Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/5766779/LG-GP57ES40.html

Ψάχνω κάτι απλό και φθηνό. Γράφω κάνα σντ για ταμαξι ανά τρίμηνο. Αυτό κάνει? Εσωτερικό δεν θέλω γιατί και το κουτί του πσ δεν έχει τρύπα και έτσι και αλλιώς δεν θα το χρησιμοποιήσω για κάτι έξτρα. 

Windows 10 έχω 

Δημοσ.

Δε δινεις κατι παραπανω να παρεις καμια πηγη με USB?Δεν νομιζω να αξιζουν πλεον τα cd 😛.Παιρνεις ενα Usb στο ταλιρο και φορτωνεις ξεφορτωνεις τραγουδια οποτε θες.

Εκτος αν εχεις καμια High end πηγη με cd-player τοτε παω πασο και την δουλευεις με ενισχυτες κτλ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ExTaCy1337 είπε

Δε δινεις κατι παραπανω να παρεις καμια πηγη με USB?Δεν νομιζω να αξιζουν πλεον τα cd 😛.Παιρνεις ενα Usb στο ταλιρο και φορτωνεις ξεφορτωνεις τραγουδια οποτε θες.

Εκτος αν εχεις καμια High end πηγη με cd-player τοτε παω πασο και την δουλευεις με ενισχυτες κτλ.

Όχι ρε μαν για το αμάξι το θέλω. Και του πατέρ μου και του αδερφού μου με σντ και φίλοι οι περισσότεροι με cd /30αρισαμε και ακόμα μου ζητάνε να τους γραφώ σντ μιξ

Δημοσ.

Πάρε δυο και άμα τα παίξει το ένα θα έχεις δεύτερο για να ολοκληρώσεις την αποστολή. Zbutsas αν χαλάσει μετά.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε

Το πρόβλημα είναι ότι πάρα πολλά αυτοκίνητα έχουν ενσωματωμένη την πηγή στο ταμπλό και δεν μπορείς να την αλλάξεις.
Αν δεν έχουν και πρόβλεψη για κάνα line-in (έστω με μικρό καρφί) αναγκαστικά κολλάς με τα σιντί.

Οποιοδήποτε usb cd writer κάνει για την δουλειά που θέλει πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Το πρόβλημα είναι ότι πάρα πολλά αυτοκίνητα έχουν ενσωματωμένη την πηγή στο ταμπλό και δεν μπορείς να την αλλάξεις.
Αν δεν έχουν και πρόβλεψη για κάνα line-in (έστω με μικρό καρφί) αναγκαστικά κολλάς με τα σιντί.

Οποιοδήποτε usb cd writer κάνει για την δουλειά που θέλει πάντως.

Θέληση να υπάρχει 😛

Έτσι έβαλα φίλτρο καμπίνας σε αμάξι που δεν είχε (πήγα με την άδεια μου και τους κωδικούς πλαισίου κτλ πήρα φίλτρο καμπίνας πάω να το αλλάξω και το βλέπω σφραγισμένο. Δεν είχε φίλτρο ενώ το ίδιο μοντέλο σε μερικές περιοχές μάλλον έβγαινε με φίλτρο 😛 )

download.jpeg

Επεξ/σία από ExTaCy1337
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε

Θέληση να υπάρχει 😛

Έτσι έβαλα φίλτρο καμπίνας σε αμάξι που δεν είχε (πήγα με την άδεια μου και τους κωδικούς πλαισίου κτλ πήρα φίλτρο καμπίνας πάω να το αλλάξω και το βλέπω σφραγισμένο. Δεν είχε φίλτρο ενώ το ίδιο μοντέλο σε μερικές περιοχές μάλλον έβγαινε με φίλτρο 😛 )

download.jpeg

Χαχαχαχ ρε μαγκαιβερ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...