Προς το περιεχόμενο

Office 2010 και 2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εχω εγκατεστημένα office 2010 32-bit και εκεί που έχω ένα Excel η  word  ανοιχτό και επεξεργάζομαι παγώνουν όλα και η μόνη λύση είναι να τερματίσω και να τα κλείσω το αρχείο ,  αυτά  συμβαίνουν σε ανύποπτο χρόνο και πολύ συχνά .

Έκανα καινούρια και καθαρή εγκατάσταση  windows , δοκίμασα και άλλαξα έκδοση office(από 2010 πήγα σε 2013) ,έβαλα έξτρα μνήμη στον υπολογιστή,  όλα αυτά χωρίς κανένα αποτέλεσμα .

Eχω windows 7 32-bit

3GB RAM 

LENOVO TOWER

Έχει κανείς κάποια ιδέα από που μπορεί να προκυπτει το πρόβλημα ή κάποια εναλλακτική λύση ?

ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Δημοσ.

Ξεκινα το Word ή Excel σε safe mode, κρατωντας πατημενο το πληκτρο Ctrl οταν ξεκινανε. Αν σου δουλευουν κανονικα εκει, τοτε προφανως εχεις καποιο office addin που σου προκαλει προβλημα, οποτε μεσα στο Options του word/excel πηγαινε στα addins και απενεργοποιησε οτι σου φαινεται περιεργο ή αχρειαστο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1)Το office  2010 και το 2013 που είχα εγκαταστήσει  ήταν  γνήσια

2) οι drivers του μηχανήματος είναι ενημερωμένοι από το official site

3) όσο για αυτό που είπε ο asmilon έτρεξα το excel σε safe mode δούλεψε πολύ καλύτερα αλλά πάλι κόλλησε μία δυο φορές αλλά αισθητά πολύ καλύτερα, τώρα όσον αφορά τα add-ins δεν έχει κάποιο περίεργο και τα απενεργοποίησα όλα.

Επεξ/σία από paul_10
Δημοσ.

Το αρχείο που επεξεργάζεται περιλαμβάνει «πολύπλοκες» μορφοποιήσεις;

Κάνε μια δοκιμή να επεξεργαστείς αρχείο .xls & .doc και όχι .xlsx & .docx λογικά που έχεις αυτή τη στιγμή...

Τι μέγεθος περιλαμβάνει το αρχείο σου;

Έχεις κάνει δοκιμή να δημιουργήσεις νέο αρχείο και να επεξεργαστείς;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το δούλεψα το αρχείο σε Safe mode και η αλήθεια είναι ότι ναι μεν μου κόλλησε αλλά πολύ λιγότερες φορές.

Το αρχείο έχω δοκιμάσει να το κάνω αντιγραφή επικόλληση τα δεδομένα του και έχω φτιάξει νέο αρχείο το έχω αλλάξει και όνομα αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα και επίσης δεν έχει περίεργες μορφοποίηση στο Excel απλά έχει πάρα πολλά sheet.

Μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...