Προς το περιεχόμενο

John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την είδα χτες στη vmax. Συνεχίζει επάξια τις ωραίες σκηνές μάχης που έχουμε δει και στα προηγούμενα με ευφάνταστους τρόπους για να σκοτώσεις κάποιον. Πραγματικά δεν καταλαβαίνεις πως περνά η ώρα.

Δημοσ.

Το καλό είναι ότι επεκτείνει και άλλο τον κόσμο της, το κακό είναι ότι είναι φλατ και κουραστική. Νομίζω πως ό,τι είχε να μας δείξει, το έδειξε. 6/10.

• Like 2
Δημοσ.

Ό,τι είδαμε στις προηγούμενες, έχει και 'δω. Ευχάριστη ταινία που περνάει ωραία η ώρα. Προσωπικά δεν κουράζομαι ποτέ από τέτοιου είδους ταινίες(John Wick/Equalizer etc) και μακάρι να βγαίνουν συνέχεια.

• Like 4
Δημοσ.

Tην είδα και δεν την προτείνω για κινηματογράφο

Τα θετικά

+ Έχει πολλή δράση και ο john wick  είναι φονική μηχανή

Τα αρνητικά

-το σενάριο είναι ανύπαρκτο και οι villains είναι για γέλια,ο john wick είναι πια απλά ένας υπεράνθρωπος killer χωρίς προσωπικό κίνητρο.Η πρόσθηκη της halle berry.

ΥΓ.Μου άρεσε το 1 και από το 2 τα πρώτα 5 λεπτά.

• Like 1
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

-το σενάριο είναι ανύπαρκτο και οι villains είναι για γέλια,ο john wick είναι πια απλά ένας υπεράνθρωπος killer χωρίς προσωπικό κίνητρο.Η πρόσθηκη της halle berry.

T1w7A8F.gif

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-Γιατι θες να ζήσεις;

-Για να μπορώ να τη θυμάμαι.

Κανένα νόημα...

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1
Δημοσ.

Το αρνητικο ειναι οτι δεν εχει ιστορια κ σεναριο οντως + μια κοιλια στην μεση στη Καζαμπλανκα + την Χαλι Μπερι που οκ ειναι απο τις χειροτερες ηθοποιους που καταφεραν for reasons να κανουν ονομα κ το αποδυκνυει κ εδω/ευτυχως «παιζει» λιγο

στα θετικα οτι οι σκηνες δρασης ειναι οι καλυτερες τουfranchise + το final boss fight ειναι εξωφρενικα καλογυρισμενο (μαζι το ξυλο με τους 2 padawans του, τους δυο τυπαδες απο τα the raid) + το world built αν ενδιαφερετε κανεις για αυτα (εγω οχι τοσο εδω)

το σεναριο ομως πραγματικα ενοχλει, μηδεν κινητρο, υποβαθμιζει κακους κ κυριως κανει τον Wick almost a god -αν κ παλευουν να τον κρατησουν γηινο-

Καλυτερο αποτο 2ο οριακα λογο δρασης, προφανως οπως κ το 2ο πολυ πιο κατω απο το πρωτο

that been said, John Wick > MCU all day long

α κ Κηανου = τελειοτητα οπως παντα

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς που είχε την "κοιλιά", γιατί από ένα σημείο και μετά δεν παλευόταν η βροχή από headshots. Επίσης, το ξύλο σε σχέση με το raid είναι πιο στιλιζαρισμένο και λιγότερο ωμό, βασικά καμία σχέση. Το βασικό πρόβλημα είναι φυσικά ότι δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το σενάριο. Ας έβαζαν στην εξίσωση ένα άγνωστο μέχρι εκείνη τη στιγμή παιδί του, κάτι... Μια χαρά για tv, όχι για σινεμά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα ναι συγκρισεις με raid δε κανω επουδενι, τα raid ειναι αλλο level παντελως

το θεμα ηταν να δωσουν ενα υποτυπωδες κ απλο εστω βασικο στορυ, πχ εκδικηση ξανα για πχ κανα φιλο του εστω, κατι...αυτο που βαλαν σαν κεντρικο στορυ τεσπα ηταν τελειως τιποτα, αερας

Επεξ/σία από snake_plissken2112
Δημοσ.

Μολις γυρισα απο τον κινηματογραφο.Την θεωρω πολυ κατωτερη των 2 πρωτων.Δεν βαρεθηκα βεβαια καθολου αλλα δεν μου εμεινε και κατι αξιομημονευτο.

• Like 1
Δημοσ.

η ολη φαση μου θυμιζει πολυ την τριλογια taken με τον λιαμ νισον,η πρωτη ιδεα ηταν πιο αγνη δεν ειχαμε ξαναδει κατι παρομοιο και μας αρεσε,η δευτερη και τριτη ταινια εγινε απλα για να γινει,ξεχειλωσε απλα για τα λεφτα και το hype,τα ιδια και εδω ανεξαρτητα αν ειναι διαφορετικης κατηγοριας ταινια(πιο action)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...