Προς το περιεχόμενο

Αγορα Forester MK1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα,

εχουμε καποιον ιδιοκτητη Forester να μου πει την γνωμη του για το MK1  μεχρι 2003, εαν βγαζει πολλες ζημιες, εαν οι ζημιες ειναι χαζες κτλ?

σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω ενα αφου πουλησω το δικο μου.

οποιαδηποτε γνωμη σχετικα με το αυτοκινητο θα βοηθουσε

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Τίποτα δεν βγάζει. Είναι 2λιτρο οποτε τέλη στα 650 περιπου. Καίει αρκετα, λόγω βάρους, αεροδυναμικής, μοτερ boxter και μόνιμης 4κινησης

Δημοσ.

Ειναι εργαλειο, δεν κολωνει πουθενα. Το εχει ο γυμναστης μου και αλλο ενα παιδι απο το γυμναστηριο. Καμια ζημια μονο την συντηρηση του

• Like 1
Δημοσ.

τετοια λενε παντου, ευχαιρστω πολυ φιλε

45 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Τίποτα δεν βγάζει. Είναι 2λιτρο οποτε τέλη στα 650 περιπου. Καίει αρκετα, λόγω βάρους, αεροδυναμικής, μοτερ boxter και μόνιμης 4κινησης

αυτο που εχω τωρα και με χαλαρο το ποδι 11-15 λιτρα, εαν πατας βαλε 22 και πανω......

ενα υγραεριο πανω και ισοφαρισες, εαν σε καννονικη πορεια και μεχρι 13 λιτρα τοτε ειναι οκ

και ειναι αμαξι και για ταξιδια και γα καθημερινη χρηση, τελευταια φορα πηγα με το δικο μου γεωργια τουρκια και εκλαψαν λαδια τα μπιλσταιν, και τα 2 αχριστα

25 λεπτά πριν, isim είπε

Ειναι εργαλειο, δεν κολωνει πουθενα. Το εχει ο γυμναστης μου και αλλο ενα παιδι απο το γυμναστηριο. Καμια ζημια μονο την συντηρηση του

τετοια λενε παντου, ευχαιρστω πολυ φιλε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκυλι πολεμου.Το εχουμε στην οικογενεια απο το 2001(μεταχειρισμενο).Μιλαω για το πρωτο μοντελο(sf5) και για το s-turbo.

Ειναι αμαξι για ολες τις χρησεις..και ταξιδι ατσαλακωτος(εχω παει Βερολινο απο Θεσ/νικη) και χωμα το χωνεις(το ατμοσφαιρικο εχει "κοντα" και "αργα") , και χωρους εχει .. και το γκαζακι του οταν το χρειαστεις και πολλα αλλα.

Ομως καιει αρκετα οπως λεει και το παιδι πιο πανω, αν το πλακωνεις κιολας..(δεν πειραζει χαλαλι του),οι boxer κινητηρες να ξερεις ειναι ιδιαιτεροι και θελουν προσεκτικη φροντιδα , 

Το πιο σημαντικο μειονεκτημα ειναι τα τελη του (615)..

Δεν ξερω αν επιτρεπεται να στειλω link απο αλλο forum (club) οσον αφορα το συγκεκριμενο αμαξι..για να ρωτησεις και εκει αν θες τιποτα..

Προχωρα αφοβα στην αγορα του απλα ψαξτο καλα..

Επεξ/σία από Djole_7
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Djole_7 είπε

Σκυλι πολεμου.Το εχουμε στην οικογενεια απο το 2001(μεταχειρισμενο).Μιλαω για το πρωτο μοντελο(sf5) και για το s-turbo.

Ειναι αμαξι για ολες τις χρησεις..και ταξιδι ατσαλακωτος(εχω παει Βερολινο απο Θεσ/νικη) και χωμα το χωνεις(το ατμοσφαιρικο εχει "κοντα" και "αργα") , και χωρους εχει .. και το γκαζακι του οταν το χρειαστεις και πολλα αλλα.

Ομως καιει αρκετα οπως λεει και το παιδι πιο πανω, αν το πλακωνεις κιολας..(δεν πειραζει χαλαλι του),οι boxer κινητηρες να ξερεις ειναι ιδιαιτεροι και θελουν προσεκτικη φροντιδα , 

Το πιο σημαντικο μειονεκτημα ειναι τα τελη του (615)..

Δεν ξερω αν επιτρεπεται να στειλω link απο αλλο forum (club) οσον αφορα το συγκεκριμενο αμαξι..για να ρωτησεις και εκει αν θες τιποτα..

Προχωρα αφοβα στην αγορα του απλα ψαξτο καλα..

Ευχαριστω φιλε μου. Πηγα να δω 2 αμαξια σημερα και μ λεει ο μαντρας τεστ ντραιβ αφου δωσεις προκαταβολη..... δε παλευονται, το 615 ειναι οκ μιας και εχω λογο π το παιρνω, εαν με ευχαριστει και υο νιωθω το αυτοκινητο δεν υπαρχει κατι πιο ωραιο, ουτως η αλλως εμεις οι αντρες πολλες φορες λιγα πραγματα εχουμε για παρτυ μας εκ των οποιων το ενα ειναι τα αυτοκινητα

Δημοσ.

Επειδή έχω την τρίτη γενιά και έχω ψάξει λίγο, αυτό που λένε ως αρνητικό για την πρώτη είναι η κακή ηχομόνωση και ο θόρυβος, συν ότι καίει λίγο παραπάνω. Ζημιές κλπ δεν έχουν ακουστεί, αλλά δεν είναι και μοντέλο Που πούλησε μαζικά.

Η δεύτερη γενιά είχε λίγο πιο μαλακες αναρτήσεις από ότι θα έπρεπε και ευαισθησία στους ντίζελ κινητήρες ως το 2009 περίπου που μπορούσαν να σε αφήσουν ξαφνικά με μεγάλο κόστος επισκευής.

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, doctorkostis είπε

Επειδή έχω την τρίτη γενιά και έχω ψάξει λίγο, αυτό που λένε ως αρνητικό για την πρώτη είναι η κακή ηχομόνωση και ο θόρυβος, συν ότι καίει λίγο παραπάνω. Ζημιές κλπ δεν έχουν ακουστεί, αλλά δεν είναι και μοντέλο Που πούλησε μαζικά.

Η δεύτερη γενιά είχε λίγο πιο μαλακες αναρτήσεις από ότι θα έπρεπε και ευαισθησία στους ντίζελ κινητήρες ως το 2009 περίπου που μπορούσαν να σε αφήσουν ξαφνικά με μεγάλο κόστος επισκευής.

24 λεπτά πριν, doctorkostis είπε

Συμφωνώ απόλυτα. Μερικοί βαζανε και αντί στρεπτικές αναρτήσεις ρόδες απο το τούρμπο και έδενε το αμάξι....το τούρμπο ηταν πιο δεμενο λόγω ίππων και επιδόσεων.

Απο οτι έχω διαβάσει , χωρίς προσωπική εμπειρία, το υγραέριο δεν το πολυγουσταρει...αυτό το μοτέρ. Αν εκανα ταξείδια με οικογένεια το ξανά έπαιρνα κυριως λόγω χωρών, 4 κινησης, κοντές σχέσεις και τα αλά χαλαλι.

Δημοσ.

Το αμάξι είναι σκυλί. Το έχει ο θείος μου, το Turbo-S, για να πει στο εξοχικό στο βουνό, 25χλμ χωματόδρομος εδώ και 20 χρόνια και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Έχει σκληροτράχηλη ανάρτηση και 4 κίνηση εν αντιθέσει με άλλα SUV. To  μόνο σημαντικό πρόβλημα που έβγαλε είναι ότι τα έπαιξαν τα self leveling αμορτισέρ πίσω και έκαναν 500€ το 1 😨. Τελικά παρήγγειλα από Αγγλία απλά και με μικρό ψήλωμα και το αμάξι έγινε όπως θα έπρεπε να είναι. Ένα άλλο θέμα που έχει είναι ότι καμιά φορά πετάει την όπισθεν αν δεν κρατάς το μοχλό, αλλά αυτό το έχει από την αρχή. Επίσης ο boxer θέλει κατέβασμα για ορισμένες εργασίες οπότε το κόστος service είναι αυξημένο. Το έχει και αέριο εδώ και 8 χρόνια και λίγο έπεσε το κόστος χρήσης. Κάθε καλοκαίρι το παίρνω για τις διακοπές σε σπίτι φίλου με προβληματική πρόσβαση, πραγματική απόλαυση στην οδήγηση εκτός δρόμου.

• Like 1
Δημοσ.

Το αμάξι είναι σκυλί (έχω S-Turbo auto), αλλά τσίμπαει σε συντήρηση, τέλη κ κατανάλωση.

Κατά τα λοιπά, προσοχή στην εγκατάσταση υγραερίου και στο γέμισμα, γιατί δεν είναι και το ιδανικό μοτέρ για μετατροπή (έχω εδώ και ~40.000χλμ).

Πάσχει μόνο στο θέμα των πίσω αμορτισέρ (όχι ότι χαλάνε εύκολα, αλλά αν δεν είναι σε καλή κατάσταση να υπολογίζεις +800-1000€ για ζευγάρι original λόγω self-leveling ή +450€ για ζευγάρι συμβατών ΚΥΒ με άλλα ελατήρια) και στην ηλιοροφή (αν έχει αυτό που κοιτάς, τσέκαρε την καλά ότι ανοίγει-κλείνει σωστά, γιατί αν έχει θέμα ο μηχανισμός αλλάζει ολόκληρος και πρέπει να βρεις από μτχ ανταλλακτικά, γιατί η αντιπροσωπεία ζητάει ~900€).

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ευχαριστώ τους παντες για τις απαντησεις και συμβουλες. Εμεινε μονο να βρω μια μαντρα να το κανω βολτα να δω εαν καθεται το οπισθιο μεσα ωραια και προχωραμε, δυσκολα τα πραγματα με τους μαντραδες

Δημοσ.

Εγώ impreza έχω από το 2006 κ πέρσι έβγαλε την πρώτη ζημιά, λάμπα όπισθεν, 2€ με πήρε το καθίκι ο μάστορας μου χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/1/2019 στις 10:22 ΠΜ, bezan είπε

Παιδια ευχαριστώ τους παντες για τις απαντησεις και συμβουλες. Εμεινε μονο να βρω μια μαντρα να το κανω βολτα να δω εαν καθεται το οπισθιο μεσα ωραια και προχωραμε, δυσκολα τα πραγματα με τους μαντραδες

Γιατί ρε αδερφέ κοιτάς από μαντρά και δεν κοιτάς από ιδιώτη ου θα κάνετε και μια χαρά κουβέντα, μπορεί να πιείτε και καφεδάκι και θα κάνεις και όση βολτούλα θες με το εργαλείο? 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panoskatos είπε

Γιατί ρε αδερφέ κοιτάς από μαντρά και δεν κοιτάς από ιδιώτη ου θα κάνετε και μια χαρά κουβέντα, μπορεί να πιείτε και καφεδάκι και θα κάνεις και όση βολτούλα θες με το εργαλείο? 

σιγα μη του δώσει να περάσει και ένα χερι τη γυναικα του... αμαξι πουλαει ο αλλος δε ψαχνει γαμπρο! 15 λεπτα το βλέπει επιτόπου και εφόσον του κάνει αλλα 15 τεστ ντραιβ μεχρι το συνεργειο κ τελος...τι απαιτησεις εχετε μερικοι απο τον ιδιώτη...(που θα του κάνετε και πιο πολύ παζαρι εν τέλει απο οτι υπηρχε περιπτωση να διανοειθείτε σε εμπορο)!

Επεξ/σία από paylidis
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paylidis είπε

σιγα μη του δώσει να περάσει και ένα χερι τη γυναικα του... αμαξι πουλαει ο αλλος δε ψαχνει γαμπρο! 15 λεπτα το βλέπει επιτόπου και εφόσον του κάνει αλλα 15 τεστ ντραιβ μεχρι το συνεργειο κ τελος...τι απαιτησεις εχετε μερικοι απο τον ιδιώτη...(που θα του κάνετε και πιο πολύ παζαρι εν τέλει απο οτι υπηρχε περιπτωση να διανοειθείτε σε εμπορο)!

Τώρα εσυ μπήκες να πετάξεις την παπατζοχαζομάρα σου και πρέπει να γελάσουμε ?

Πήγαινε καμία βολτα εξω στον πραγματικό κόσμο και ασε για λίγο το posto counting

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...