Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα ήθελα τις συμβουλές όσων γνωρίζουν αν όντως είναι εφικτό να συνδέσω το laptop μου με 3 εξωτερικά μόνιτορς.

από τι εξαρτάται;, 

είναι θέμα max resolution τις κάρτας γραφικών;;

εδώ στο στο βίντεο αυτό, συνδέουν 3 μόνιτορς μέσω USB port.

ισχύει αυτό για όλα τα λαπτοπς; Μπορούμε μέσω USB port να συνδέσουμε πιο πολλά μόνιτορς,

πόσο ρόλο παίζει η κάρτα γραφικών;

απ' ότι ξέρω η Συνολική ανάλυση των μόμιτορς δεν μπορεί να ξεπερνάει την Max Resolution τις κάρτας,

αλλά αυτός ο τύπος στο βίντεο πως λέει ότι μπορεί να συνδέσει τόσα πολλά μόνιτορς. 

Επεξ/σία από techkid
Δημοσ.

Τι θες ακριβως να πετυχεις; Ανεξαρτητα desktop ή να κανεις mirror σε ολες τις οθονες;

Στο βιντεο που δειχνεις δεν εχει συνδεσει απλα με USB τις οθονες, αλλα -πρακτικα- με μια καρτα γραφικων με συνδεση USB η οποια μετα κανει output στο monitor - οποτε δεν υπαρχει καποιος περιορισμος απο την εσωτερικη καρτα γραφικων του laptop.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σωστά, έχεις δίκιο, 

τώρα το κατάλαβα ότι αυτό που συνδέει στο USB δεν είναι ένας απλός adaptor αλλά στην ουσία μία εξωτερική Graphics Card.

Εγώ θέλω να συνδέσω 1-2 ακόμα εξωτερικά monitors τα οποία να δουλεύουν σε extended mode, ανεξάρτητα το ένα από το άλλο, δεν θέλω να είναι clones, δηλ να δείχνουν τα ίδια.

Εχω ήδη ένα Εξωτερικό Μονιτορ σε HDMI port.

θέλω να μπορώ να ανοίγω διαφορετικές εφαρμογές σε κάθε μονιτορ.

σίγουρα χρειάζομαι ένα USB Graphics Adaptor, δηλ εξωτερική κάρτα γραφικών.

μπορεί κάποιος να μου προτείνει μία λύση, από εγχώριο ή ξένο ιντερνετικό μαγαζί.

Επεξ/σία από techkid

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...