Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω πάνω από ένα χρόνο πού ασχολούμουν  με το ινσταραμ και παλιά ακολουθούσα σχεδόν κάθε μέρα 600 άτομα και είχα και ένα πρόγραμμα που εσβηνε τους παλιούς followers.
Τώρα έχω τελευταία πρόβλημα και δεν με αφήνει να ακολουθήσω παραπάνω άτομα. Το όριο που μπορούμε να ακολουθήσουμε είναι 7.500 και εμένα από ότι βλέπω μου λιγοστεύει και τώρα είμαι στο 2.000.
Ξέρει κάποιος τι ισχύει, τι μπορεί να άλλαξε? 

Επεξ/σία από cristofer9680
  • Sad 2
Δημοσ.

Τα όρια είναι ανάλογα με την ηλικία του λογαριασμού, και γενικά τον τελευταίο μήνα έχει περάσει ένα μεγάλο antibot update στο ινσταγκραμ. 

Γενικά θέλει πολύ μεγάλη προσοχή στον αριθμό follow, ίσως λιγότερα από 100 την ημέρα σε νέο λογαριασμό, Μαξ 400-509 σε στρωμένο account.

Δημοσ.

πρην ενα χρονο το εκανα 600 ατομα την μερα με 40-80 ανα ωρα  και οταν έφτανα 7.500 followers άρχιζα να διαγράφω τους παλιούς λίγο λίγο 

υπάρχει κάπου - κάποιος που να λέει περίπου πως κάνουμε πλέων follow? γιατί παλιά είχα βρει και τώρα δεν βρίσκω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάποιοι το βλέπουν ποιο επαγγελματικα.
Εγώ τωρα το  βλεπω σαν δωρεαν διαφημιση και στο μελον να γινω πρωτα διασημος και μετα αν ειναι να βγάλω και λεφτα 

Επεξ/σία από cristofer9680
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Dynamics είπε

600 ατομα την ημερα? ο μπραν πιττ εισαι η ο Τακης Τσουκαλας?

Προφανως κανει social exchange, ακολουθει, μαζευει ποντους, ξε-ακολουθει και παλι τα ιδια. Ο κλασσικος λογος που μαζι με αυτους εχουν μαμησει και αλλο κοσμο με το να φιλτραρουν ακομα και απλα ανενεργους λογαριασμους οχι μονο τετοιους.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Προφανως κανει social exchange, ακολουθει, μαζευει ποντους, ξε-ακολουθει και παλι τα ιδια. Ο κλασσικος λογος που μαζι με αυτους εχουν μαμησει και αλλο κοσμο με το να φιλτραρουν ακομα και απλα ανενεργους λογαριασμους οχι μονο τετοιους.

Τι πόντους μαζεύει κ γτ σκοπό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...