Console Master0 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σκεφτομαι για αγορα gaming headset μεχρι 50€! Μετα απο πολυ ερευνα κατεληξα στα Corsair HS50 εναντι των HyperX Cloud Stinger διοτι απο οτι ειδα εχουν πολυ καλυτερη ποιοτητα ηχου και ειναι καλυτερα για μουσικη (οπου ακουω πολυ)! Αλλα δυστυχως πλεον εχουν 57€ (+μεταφορικα, αντικαταβολη) οπτε δεν θα τα παρω. Εχει κανεις τα HyperX Cloud Stinger? Ειναι καλα τελικα για μουσικη? Αξιζει να τα παρω ή να περιμενω να ξανα πεσουν τα Corsair HS50? Εγω τωρα εχω τα Natec Genesis H59 τα οποια ειναι αρκετα καλα μπορω να πω οποτε θελω να ξερω και αν αξιζει να δωσω 50€! Επισης ειναι αληθεια οτι τα HyperX Cloud Stinger ειναι τοσο αλαφρια και ανετα που μπορεις να τα φορας για ωρες χωρις ουτε να ποναει το κεφαλι σου, ουτε ο αυχενας? Υπαρχει καποια αλλη επιλογη στο τελος? Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από Console Master0
Vkngs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Στις 17/1/2019 στις 10:21 ΜΜ, Console Master0 είπε Σκεφτομαι για αγορα gaming headset μεχρι 50€! Μετα απο πολυ ερευνα κατεληξα στα Corsair HS50 εναντι των HyperX Cloud Stinger διοτι απο οτι ειδα εχουν πολυ καλυτερη ποιοτητα ηχου και ειναι καλυτερα για μουσικη (οπου ακουω πολυ)! Αλλα δυστυχως πλεον εχουν 57€ (+μεταφορικα, αντικαταβολη) οπτε δεν θα τα παρω. Εχει κανεις τα HyperX Cloud Stinger? Ειναι καλα τελικα για μουσικη? Αξιζει να τα παρω ή να περιμενω να ξανα πεσουν τα Corsair HS50? Εγω τωρα εχω τα Natec Genesis H59 τα οποια ειναι αρκετα καλα μπορω να πω οποτε θελω να ξερω και αν αξιζει να δωσω 50€! Επισης ειναι αληθεια οτι τα HyperX Cloud Stinger ειναι τοσο αλαφρια και ανετα που μπορεις να τα φορας για ωρες χωρις ουτε να ποναει το κεφαλι σου, ουτε ο αυχενας? Υπαρχει καποια αλλη επιλογη στο τελος? Φιλαρακι εγω τα Razer Electra v2 εχω και ειναι απο τα καλυτερα που εχω βαλει στα αυτια μου σε αυτα τα λευτα https://www.skroutz.gr/s/13308648/Razer-Electra-v2-USB.html. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα