Mike-98 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σας, έχω ένα Asus laptop το οποίο απ' ότι μου είπαν πρέπει να έχει καεί η πλακέτα ή το τροφοδοτικό και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αλλαχτεί ένα από αυτά θα πρέπει να γίνει format? Ευχαριστώ.
Sheogorath Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, Mike-98 είπε Καλησπέρα σας, έχω ένα Asus laptop το οποίο απ' ότι μου είπαν πρέπει να έχει καεί η πλακέτα ή το τροφοδοτικό και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αλλαχτεί ένα από αυτά θα πρέπει να γίνει format? Ευχαριστώ. Καλημέρα, Όχι, δεν χρειάζεται.
Mike-98 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλημέρα, Όχι, δεν χρειάζεται. Ευχαριστώ πολύ.
chsam Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Στις 17/1/2019 στις 5:59 ΜΜ, Mike-98 είπε Καλησπέρα σας, έχω ένα Asus laptop το οποίο απ' ότι μου είπαν πρέπει να έχει καεί η πλακέτα ή το τροφοδοτικό και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αλλαχτεί ένα από αυτά θα πρέπει να γίνει format? Ευχαριστώ. Αν ειναι το τροφοδοτικο αγοραζεις καινουριο και δεν χρειαζεται τιποτα αλλο.Αν ειναι η μητρικη (ελπιζω να σε ενημερωσαν για το κοστος γιατι μπορει να ειναι ασυμφορη η αλλαγη) και στην αλλαξουν, το πιθανοτερο ειναι να χρειαστει απλα να ενεργοποιησεις τα windows ξανα.
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Αν ειναι 10ρια κανουν αυτοματα ενεργοποιηση.. Κοιτα να βρεις κανα universal τροφοδοτικο να δοκιμασεις πρωτα(αυτο με τα πολλα βυσματακια) με επαρκη watt εννοειται και αν ειναι παλι νεκρο, τοτε μαλλον ειναι η μητρικη..
Mike-98 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Είναι μέσα στην εγγύηση, οπότε δεν έχω θέμα με το κόστος απλός θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να έχουν σωθεί τα αρχεία, γιατί εγώ ήδη το έστειλα στην αντιπροσωπεία και δεν γνωρίζω αν υπάρχουν τα αρχεία. Στις 18/1/2019 στις 9:21 ΜΜ, chsam είπε Αν ειναι το τροφοδοτικο αγοραζεις καινουριο και δεν χρειαζεται τιποτα αλλο.Αν ειναι η μητρικη (ελπιζω να σε ενημερωσαν για το κοστος γιατι μπορει να ειναι ασυμφορη η αλλαγη) και στην αλλαξουν, το πιθανοτερο ειναι να χρειαστει απλα να ενεργοποιησεις τα windows ξανα.
chsam Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Mike-98 είπε Είναι μέσα στην εγγύηση, οπότε δεν έχω θέμα με το κόστος απλός θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να έχουν σωθεί τα αρχεία, γιατί εγώ ήδη το έστειλα στην αντιπροσωπεία και δεν γνωρίζω αν υπάρχουν τα αρχεία. Οι αντιπροσωπειες προειδοποιουν οτι σε περιπτωση επαναφορας συστηματος, δεν ειναι υπευθυνες για απωλεια αρχειων.Παντα εχουμε ενα αντιγραφο σε εναν εξωτερικο ή ενα στικακι.Παρε τηλεφωνο και ρωτα αν σκοπευουν να κανουν κατι που θα εχει ως αποτελεσμα την απωλεια αρχειων, ωστε να τα σωσεις.
alkis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Το service οπου ειναι το laptop τι λεει; Τους πηρες τηλεφωνο;
Mike-98 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι πήρα την αντιπροσωπεία τηλ και μου είπαν δεν το έχουν λάβει ακόμα. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2019 από Mike-98
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα