Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έχω ένα γραφειο το οποίο έχει 24αρα και κλειδώνει σε ταχύτητες 18/2. Θέλω να βάλω vdsl ή οπτική αλλά με σκοπό κυρίως το up και όχι το down, λόγο δουλειάς (στέλνω όγκο αρχείων εξωτερικό). Υπάρχει περίπτωση να μου βάλουν ένα από τα δύο και όπως και τώρα να μου ανεβάσουν το up? Σε οικιακή γραμμή όλα αυτά. 

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς ότι έχει Annex M στο ADSL και θέλεις κάτι παρόμοιο σε VDSL ή FTTH. Όχι σε αυτές τις συνδέσεις δεν υπάρχει και δεν παρέχεται κάτι σχετικό. Όμως τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα και θα έχεις μεγαλύτερο upload, ανάλογα το πακέτο ταχύτητας που μπορείς να επιλέξεις.

Αν θα παίρνεις σύνδεση από αστικό κέντρο, ανάλογα την απόσταση που θα έχει από αυτό (και λογικά από την ταχύτητα που έχεις τώρα είσαι σχετικά κοντά), μπορείς να έχεις έως 50/5.

Αν θα παίρνεις από νέα υπαίθρια καμπίνα (ή FTTH), εφόσοον διατίθονται αυτές οι υπηρεσίες στην περιοχή σου,τότε ανάλογα πάλι την απόσταση που θα έχεις από αυτήν θα μπορείς να διαλέξεις μεταξύ πακέτων ταχύητας 50/5, 100/10 και 200/20. Όπως βλέπεις το upstream είναι πάντα στο 10% του downstream.

Σε ποια περιοχή είσαι;

2 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Αν βάλεις οπτική θα έχεις ούτως η άλλως 100 ή 200 up. Χρειάζεσαι παραπάνω?

Κόψε από ένα μηδενικό. Αυτά τα νούμερα είναι για το κατέβασμα, εκτός αν μπορεί να πάρει σύνδεση από Inalan στις λίγες περιοχές που έχει δίκτυο.

Δημοσ.
1 hour ago, logo15 said:

Καλησπέρα, 

Έχω ένα γραφειο το οποίο έχει 24αρα και κλειδώνει σε ταχύτητες 18/2. Θέλω να βάλω vdsl ή οπτική αλλά με σκοπό κυρίως το up και όχι το down, λόγο δουλειάς (στέλνω όγκο αρχείων εξωτερικό). Υπάρχει περίπτωση να μου βάλουν ένα από τα δύο και όπως και τώρα να μου ανεβάσουν το up? Σε οικιακή γραμμή όλα αυτά. 

οχι εκτος αν πας σε shdsl ή σε Fiber με συμμετρικο που μιλαμε για ποσα τριψηφια και πανω.

Δημοσ.

Η Ι Άλαν έχει πολιτική ορθής χρήσης από ότι έχω διαβάσει όμως.. 

1 λεπτό πριν, poulinos είπε

οχι εκτος αν πας σε shdsl ή σε Fiber με συμμετρικο που μιλαμε για ποσα τριψηφια και πανω.

Άρα χάρη μου κάνουν με το 2 up? 🤔 

Δημοσ.
2 minutes ago, logo15 said:

Η Ι Άλαν έχει πολιτική ορθής χρήσης από ότι έχω διαβάσει όμως.. 

Άρα χάρη μου κάνουν με το 2 up? 🤔 

ειχε αλλα δεν ξερω αν εχει ακομα αλλα γενικα ηταν πολυ μεγαλο το οριο που εδινε.αλλα γιατι νομιζω οτι το κατεργησαν?

δεν σου κανουν χαρη.annex m δινουν 2 παροχοι.ενας ειναι η forthnet που πρεπει να αγορασεις static ή professional πακετο και εδινε και η On telecoms αν θυμαμαι σωστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Annex M δίνει και η Vodafone δωρεάν. Αλλά πάντα αναφερόμαστε μόνο σε ADSL και μέχρι αυτή την ταχύτητα σε Upload (είναι τεχνολογικός περιορισμός). Μετά υπάρχουν άλλες υπηρεσίες για μεγαλύτερες ταχύτητες και φυσικά το ανάλογο κόστος.

Χάρη δεν κάνει κανείς. Ιδιωτικές εταιρείες είναι και βγάζουν όποια προγράμματα θέλουν. Το ίδιο δεν γίνεται π.χ. και σε Super Market, όπου σε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας βγάζει το καθένας τα δικά του, με άλλες τιμές, συσκευασία, ποιότητα κλπ;

Πόσα ΤΒ ανεβάζεις κάθε μήνα; Δεν σου φθάνουν τα 3ΤΒ (ή 3000GB)  που δίνει στα 28€; Αν όχι έχει και άλλο πακέτο αλλά ακριβότερο. Δεν μπορεί να έχεις ανάγκες επαγγελματία και να θες να τις καλύψεις με κόστος οικιακό.

Επεξ/σία από jkoukos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...