Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αν δε με πάρουν μία φορά τουλάχιστον τη μέρα από εταιρεία ρεύματος ή τηλεφώνου ανησυχώ μήπως το τηλέφωνο έχει πρόβλημα στις εισερχόμενες.

Όχι δεν τα μπλοκάρω και τα έχω σαν εναλλακτική π.χ. αν είμαι νευριασμένος ρίχνω κανένα μπινελίκι ήπιο βέβαια ή λέω κάτι σαν  "άσε μας ρε πονηρέ" ή "δεν θέλω φτηνό ρεύμα γουστάρω να πληρώνω ακριβά στη ΔΕΗ¨" αν έχω δουλειά τους κλείνω μόλις ακούσω την πρώτη πρόταση ή αν δεν έχω δουλειά πιάνω κουβέντα κάνοντας το χαζό ώστε η τύπισσα π.χ. να νομίσει ότι πέτυχε κελεπούρι για να περάσει η ώρα μου.:P 

• Like 1
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μητρωω 11 είναι για τα πανηγυρια ..

Εχω γραφτει χωρις κανενα αποτλεσμα...Για να μην κλεινω το τηλεφωνο επειδή τα παιδια που καλουν παιρνουν το πολύ 500 ευρω αν είναι για ρευμα λεω ότι δουλευω σε ΔΕΗ (αληθεια είναι) και αν είναι για τηλεφωνια ότι δουλευω στον ΟΤΕ (ψεμα) οποτε δεν συνεχιζουν.

Χθες βραδυ πηραν στοπ κινητο της γυναικας μου από wind 21:30

Σε σταθερο δεν υπαρχει δυνατοτητα μπλοκαρίσματος αριθμων.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.

Συνήθως έχουν εργολάβοι τις κλήσεις πχ mellon,mediatel και σπάνε νεύρα.

Αν τους πεις για αρθρο 11 το κλείνουν αμέσως επειδή υπάρχει θέμα με το dgpr

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, Γιάννης Platano said:

υπαρχει κανονικα σε ασυρματα τηλεφωνα συνηθως

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

επειδή τα παιδια που καλουν παιρνουν το πολύ 500 ευρω 

Γιατί θα έπρεπε να μας απασχολεί πόσα παίρνει κάποιος; Η όχληση είναι όχληση....είτε με παίρνει υπάλληλος των 500 είτε των 5000 ευρώ οι δικές μου μπάλες παραμένουν ίδιες και απαράλλακτες και σπάνε!!!!

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

call blocker

1500 νούμερα μνήμης.Εγώ εχω το προηγούμενο μοντέλο  με 1200 νούμερα μνήμη.Κρατάει στη μνήμη του πόσες φορές σε έχει πάρει ο αριθμός που έχεις μπλοκάρει.Έχω νούμερο που το έχει μπλοκάρει πανό απο 500 φορές.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xp-user είπε

call blocker

1500 νούμερα μνήμης.Εγώ εχω το προηγούμενο μοντέλο  με 1200 νούμερα μνήμη.Κρατάει στη μνήμη του πόσες φορές σε έχει πάρει ο αριθμός που έχεις μπλοκάρει.Έχω νούμερο που το έχει μπλοκάρει πανό απο 500 φορές.

100 ευρω ....Όχι και λιγα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

εχω επιλογη για black list σε ασυρματο panasonic των 20 -25 ευρω

Εχω κι εγω το διπλο ασυρματο Panasonic καπου 55 ευρω το πηρα προσφατα αφου χαλασε το παλιο διπλο  .Θα δοκιμασω .

Αυτή η λιστα όμως επηρεαζε και ένα σταθερο που εχω για ...backup ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
1 minute ago, Γιάννης Platano said:

Εχω κι εγω το διπλο ασυρματο Panasonic καπου 55 ευρω το πηρα προσφατα αφου χαλασε το παλιο διπλο  .Θα δοκιμασω .

αν δεν ειναι πολυ παλιο τοτε θα εχει λογικα.το βλεπεις στο Manual ή στο ιδιο το ασυρματο στο μενου

Δημοσ.

Το χειρότερο ακόμα είναι ότι καλούν και σε ώρες κοινής ησυχίας δηλ. ως επί τω πλείστον μεσημέρι. Τις τρεις τελευταίες ημέρες με έχουν πάρει απο δυο φορές στις 4 και στις 4.20 και επειδη πεταχτηκα απο τον υπνο μετά ειχα νευρα ολη τη μερα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Μητρωο 11 ειναι το πιο συντομο ανεκδοτο που μπορει να ακουστει. Αρκει να διαβασει κανεις ορους κλπ.

Επεξ/σία από Menelaos83
Δημοσ.
Just now, Menelaos83 said:

To Μητρωο 11 ειναι το πιο συντομο ανεκδοτο που μπορει να ακουστει. Αρκει αν διαβασει κανεις ορους κλπ.

σε καποιους εχει δουλεψει σε αλλους οχι.βεβαια υπαρχουν και εκει παραθυρακια κτλ.απλα το λες στον παροχο και οχι σε αυτον που σε καλεσε που νομιζουν μερικοι

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν δεν ειναι πολυ παλιο τοτε θα εχει λογικα.το βλεπεις στο Manual ή στο ιδιο το ασυρματο στο μενου

Καθολου παλιο αλλα εχω και msn αριθμο σε άλλη ασυρματη συσκευή που χτυπάει όταν είναι κατηλλειμενη η κυρια γραμμη ή για να καλεσει καποιος ταυτόχρονα οπτε θελει μαλλον κι αυτή ρυθμιση

Δημοσ.
4 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Καθολου παλιο αλλα εχω και msn αριθμο σε άλλη ασυρματη συσκευή που χτυπάει όταν είναι κατηλλειμενη η κυρια γραμμη ή για να καλεσει καποιος ταυτόχρονα οπτε θελει μαλλον κι αυτή ρυθμιση

οπως βλεπω στο site

Φραγή εισερχομένων ανεπιθύμητων κλήσεων

ναι πιθανοτατα να χρειαστει και εκει ρυθμιση .επειδη εχεις δυο συσκευες και στην ουσια δυο νουμερα που μπορει να χτυπησουν οπουδηποτε ισως χρειαστει να κανεις τις φραγες και στα 2 ακουστικα. γιατι οταν σε παρει καποιος αμα χτυπησει η πρωτη συσκευη και το εχεις μπλοκαρει ολα οκ.αν ομως σε παρουν και χτυπησει η δευτερη και δεν ειναι περασμενο το νουμερο εκειμεσα τοτε θα χτυπησει κανονικα. το ιδιο θα συμβει πιθανοτατα και αμα το ενα νουμερο χτυπαει και στα δυο.στην κινητη τηλεφωνια αν κανεις block ενα νουμερο συνηθως στελνει σημα κατελημενου .αντιθετα στα σταθερα εχω δει να μην στελνει σημα κατελειμενου απλα να στο κανει Mute για το συγκεκριμενο νουμερο.οποτε αν ειναι black list στην μια συσκευη θα το κανει Mute αλλα αμα υπαρχει και δευτερη συσκευη με το ιδιο νουμερο θα χτυπησει.οπως επισης το ιδιο αμα καλεσει καποιος το msn σου

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...