Stelioskokos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα, εχω ενα ρουτερ της Cosmote και στα ethernet εχω κουμπωσει στο lan1 ενα καλωδιο ethernet για την τηλεοραση. Στο lan2 εχω ethernet για τον υπολογιστη και στο lan3 εχω ethernet που το δινω στο σπιτι του αδελφου μου. Οσον αφορα το LAN3 ειναι καλωδιο 50μ και στελνετε απο το ρουτερ μου στο ρουτερ του αδελφου μου. Οταν ειναι συνδεμενο το LAN3 δεν μπορω να χρησιμοποιησω τιποτα στον υπολογιστη παρα μονο το (facebook, youtube και δε ξερω το γιατι). Οταν ομως το βγαζω το καλωδιο ethernet ο υπολογιστης λειτουργει κανονικα. Τι μπορει να φταει και με βγαζει αυτο το προβλημα; Πραγματικα εχω απελπιστει αυτο τον καιρο! Ευχαριστω!
donblunts Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Τι ρυθμίσεις έχει το ρούτερ του αδερφού σου; Έχει απενεργοποιήσει τον DHCP;
Stelioskokos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, donblunts είπε Τι ρυθμίσεις έχει το ρούτερ του αδερφού σου; Έχει απενεργοποιήσει τον DHCP; Το ρουτερ του αδελφου μου ειναι ενα απλο που το χρησιμοποιουν μονο για wifi. Δεν εχει συνδεμενο υπολογιστη. Αυτον τον DHCP πως μπορω να τον απενεργοποιησω;
donblunts Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, Stelioskokos είπε Το ρουτερ του αδελφου μου ειναι ενα απλο που το χρησιμοποιουν μονο για wifi. Δεν εχει συνδεμενο υπολογιστη. Αυτον τον DHCP πως μπορω να τον απενεργοποιησω; Έχει είσοδο για τηλεφωνικό καλώδιο;
TechnoState Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, Stelioskokos είπε Αυτον τον DHCP πως μπορω να τον απενεργοποιησω; Το διαχειρίζεσαι μέσα απο το interface του ρουτερ σου. Άλλαξε τον τίτλο.... ήθελα να σε τρολαρω άγρια με το φορτισμα... αλλά συμμερίζομαι τον καημό σου να σερφαρεις.
Stelioskokos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, donblunts είπε Έχει είσοδο για τηλεφωνικό καλώδιο; Ναι εχει θυρα για αυτο το καλωδιο. Αλλα που μπορει να βοηθησει; 1 ώρα πριν, TechnoState είπε Το διαχειρίζεσαι μέσα απο το interface του ρουτερ σου. Άλλαξε τον τίτλο.... ήθελα να σε τρολαρω άγρια με το φορτισμα... αλλά συμμερίζομαι τον καημό σου να σερφαρεις. Χαχαχ ασε φιλε, ζω ενα ματρυριο. Αυτο το interface τι ειναι; Δεν εχω ιδεα, μπορω να το κανω μεσω του υπολογιστη ή θα χρειαστει τεχνικη υποστηριξη;
donblunts Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Stelioskokos είπε 3 ώρες πριν, donblunts είπε Έχει είσοδο για τηλεφωνικό καλώδιο; Ναι εχει θυρα για αυτο το καλωδιο. Αλλα που μπορει να βοηθησει; Μπορεί να βοηθήσει για να καταλάβουμε αν είναι ρούτερ η μόνο access point. Συνέδεσε το ρούτερ του αδερφού σου με ένα καλώδιο σε ένα PC, ή απο ένα PC συνδεδεμένο στο "δίκτυο" του αδερφού σου, πάτησε Windows Start, γράψε CMD και χτύπα Enter. Στο μαύρο παράθυρο γράψε την εντολή χωρίς τα αυτάκια "ipconfig /all" Ψάξε στα αποτελέσματα το "Default Gateway" της μορφής 192.168.1.1 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, και την διεύθυνση που θα βρείς, γράψτην σε εναν browser, μπες με τα credentials που γράφει στο ρούτερ του αδερφού σου απο πίσω, admin/admin, admin/password ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ και αυτο. Επειδή δεν ξέρω πάροχο, μοντέλο ρούτερ κτλπ, ψάξε κάπου στις ρυθμίσεις του δικτύου το DHCP και κλείστο. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από donblunts 1
Stelioskokos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 55 λεπτά πριν, donblunts είπε Μπορεί να βοηθήσει για να καταλάβουμε αν είναι ρούτερ η μόνο access point. Συνέδεσε το ρούτερ του αδερφού σου με ένα καλώδιο σε ένα PC, ή απο ένα PC συνδεδεμένο στο "δίκτυο" του αδερφού σου, πάτησε Windows Start, γράψε CMD και χτύπα Enter. Στο μαύρο παράθυρο γράψε την εντολή χωρίς τα αυτάκια "ipconfig /all" Ψάξε στα αποτελέσματα το "Default Gateway" της μορφής 192.168.1.1 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, και την διεύθυνση που θα βρείς, γράψτην σε εναν browser, μπες με τα credentials που γράφει στο ρούτερ του αδερφού σου απο πίσω, admin/admin, admin/password ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ και αυτο. Επειδή δεν ξέρω πάροχο, μοντέλο ρούτερ κτλπ, ψάξε κάπου στις ρυθμίσεις του δικτύου το DHCP και κλείστο. Δηλαδη χωρις καποιο pc η laptop δεν γινεται αυτη η διαδικασια;
donblunts Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Stelioskokos είπε Δηλαδη χωρις καποιο pc η laptop δεν γινεται αυτη η διαδικασια; Δοκίμασε αν θέλεις τα παραπάνω, συνδεδεμένος στο WiFi του ρούτερ του αδερφού σου, και μπες μέσω browser στο 192.168.1.1 ή 192.168.0.1 ή 192.168.1.0 Άλλον τρόπο εγώ δεν ξέρω σόρρυ Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από donblunts
Stelioskokos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 49 λεπτά πριν, donblunts είπε Δοκίμασε αν θέλεις τα παραπάνω, συνδεδεμένος στο WiFi του ρούτερ του αδερφού σου, και μπες μέσω browser στο 192.168.1.1 ή 192.168.0.1 ή 192.168.1.0 Άλλον τρόπο εγώ δεν ξέρω σόρρυ Ωραιος θα δοκιμασω το 192.168.1.1 ή 192.168.0.1 ή 192.168.1.0 με το κινητο και αν χρειαστω κατι, που θα χρειαστω σιγουρα, θα σου πω. Ευχαριστω παντως φιλε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα