υπαρχει θεμα εδω οπου λεγαμε τον πονο μας. Ωραια πληροφορια για tbw,mttf καιmtbf στους ssd. Ποια εταιρια ειναι κορυφη σε αυτα; δλδ δεν υπαρχει ssd με εξωτερικη τροφοδοσια; Τωρα σε seagate ironwolf εχει και ssd και μηχανικους;το ιδιο και η ws red?μπερδευτηκα. οσο αφορα μηχανικους με εξωτερικη τροφοδοσια.ποιος αξιζει; Η καλυτερα συμφερει/αξιζει να παρω ξεχωριστικα να τα αγορασω...δλδ δισκο και θηκη με τροφοδοτικο; Ps:κατι ψαγμενο....τραβανε τα ιδια αμπερ ενα hub με εξωτερικη τροφοδοσια και μια θηκη σκληρου δισκου με δικη του τροφοδοσια εαν υποθεσουμε οτι εχουμε τους ιδιους δισκους; Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από nickvas19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 10 hours ago, nickvas19 said: Καλησπερα παιδια ψαχνω εναν σκληρο δισκο μηχανικο και εναν ssd για nas δλδ να αντεχει 24/7. Ερωτηση οι ssd αντεχουν;η οχι; Και για να γνωριζω για τον μελλον....τι χαρακτηριστηκα ειναι αυτα που κανουν εναν δισκο να ξεχωριζει για τετοια λειτουργια; Τελος θελω εναν σκληρο παλι για δεκαωρο την μερα χρηση με δικη του τροφοδοσια.υπαρχει και σε ssd ; Ευχαριστω. απο το site της wd μπορεις να δεις για τη χρηση ειναι ο καθε δισκος.υπαρχουν αυτοι που ειναι για nas αλλα υπαρχουν και οι black υπαρχουν και αυτοι που ειναι για καταγραφικα για να δουλευουν 24 ωρες το 24ωρο.μεχρι και enterprise Μοντελα.αντιστοιχα θα δεις και για ssd τι υπαρχει και για τη χρηση.τα αναφερουν αρκετα αναλυτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον... οι seagate ssd ironwolf λεει Coming soon.αρα δεν υπαρχει ακομα. Οποτε για ssd ποιον; ωραια απο western τα λεει αναλυτικα.στους ssd χαθηκα εαν εχεις γνωμη να μου πεις. Οποτε για καποια καλη θηκη τι εχεις να προτεινεις; Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από nickvas19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 οι red θεωρουνται οτι ειναιγια Nas.οι black ειναι gaming.οι purple για surveillance.Και οι red Και οι purple ειναι για 24 ωρες χρηση.και μετα οι enterprise που πας σε αλλο κοστος. 10 minutes ago, nickvas19 said: Λοιπον... οι seagate ssd ironwolf λεει Coming soon.αρα δεν υπαρχει ακομα. Οποτε για ssd ποιον; ωραια απο western τα λεει αναλυτικα.στους ssd χαθηκα εαν εχεις γνωμη να μου πεις. Οποτε για καποια καλη θηκη τι εχεις να προτεινεις; ssd παιζουν αυτοι https://www.westerndigital.com/products/data-center-drives/ultrastar-sata-series-ssd αλλα δεν ξερω κοστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Ναι αυτο καταλαβα. Ssd δεν εχει στην κατηγορια nas ή surveillance.τι εχεις να προτεινεις για nas server? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Just now, nickvas19 said: Ναι αυτο καταλαβα. Ssd δεν εχει στην κατηγορια nas ή surveillance.τι εχεις να προτεινεις για nas server? το βασικο ειναι τι λεφτα θες να δωσεις και τη χρηση το θες.πχ σε Nas server δεν βρισκω λογο για ssd αλλα ναι μπορει να μπει enterprise ssd.αλλα δεν θα τον εκμεταλευτεις.εγω θα εβαζα red μηχανικους και το βασικο και ενα ups 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Υπαρχει λογος που ζητω ssd.δεν ειναι για ταχυτητα.θελω να δοκιμασω κατι. Οι enterprise ssd εχουν πολλες ωρες λειτουργιας; Η θα τεζαρει καποια στιγμη; για θηκες με εξωτερικη τροφοδοσια εχεις αποψη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 5 minutes ago, nickvas19 said: Υπαρχει λογος που ζητω ssd.δεν ειναι για ταχυτητα.θελω να δοκιμασω κατι. Οι enterprise ssd εχουν πολλες ωρες λειτουργιας; Η θα τεζαρει καποια στιγμη; για θηκες με εξωτερικη τροφοδοσια εχεις αποψη; οι enterprise ειναι και αυτο που λεει το ονομα τους.για να τους σκιζεις .απλα ενα θεμα ειναι παντα η τιμη. αν παρεις δισκο εξωτερικο τοτε μεσα θα εχει κανα δισκο της πλακας πχ κανα wd blue ή δεν ξερω τι.αλλιως μπορεις να παρεις εσυ μια καλη θηκη απο κανα αλουμινιο για να τραβαει λιγο την θερμοκρασια και να βαλεις μεσα ενα καλο δισκο πχ wd red. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ωραιος.2tb ssd enterprise χρειαζομαι.πατησα σκρουτζ δεν υπαρχει κατι.πρεπει να αγορασω απο εξωτερικο; Ναι θα παρω εγω θηκη.ποια προτεινεις; Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από nickvas19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 minute ago, nickvas19 said: Ωραιος.2tb ssd enterprise χρειαζομαι.πατησα σκρουτζ δεν υπαρχει κατι.πρεπει να αγορασω απο εξωτερικο; Ναι θα παρω εγω θηκη.ποια προτεινεις; σιγουρα να μην ειναι απο πλαστικο που δεν ειναι οτι καλυτερο για τις θερμοκρασιες.μαρκα μπορεις να δεις και σε icybox αλλα γενικα σε νοιαζει να ειναι απο καποιο υλικο που να μπορει να μεταφερει θερμοκρασια οπως και να ειναι Usb 3.0 .αν δεν βρισκεις κατι ελλαδα μετα υποχρεωτικα πας εξωτερικο εκτος αν καποιο καταστημα πχ msystems ή σε επικοινωνια με αντιπροσωπεια μπορουν να στο φερουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Εγω θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο για τον Ironwolf SSD της Seagate....Και θα εχει αλγοριθμους συγκεκριμενα για χρηση με NAS και θα υποστηριζεται καλυτερα απο τα NAS....Φυσικα θα κοστιζει λιγοτερο απο enterprise μοντελο... Απο εκει και περα για μηχανικο πας σε IronWolf η IronWolf Pro η WD Red.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Τον purple δλδ οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα