opcorsa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 κι εγω νομιζω οτι με το μητρωο11 εχω δει διαφορα, πρεπει να εχουν μειωθει οι κλησεις στο σταθερο μου τουλαχιστον 70% στο κινητο μου-καρτοκινητο whatsup- νομιζω δεν με εχουν ενοχλησει ποτε για πρωοθησεις
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 37 minutes ago, opcorsa said: κι εγω νομιζω οτι με το μητρωο11 εχω δει διαφορα, πρεπει να εχουν μειωθει οι κλησεις στο σταθερο μου τουλαχιστον 70% στο κινητο μου-καρτοκινητο whatsup- νομιζω δεν με εχουν ενοχλησει ποτε για πρωοθησεις απλα φαινεται οτι καποιες εταιρειες μαλλον ειναι στα τετοια τους στο θεμα ανανεωση λιστας ή δεν ξερω τι.και πονταρουν οτι ο αλλος δεν θα μπει στον κοπο για καταγγελια.επισης και στα διαφορα sites των παροχων στα account που μπαινεις εχει επιλογες για κλησεις απο τριτους.πχ σε nova Τηλεφωνικές κλήσεις τρίτων Δεν επιθυμώ τηλεφωνικές κλήσεις από τρίτους για διαφημιστικούς σκοπούς 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, chill είπε Γιατί θα έπρεπε να μας απασχολεί πόσα παίρνει κάποιος; Η όχληση είναι όχληση....είτε με παίρνει υπάλληλος των 500 είτε των 5000 ευρώ οι δικές μου μπάλες παραμένουν ίδιες και απαράλλακτες και σπάνε!!!! Να σεβομαστε αφου δεν μπορουμε να βοηθησουμε τα νεα παιδια που αναγκαζονται να δουλευουν με τετοιες συνθηκες.Ουτε αυτα το θελουν αλλα απο το να καθονται ειναι προτιμτερο . Καποιοι μεγαλυτεροι απο εμας εδω μεσα εχουμε ευθυνη για την κατασταση τους.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δεν είναι σεβασμός το να λες ψέματα. Χρόνο τους στοιχίζεις, χρόνο που θα μπορούσαν να τον διαθέσουν σε κάποιον άλλο πελάτη. Και πάντως, το ψέμα δεν είναι σεβασμός. Το λέω όχι αφ' υψηλού, αλλά ως κάποιος που έχει διαπιστώσει πως το να τους πεις ότι βρίσκεσαι στον όποιο πάροχο "για οικογενειακούς λόγους" (υπαινισσόμενος δηλαδή πως κάνεις συμβόλαιο εκεί που δουλεύει κάποιος συγγενής ή και ο ίδιος,, για αβάντα) είναι ο ευκολότερος τρόπος να τερματίσεις ένα τηλεφώνημα που σε ενοχλεί ή δεν σε ενδιαφέρει. Εξασφάλιση χρόνου είναι, και για τα "παιδιά" και για εμάς που μας τηλεφωνούν κάθε πιθανή και απίθανη ώρα. Οπότε, υπό την έννοια αυτή, ναι, σέβεσαι το χρόνο το δικό τους και το δικό σου, αλλά το ύψος της αμοιβής δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Και 5000 ευρώ να έπαιρναν, πάλι θα τους έκοβες την κουβέντα αν δεν σε ενδιέφερε αυτό που πουλάνε. Εκτός κι αν λέμε πως με αμοιβή 500 ευρώ πρέπει να τους "σεβαστούμε" και να τους πούμε ένα ψέμμα στο οποίο οι εταιρίες δεν έχουν βρει απάντηση, να τους την έχουν έτοιμη μαζί με τα άλλα κατεβατά, ενώ στα πέντε χιλιάρικα θα νομιμοποιούμασταν να τους κατεβάσουμε το ακουστικό αφού τους διαολοστείλουμε. Στα περί ευθυνών δεν θα απαντήσω, γιατί είναι αδύνατο χωρίς να πάει στο αμιγώς πολιτικό η κουβέντα. 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Snoob είπε Δεν είναι σεβασμός το να λες ψέματα. Χρόνο τους στοιχίζεις, χρόνο που θα μπορούσαν να τον διαθέσουν σε κάποιον άλλο πελάτη. Και πάντως, το ψέμα δεν είναι σεβασμός. Για αυτο προσπαθω οσο "ευγενικα" να τερματισω την κλιση γιατι επειδη πληρωνονται και με "το κεφαλι" ισως εχουν καλυτερη τυχη στον επομενο . Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
tzelen Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καθαρά από περιέργεια, μετά το GDPR, έκοψα το Trucaller από το κινητό, για να δω αν "φοβήθηκαν" οι spammers, αν έχει μειωθεί η συχνότητα επικοινωνιών, κτλ. Η αλήθεια είναι ότι τους πρώτους μήνες, όπου τα...πωπουλίνια ήταν λίγο σφιχτά, είχαν μειωθεί πρακτικά στο μηδεν οι εισερχόμενες κλήσεις. Παρατηρώ όμως τον τελευταίο καιρό δυναμικό "comeback". Η αίσθηση που έχω είναι, ότι το script που έχουν δώσει στους agent είναι να μην ζητάνε τον κύριο Ταδε (καθώς αυτό θα παραβίαζε το gdpr), απλά να χαιρετίζουν και σε περίπτωση που θα διαμαρτυρηθείς που βρήκατε το τηλέφωνό μου, σου πετάνε την ατάκα "α, είναι τυχαία η κλήση". Νομίζω ότι πρέπει να ξαναβάλω το trucaller... Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από tzelen
eidikos33 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, Snoob είπε Δεν είναι σεβασμός το να λες ψέματα. Χρόνο τους στοιχίζεις, χρόνο που θα μπορούσαν να τον διαθέσουν σε κάποιον άλλο πελάτη. Και πάντως, το ψέμα δεν είναι σεβασμός. Το λέω όχι αφ' υψηλού, αλλά ως κάποιος που έχει διαπιστώσει πως το να τους πεις ότι βρίσκεσαι στον όποιο πάροχο "για οικογενειακούς λόγους" (υπαινισσόμενος δηλαδή πως κάνεις συμβόλαιο εκεί που δουλεύει κάποιος συγγενής ή και ο ίδιος,, για αβάντα) είναι ο ευκολότερος τρόπος να τερματίσεις ένα τηλεφώνημα που σε ενοχλεί ή δεν σε ενδιαφέρει. Εξασφάλιση χρόνου είναι, και για τα "παιδιά" και για εμάς που μας τηλεφωνούν κάθε πιθανή και απίθανη ώρα. Οπότε, υπό την έννοια αυτή, ναι, σέβεσαι το χρόνο το δικό τους και το δικό σου, αλλά το ύψος της αμοιβής δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Και 5000 ευρώ να έπαιρναν, πάλι θα τους έκοβες την κουβέντα αν δεν σε ενδιέφερε αυτό που πουλάνε. Εκτός κι αν λέμε πως με αμοιβή 500 ευρώ πρέπει να τους "σεβαστούμε" και να τους πούμε ένα ψέμμα στο οποίο οι εταιρίες δεν έχουν βρει απάντηση, να τους την έχουν έτοιμη μαζί με τα άλλα κατεβατά, ενώ στα πέντε χιλιάρικα θα νομιμοποιούμασταν να τους κατεβάσουμε το ακουστικό αφού τους διαολοστείλουμε. Στα περί ευθυνών δεν θα απαντήσω, γιατί είναι αδύνατο χωρίς να πάει στο αμιγώς πολιτικό η κουβέντα. Μα ο σκοπός τους είναι να πιάσουν πελάτη κάποιον που δεν ενδιαφέρεται για το προϊόν. Άλλωστε αν ενδιαφέρεται για κάτι κάποιος θα το ψάξει στο ίντερνετ η αν δεν έχει την δυνατότητα αυτή θα το πει στα παιδιά του η θα πάει σε ένα κατάστημα και θα ρωτήσει Ο σκοπός είναι εσύ που του λες του agent ότι δε σε ενδιαφέρει να σου δημιουργήσει την ανάγκη να το πάρεις. Εργάστηκα για ένα μικρό χρονικό διάστημα σε αυτό το επάγγελμα και δε περίμενα πραγματικά ότι θα υπήρχε κόσμος που θα τσίμπαγε να αγοράσει κάτι μέσω τηλεφώνου ενώ πραγματικά δε το είχε ανάγκη τις περισσότερες φορές.
HALF EVIL Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Snoob είπε Δεν είναι σεβασμός το να λες ψέματα. Χρόνο τους στοιχίζεις, χρόνο που θα μπορούσαν να τον διαθέσουν σε κάποιον άλλο πελάτη. Και πάντως, το ψέμα δεν είναι σεβασμός. Το λέω όχι αφ' υψηλού, αλλά ως κάποιος που έχει διαπιστώσει πως το να τους πεις ότι βρίσκεσαι στον όποιο πάροχο "για οικογενειακούς λόγους" (υπαινισσόμενος δηλαδή πως κάνεις συμβόλαιο εκεί που δουλεύει κάποιος συγγενής ή και ο ίδιος,, για αβάντα) είναι ο ευκολότερος τρόπος να τερματίσεις ένα τηλεφώνημα που σε ενοχλεί ή δεν σε ενδιαφέρει. Εξασφάλιση χρόνου είναι, και για τα "παιδιά" και για εμάς που μας τηλεφωνούν κάθε πιθανή και απίθανη ώρα. Οπότε, υπό την έννοια αυτή, ναι, σέβεσαι το χρόνο το δικό τους και το δικό σου, αλλά το ύψος της αμοιβής δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Και 5000 ευρώ να έπαιρναν, πάλι θα τους έκοβες την κουβέντα αν δεν σε ενδιέφερε αυτό που πουλάνε. Εκτός κι αν λέμε πως με αμοιβή 500 ευρώ πρέπει να τους "σεβαστούμε" και να τους πούμε ένα ψέμμα στο οποίο οι εταιρίες δεν έχουν βρει απάντηση, να τους την έχουν έτοιμη μαζί με τα άλλα κατεβατά, ενώ στα πέντε χιλιάρικα θα νομιμοποιούμασταν να τους κατεβάσουμε το ακουστικό αφού τους διαολοστείλουμε. Στα περί ευθυνών δεν θα απαντήσω, γιατί είναι αδύνατο χωρίς να πάει στο αμιγώς πολιτικό η κουβέντα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου mod, η παρατήρησή μου απλώς είναι ότι θα έπρεπε να απαγορευθεί με τσουχτερό πρόστιμο να σε καλούν ώρες που είναι χαρακτηρισμένες ως κοινής ησυχίας. Όταν σηκώνεσαι στις 6.30 το πρωί , βρέξει χιονίσει και γυρνάς στις 4 το απόγευμα και θέλεις μια ωρίτσα να ξεκουραστείς , είναι απαράδεκτο να σε ενοχλούν για προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων. 1
Alexandros7474 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 22 ώρες πριν, eidikos33 είπε Μητρώο 11 αν σε καλούν αυτό να λες και δε σε ξαναπαίρνουν γιατί υπάρχει gdpr Το μητρώο 11 δεν έχει καμία σχέση με το gdpr
Mr^Robot Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορεί να έχω και 15 νούμερα στην μαύρη λίστα του κινητού που ξεκινάν από 697315**** όλα από παροχο για προώθηση πακέτον! Καλούν άσχετες ώρες, αλλά και μεσημεριανές από 2 έως 3 φορές. Παραπαει τα πράγμα παιδιά. Edit : μόλις χτύπησε και 4η φορα. Φυσικά έφαγε μπλοκ Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Mr^Robot
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο σταθερό τι κάνεις ; Το μητρώο 11 είναι για τα πανηγύρια έχω μπει .. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros
DimosMcLaren Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μάγκες υπάρχει απόφαση από δικαστήριο που επιδίκασε 3.000€ σε βάρος εταιρείας γιαυτό το λόγο. Έχω ανεβάσει και ένα θέμα με αυτή την απόφαση εχθές. https://www.insomnia.gr/forums/topic/698658-spam-κλήσεις-για-προώθηση-προϊόντων-και-αποζημίωση/ Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από DimosMcLaren 1
eidikos33 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Alexandros7474 είπε Το μητρώο 11 δεν έχει καμία σχέση με το gdpr Και όμως έχει
chill Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Να σεβομαστε αφου δεν μπορουμε να βοηθησουμε τα νεα παιδια που αναγκαζονται να δουλευουν με τετοιες συνθηκες.Ουτε αυτα το θελουν αλλα απο το να καθονται ειναι προτιμτερο . Καποιοι μεγαλυτεροι απο εμας εδω μεσα εχουμε ευθυνη για την κατασταση τους. Σέβομαι όσους με σέβονται. Αυτοί που με ενοχλούν προφανώς και δεν με σέβονται. Τα όρια της ανοχής μας απέναντι στον "καημένο" τον τηλεαρχιδοσπαστη, τον "καημένο" τον ντελιβερά, τον καημένο τάδε ή δείνα έχουν προ πολλού ξεπεραστεί. Εγώ αντιθέτως με εσένα πιστεύω πως ένα μεγάλο μέρος των νέων δεν κάνει ούτε για τηλεπωλητής. Προφανώς και θα ήθελαν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι αλλά ο Αντρέας μας άφησε από το 96. Ελάχιστοι είναι όσοι είναι για ανώτερα πράγματα και αναγκάζονται να κάνουν τον χαμάλη. Ο χρόνος είναι χρήμα, κλισέ αλλά αλήθεια. Το πώς θα τον ξοδεύω είναι δική μου δουλειά και οι τηλεσπαστες δεν έχουν θέση ούτε σε ένα νάνο δευτερόλεπτο του δικού μου χρόνου. 3 2
eidikos33 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, chill είπε Σέβομαι όσους με σέβονται. Αυτοί που με ενοχλούν προφανώς και δεν με σέβονται. Τα όρια της ανοχής μας απέναντι στον "καημένο" τον τηλεαρχιδοσπαστη, τον "καημένο" τον ντελιβερά, τον καημένο τάδε ή δείνα έχουν προ πολλού ξεπεραστεί. Εγώ αντιθέτως με εσένα πιστεύω πως ένα μεγάλο μέρος των νέων δεν κάνει ούτε για τηλεπωλητής. Προφανώς και θα ήθελαν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι αλλά ο Αντρέας μας άφησε από το 96. Ελάχιστοι είναι όσοι είναι για ανώτερα πράγματα και αναγκάζονται να κάνουν τον χαμάλη. Ο χρόνος είναι χρήμα, κλισέ αλλά αλήθεια. Το πώς θα τον ξοδεύω είναι δική μου δουλειά και οι τηλεσπαστες δεν έχουν θέση ούτε σε ένα νάνο δευτερόλεπτο του δικού μου χρόνου. Ηρέμησε άμα βλέπεις κλήσεις σε μη τις σηκώνεις καλύτερα. Επίσης δεν τους καύλωσε και παίρνουν μεσημέρι εντολές παίρνουν όπως και εσύ από τον εργοδοτη σου,ούτε απατεώνες είναι ούτε τίποτα. Μην είμαστε υπερβολικοί 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα