Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Να κάνω μια ερώτηση καθότι δεν βρίσκω άκρη.Παρόλο που έχω ταχύτητα download 5,8 mbps όταν βάζω στο youtube να παίξει video σε 4k ανάλυση μου κάνει buffering ενώ στο kodi UHD ταινία φορτώνει αμέσως.Επίσης πιστεύω ότι και ο επεξεργαστής μου αν και παλιός είναι αρκετά δυνατός. Έχω τον FX 8350 ενώ έχω και και 8 giga μνήμη.Τι μπορεί να φταίει;Σαν browser χρησιμοποιώ τον crhome.

Δημοσ.

Α, οκ τότε. Άρα 5,8 MB/s που είναι όντως κανονική 50άρα. Για αρχή βάλε να παίξει ένα 4K βίντεο στο YouTube, κάνε δεξί κλικ > Stats for nerds και έλεγξε στο Connection Speed με τι ταχύτητα φορτώνει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Α, οκ τότε. Άρα 5,8 MB/s που είναι όντως κανονική 50άρα. Για αρχή βάλε να παίξει ένα 4K βίντεο στο YouTube, κάνε δεξί κλικ > Stats for nerds και έλεγξε στο Connection Speed με τι ταχύτητα φορτώνει.

36249 kbps μου γράφει περίεργο αυτό καθώς είμαι συνδεόμενος  με ethernet και από steam ubisoft origin και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς κατεβάζω με 5.8 όπως είπα και πιο πριν.Επίσης ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διαθέτεις να απαντήσεις.

Δημοσ.

Εντάξει, κι εμένα τόσο μου βγάζει με 50άρα που αλλού κατεβάζει με 5,8. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν παίζει το βίντεο, βλέπεις υψηλή χρήση CPU στο Task Manager; Μήπως είναι 60 FPS;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μισό λεπτό να το δω και θα σου πω. Ώπα μόλις το είδα και ναι είναι το video 60fps

7 λεπτά πριν, xstreamgamer είπε

Μισό λεπτό να το δω και θα σου πω. Ώπα μόλις το είδα και ναι είναι το video 60fps

Βρέθηκε τι φταίει τελικά.όντως επειδή τα video είναι 4k 60fps ο επεξεργαστής φτάνει το 90%.Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.Το θέμα μπορεί να κλειδώσει.

Επεξ/σία από xstreamgamer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...