ChristinaKon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Στις 17/1/2019 στις 2:28 ΜΜ, Torasu είπε Καλησπερίζω, Στο θέμα μας: Πήρα μερικές καρύδες από γνωστή αλυσίδα σουπερ μαρκετ... Σπάζοντας δύο απ'αυτές ήταν και οι δυο σάπιες. Θα τις δεχτούν πίσω; Τελικά τι έγινε; Την δέχτηκαν πίσω; Κι αν μπορεις μου λες από ποιο σούπερ μάρκετ την είχες πάρει;Μου έτυχε το ίδιο σήμερα από καρύδα από τα Lidl.
runner1960 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Στις 17/1/2019 στις 6:05 ΜΜ, christakos07 είπε Καλοκαίρι αγόρασα υλικά για cheesecake από Σκλαβενίτη. Κατά τη διαδικασία του γλυκού, παρατήρησα ότι η κρέμα γάλακτος δεν έπηζε σωστά. Κοιτάζω ημερομηνία λήξης και ήταν προ 1μιση μήνα. Ενημέρωσα τα κεντρικά του Σκλαβενίτη, με πήραν από τη διεύθυνση του καταστήματος και προσφέρθηκαν να μου φέρουν άλλα υλικά στο σπίτι. Πήγα από εκεί τελικά μου επέστρεψαν τα χρήματα+ νέα υλικά για το γλυκό.😄 Αγόρασα πέντε καρύδες από Σκλαβενίτη και οι τέσσερις ήταν σάπιες. Πήγα πίσω τις τέσσερις σάπιες και μου επέστρεψαν τα χρήματα και για τις πέντε, και μου έδωσαν άλλες πέντε !!! Από αυτές τις πέντε, οι τρεις ήταν σάπιες.
papoys1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, runner1960 είπε Αγόρασα πέντε καρύδες από Σκλαβενίτη και οι τέσσερις ήταν σάπιες. Πήγα πίσω τις τέσσερις σάπιες και μου επέστρεψαν τα χρήματα και για τις πέντε, και μου έδωσαν άλλες πέντε !!! Από αυτές τις πέντε, οι τρεις ήταν σάπιες. Την πρώτη 4 στις 5 τη δεύτερη 3 στις 5 μπορείς να το πεις θεαματική βελτίωση.Έπρεπε να ξαναπάς να δούμε αν θα πέσει ή αν θα ανέβει ξανά το ποσοστό. Πήρα έναν ανανά από μεγάλο που τον καθαρίζει και τον κόβει.Ξινίλα - φαρμακίλα λέμε.Φρίκη.Τον πέταξα όπως ήταν με τη συσκευασία.Τι να πας πίσω.Απλά δεν ξαναπαίρνω.
Torasu Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 15 hours ago, ChristinaKon said: Τελικά τι έγινε; Την δέχτηκαν πίσω; Κι αν μπορεις μου λες από ποιο σούπερ μάρκετ την είχες πάρει;Μου έτυχε το ίδιο σήμερα από καρύδα από τα Lidl. Ναι τις δέχτηκαν. Και ναι, από αυτήν την αλυσίδα.
zio10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, papoys1 είπε Την πρώτη 4 στις 5 τη δεύτερη 3 στις 5 μπορείς να το πεις θεαματική βελτίωση.Έπρεπε να ξαναπάς να δούμε αν θα πέσει ή αν θα ανέβει ξανά το ποσοστό. Πήρα έναν ανανά από μεγάλο που τον καθαρίζει και τον κόβει.Ξινίλα - φαρμακίλα λέμε.Φρίκη.Τον πέταξα όπως ήταν με τη συσκευασία.Τι να πας πίσω.Απλά δεν ξαναπαίρνω. Είχα γράψει και σε ένα άλλο θέμα, ανανά παίρνουμε αυτόν που είναι καφέ-κίτρινος για να είναι ώριμος και γλυκός. Όχι τους πράσινους. Πάντα καλό πετυχαίνω όταν διαλέγω έτσι. Παίρνω κι εγώ συχνά από Σκλαβενίτη, δεν έχω βρει αλλού να τον καθαρίζουν. 2
ELTASSOS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Στις 18/1/2019 στις 12:06 ΠΜ, Snoob είπε Εξαρτάται και από τη λαϊκή: Στη δική μας (Σάββατο, βολεύει) έχουμε ελάχιστους παραγωγούς, κι αυτοί συχνά είναι σε ασύμφορες τιμές σε σχέση με το S/M. Μεταπωλητές είναι (ειδικά στα φρούτα, σε όλη τη λαϊκή ζήτημα να έχουν 3-4 δικά τους πράγματα, οι άλλοι από τη λαχαναγορά μεταπωλούν). Βέβαια, αν πετύχεις φρέσκο κολοκυθάκι, παράδειγμα, με τον ανθό του, στο S/M δεν το βρίσκεις ούτε για αστείο. Ή καμιά πραγματικά υπαίθρια ντομάτα το καλοκαίρι, κανένα αγγούρι σταβοχυμένο. Αλλά, ήδη στα 15 χρόνια που πηγαίνω συστηματικά λαϊκή έχω δει πτώση της ποικιλίας και πολύ στροφή στη μεταπώληση. Εμ βεβαια οταν βλεπεις σε αθηναικη λαικη καθε μερα σε διαφορετικη την ταμπελα " παραγωγος τριπολη" τι κανει?..ανεβοκατεβαινει καθε μερα τριπολη?...προφανως εμπορας ειναι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα