Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, 

πήρα προσφατα ένα peugeot 107 μεταχειρισμένο απο ιδιώτη. Μπορώ να πω ότι ο μάστορας που το πήγα δεν το έψαξε και τοσο πολύ. Μου είπε είναι καλό και το πήρα.

Μόνο που σήμερα δεν έπαιρνε μπροστα. Το πρώτο που μου πήγε στο μυαλό είναι η διαρροή ρευματος απο το ράδιο μιας και το ράδιο που έχει δεν είναι το εργοστασιακό.

Εχθές το βράδυ δεν έπαιζε καθόλου ράδιο. Πατούσα να παίξει ράδιο, έπαιζε για λίγο , σταματουσε και έμπαινε στο cd.  Προσπαθούσε να βρεί cd/mp3 και μετά εμπαινε σε αδράνεια. 

Κάτι ακόμα που σκέφτομαι είναι μήπως φταίει το κλειδι. Και κυρίως γι αυτό σας γραφω. Εχθές, αλλάξαμε κέλυφος στο κλειδι γιατί το δικό του είχε σπάσει.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, μπορεί να φταίει το κλειδι που δεν παίρνει μπροστα το αμαξακι μου ή είναι το ράδιο?

Να σημειωθεί ότι το πρωί που προσπαθούσαμε να το βάλουμε μπροστά , είχαν αναψει τα φωτάκια στο ταμπλο (ζώνης, stop, κλπ), προσπαθούσε η μηχανη να μπει μπροστα αλλα τιποτα.

Ας με βοηθήσει κάποιος! 

Δημοσ.

Εχεις αφησει τον πομπο του immobilizer στο παλιο κελυφος. Ειναι πολυ μικρο, βρες το και μετεφερε το στο καινουριο.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Talos82 είπε

Εχεις αφησει τον πομπο του immobilizer στο παλιο κελυφος. Ειναι πολυ μικρο, βρες το και μετεφερε το στο καινουριο.

Μόλις πάω σπιτι θα το ψαξω! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που είπε ο από πάνω, μάλλον το κλειδί δεν έχει πλέον το τσιπάκι του ιμομπιλάιζερ, κάπως έτσι είναι:

s-l300.jpg

peugeot-id46-transponder-chip_1.jpg

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αυτό που είπε ο από πάνω, μάλλον το κλειδί δεν έχει πλέον το τσιπάκι του ιμομπιλάιζερ, κάπως έτσι είναι:

s-l300.jpg

peugeot-id46-transponder-chip_1.jpg

Τέλεια. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ !! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμενα για κλασσικο συμπτωμα μπαταριας μου κανει. Η' οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω το μπλοκαρει το immobilizer

Επεξ/σία από isim
προσθετη απαντηση
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Stamer είπε

Είσαι σίγουρη οτι απλά δεν έμεινες απο μπαταρία??

Δεν είμαι σίγουρη.Το πρωί σκέφτηκα ότι είναι η μπαταρία γιατί εχθές έκανε περίεργα το ραδιοφωνο. Πιστευω ότι δεν έχουν κάνει καλή σύνδεση στο ράδιο γιατί δεν αποθηκευει σταθμους, Σήμερα που έψαχνα στο ιντερνετ προβήματα μπαταρίας , οι περισσότεροι έγραφαν ότι είχαν το αμάκι ακινητοποιημένο για πάνω απο δυο μέρες. Εγώ είχα να το κινήσω απο εχθές το βράδυ. Σήμερα θυμήθηκα ότι αλλάξαμε εχθές το κέλυφος και σκέφτηκα μήπως είναι αυτός ο λόγος. 

10 λεπτά πριν, DhZou είπε

Ή, το καινούριο κέλυφος εμποδίζει το immobilizer.

θα δοκιμάσω και το δευτερο κλειδι που έχω για να καταλάβουμε τι φταίει. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! 

Δημοσ.

Πριν αλλάξεις το κέλυφος ξεκινούσε μια χάρα το αμάξι και το ράδιο ήταν ok? Επίσης να ξέρεις οτι το να μην αποθηκεύει σταθμούς το ράδιο είναι και ένδειξη μπαταρίας στα τελευταία της.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Stamer είπε

Πριν αλλάξεις το κέλυφος ξεκινούσε μια χάρα το αμάξι και το ράδιο ήταν ok? Επίσης να ξέρεις οτι το να μην αποθηκεύει σταθμούς το ράδιο είναι και ένδειξη μπαταρίας στα τελευταία της.

Ναι εχθές το απόγευμα γύρισα με το αμάξι απο τη δουλεία. Το ράδιο μόνο έκανε κάτι περίεργα. Έβαζα να παίξει το ράδιο, έπαιζε για λίγο , σταματούσε και έμπαινε μόνο του στο cd,έκανε έναν ήχο ότι ψάχνει για cd και μετά έβγαζε κάτι παύλες. Εχθές το βράδυ που γύρισα σπίτι, αλλάξαμε το κέλυφος στο κλειδι και σήμερα το πρωί που το δοκιμάσαμε δεν έπαιρνε μπροστα. Γύριζε η μίζα στην αρχή με περισσοτερη δύναμη και όσο προσπαούσαμε έπευτε η δύναμη της. Το πιο πιθανό δηλαδή είναι να φταίει η μπαταρία απο ότι καταλαβαινω, Απλά ρωτησα μήπως εφταιγε το κλειδι. 

Δημοσ.

Κοίτα, όλα αυτά τα "κουλά" που περιγράφεις για το ράδιο δεν φταίει η μπαταρία, φταίει απλά το ράδιο 😜 

Κατά τα άλλα δες καταρχήν το κλειδί που είναι το εύκολο και μετά τσέκαρε και από πότε έχει να αλλαχτεί η μπαταρία

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Stamer είπε

Κοίτα, όλα αυτά τα "κουλά" που περιγράφεις για το ράδιο δεν φταίει η μπαταρία, φταίει απλά το ράδιο 😜 

Κατά τα άλλα δες καταρχήν το κλειδί που είναι το εύκολο και μετά τσέκαρε και από πότε έχει να αλλαχτεί η μπαταρία

το αμάξι δεν έχει βιβλίο service. Υποθέτω ότι θα έχει καιρό να αλλαχθεί. 

Περιμένω να σχολάσω να πάω να δοκιμάσω το άλλο κλειδι. 

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, tsipakis είπε

γιατι πηρες αμαξι χωρις βιβλιο service 

Ήταν απο ιδιώτη (ζευγαρι αν των 50 ετών , λογικα συντηριτικη οδήγηση )είχε λίγα χιλιόμετρα, μοντέλο του 2009  και γενικά ο ελεγχος που κάναμε στο συνεργείο νόμιζα ήταν αρκετος. Ρωτήσαμε αν έχει βιβλίο σερβις αλλα μας είπε ότι το πήγαινε σε έναν γνωστό του γι αυτό και δεν μας το έδειξε. 

Επεξ/σία από Nancyyy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...