Προς το περιεχόμενο

Αγορα Forester MK1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Τώρα εσυ μπήκες να πετάξεις την παπατζοχαζομάρα σου και πρέπει να γελάσουμε ?

Πήγαινε καμία βολτα εξω στον πραγματικό κόσμο και ασε για λίγο το posto counting

ε οχι δα... ηρθε ο τραμπακουλας που θελει το αμαξι που σκεφτεται να αγορασει να το παρει τεστ ντραιβ αθηνα σαλονικη με τον καφε κερασμένο να μας την πει.....!! διαδοσται11!!11!!ενα! 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, panoskatos είπε

Γιατί ρε αδερφέ κοιτάς από μαντρά και δεν κοιτάς από ιδιώτη ου θα κάνετε και μια χαρά κουβέντα, μπορεί να πιείτε και καφεδάκι και θα κάνεις και όση βολτούλα θες με το εργαλείο? 

Δικιο εχεις σε αυτο, απλα ελεγα πως απο μαντρα πιο ευκολα θα κανω τεστ ντραιβ, αλλα για τον ιδιωτη δικιο εχεις, εγω μεχρι τωρα εχω πουλησει εχω κανει και βολτα τους νεους ιδιοκτητες και εχω δωσει και να οδηγησουν αυτοκινητα και εχω βγει για καφε και εχω ακυρωσει πελατη 2 φορες π ο ενας ηταν πιτσιρικας και δεν εκανε το αμαξι για αυτο και θα τον ειχα στο λαιμο μου μετα και αλλον εναν που το ηθελε για να μαθει η κορη του να οδηγαει, με 2 απο αγοραστες ακομα μιλαμε στο ιντερνετ )))))))

15 ώρες πριν, paylidis είπε

σιγα μη του δώσει να περάσει και ένα χερι τη γυναικα του... αμαξι πουλαει ο αλλος δε ψαχνει γαμπρο! 15 λεπτα το βλέπει επιτόπου και εφόσον του κάνει αλλα 15 τεστ ντραιβ μεχρι το συνεργειο κ τελος...τι απαιτησεις εχετε μερικοι απο τον ιδιώτη...(που θα του κάνετε και πιο πολύ παζαρι εν τέλει απο οτι υπηρχε περιπτωση να διανοειθείτε σε εμπορο)!

δες τα παραπανω, ουτε παζαρια ψαχνει κανεις και ουτε να κανει τον εξυπνο στον πωλητη.

Δημοσ.

Αν θες σκληροτραχηλο στα επιπεδα του forester κοιτα και το RAV4 mk1.Aξιοπιστο-καλυτερη συμπεριφορα στην ασφαλτο και δεν θελει μια πετρελαιοπηγη στο ξεπαρκαρισμα.

Παντως οι περισσοτεροι γνωστοι με SUBARU ειτε τα πουλησαν ειτε τα εχουν σαν δευτερα αυτοκινητα για ειδικες περιπτωσεις.Ο λογως οτι η καταναλωση γονατιζει καθε τσεπη.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημερα σε ολους, κοιταζω και το RAV 4 mk1 παραλληλα, αποτι εχω ψαχτει σε ανταλλακτικα και συντηρηση οι τιμες ξεφευγουν παρα πολυ και δεν υπαρχουν και πολλα σαν ανταλλακτικα, οτι ειδα μεχρι τωρα ειναι βιασμενο, δεν φοβαμαι τις επισκευες ως επισκευες γιατι κοντα στο 90% και παραπανω τα κανω μονος μου, αν και δεν ξερω τους μποξερ κινητηρες ακομα αλλα η προσβαση στην πληροφορια ειναι αυθονη και δωρεαν στο ιντερνετ, απλα παραλληλα κοιταζω και το RAV μιας κια οπου διαβασα και αυτο λενε οτι ειναι σκυλι. καννονικο μοτερ που μπορω να επισκευασω και ηλεκτρικο / μηχανικο κυκλομα απλο γενικα.

δεν ξερω, θα δουμε

το φορεστερ ειναι πανεμορφο ομως, ΠΟΛΥ!

Δημοσ.

Απλά έχει την καλύτερη τετρακίνηση στον κόσμο η subaru, γιαυτό κ έγινε εξαγορά από την τογιοτα πριν μερικά χρόνια. Οι μποξερ της subaru είναι αξιόπιστοι απλά είναι λίγο μανίκι να αλλάξεις μπουζί μόνος. 

Δημοσ.

Εχουμε στην οικογενεια το forester 2.0X του 2004, με 250.000 χιλιομετρα.

Με πολλα απο αυτα σερνοντας βαρκα και σε χωματοδρομους.

Το αμαξι ειναι σκυλι του πολεμου.

Στο δρομο παταει τελεια, και στο χωμα θεριζει.

Πολυ καλη θεση οδηγησης, και ανετο και εντος και εκτος πολης.

Με μοναδικο αρνητικο τα φρενα του που ποτε δεν μου αρεσαν.

Απο βλαβες ειχε τρυπησει καποτε το ψυγειο νερου. Τιποτα αλλο.

Απλα να ξερεις εχει εξωφρενικα ακριβη συντηρηση, περα απο τα τελη, φορους, και καυσιμα

Αλλαγη συμπλεκτη εχει 750 ευρω, και το καθε ενα απο τα πισω αμορισερ εχει κι αυτο 750 ευρω.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/2/2019 στις 12:12 ΠΜ, Ntinaras είπε

Εχουμε στην οικογενεια το forester 2.0X του 2004, με 250.000 χιλιομετρα.

Με πολλα απο αυτα σερνοντας βαρκα και σε χωματοδρομους.

Το αμαξι ειναι σκυλι του πολεμου.

Στο δρομο παταει τελεια, και στο χωμα θεριζει.

Πολυ καλη θεση οδηγησης, και ανετο και εντος και εκτος πολης.

Με μοναδικο αρνητικο τα φρενα του που ποτε δεν μου αρεσαν.

Απο βλαβες ειχε τρυπησει καποτε το ψυγειο νερου. Τιποτα αλλο.

Απλα να ξερεις εχει εξωφρενικα ακριβη συντηρηση, περα απο τα τελη, φορους, και καυσιμα

Αλλαγη συμπλεκτη εχει 750 ευρω, και το καθε ενα απο τα πισω αμορισερ εχει κι αυτο 750 ευρω.

Για τα φρενα βρες εμα σετακι μπροστινμα 4πιστονα μαμα subaru απο gt η wrx που τα αλαζουν οι κανιβαλοι και θα βελτιωσεις πολυ τα φρενα σου σε σχεση με τις πλευστες που φοραει τωρα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, primeragt είπε

Για τα φρενα βρες εμα σετακι μπροστινμα 4πιστονα μαμα subaru απο gt η wrx που τα αλαζουν οι κανιβαλοι και θα βελτιωσεις πολυ τα φρενα σου σε σχεση με τις πλευστες που φοραει τωρα.

Πισω εχει ταμπουρα :P

• Confused 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...