Torasu Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερίζω, Στο θέμα μας: Πήρα μερικές καρύδες από γνωστή αλυσίδα σουπερ μαρκετ... Σπάζοντας δύο απ'αυτές ήταν και οι δυο σάπιες. Θα τις δεχτούν πίσω; Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από Torasu 1
4saken Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Θα πας να τους τις δειξεις και θα ρθεις να μας πεις τι σου ειπαν. 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Torasu είπε Καλησπερίζω, Στο θέμα μας: Πήρα μερικές καρύδες από γνωστή αλυσίδα σουπερ μαρκετ σπάζοντας δύο απ'αυτές ήταν και οι δυο σάπιες. Θα τις δεχτούν πίσω; Eφόσον η αγορά είναι πρόσφατη και υπάρχει η σχετική απόδειξη, δεν νομίζω πως θα σου αρνηθούν. Για αλλοιωμένο τρόφιμο (κατεψυγμένο που είχε χαλάσει η συσκευασία και είχε γεμίσει πάγο εσωτερικά) στην Αθήνα, σε αλυσίδα, το δέχτηκαν αμέσως. 1 3
guido Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 τώρα που το λες μου έτυχε κάτι ανάλογο προχθές είχα πάρει μια συσκευασία με 3 κινδερ έκπληξη Ανοίγω το ένα και τρώω το μισό λαίμαργα. μετά από λίγο νοιώθω μια πίκρα. Δοκιμάζω λίγο ακόμα και ήταν όντως πολύ πικρό. το κοιτάω εσωτερικά και ήταν ένα πιο μαυρισμένο γκρι από ότι συνήθως. κοιτάω ημερομηνία λήξης, ήταν οκ. κοιτάω τη συσκευασία μπας και είναι κάνα νέο φλαβορ, πικρή σοκολάτα, όχι ανοιγω και το δευτερο, το ιδιο. ρωτάω κάτι φίλες μου μπας και ξέρουν και το μόνο που τις ενοιαξε ήταν τι δώρο είχε μέσα!!! οκ εγω να πεθάνω δηλαδή! Ασε που δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν το δώρο. σκέφτηκα να το πάω πίσω άλλα τι να πω; δοκιμάστε και δείτε ότι πικρίζει; 1 1
kajwbtfe Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Βεβαίως και οφείλουν να τα δεχτούν πίσω.Παρομοια περίπτωση σε γνωστή ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ το δέχτηκαν πίσω ζητώντας μάλιστα και συγγνώμη και ας μην ήταν ουσιαστικά δικό τους λάθος.Να τις πας πίσω απλά μην το καθυστερεις. 1
RedPriest Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Έχω πάρει μανιτάρια σε συσκευασία και μολις τα άνοιξα ειδα πως ήταν κάπως παράξενα. Παρόλο που η ημερομηνία λήξης ήταν αργοτερα οντως ειχαν χαλάσει. Τα πηγα πισω και μου τα άλλαξαν αμεσως χωρίς πολλα πολλα. 1 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Nα προσθέσω εδώ (αν και δεν μου έχει τύχει πρόσφατα, έχει πάνω από χρόνο το περιστατικό) πως για εταιρικές ετικέτες, αν τους πας δηλαδή δικό τους γάλα αλοιωμένο ή δικό τους συσκευασμένο γεύμα, δεν ζητάνε καν απόδειξη, το αντικαθιστούν ή επιστρέφουν τα χρήματα επιτόπου. Φρούτο/λαχανικό, δεν μου έχει τύχει, βέβαια, εκεί λογικά θέλουν να δουν πως το αγόρασες από αυτούς. 3
g_alkis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, Torasu είπε Καλησπερίζω, Στο θέμα μας: Πήρα μερικές καρύδες από γνωστή αλυσίδα σουπερ μαρκετ... Σπάζοντας δύο απ'αυτές ήταν και οι δυο σάπιες. Θα τις δεχτούν πίσω; Ετοιμάζεσαι για το survivor;
papoys1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Σίγουρα θα τα δεχτούν αλλά αποφεύγετε ρε παιδιά τα είδη μαναβικής από s/m εκτός και φαίνονται φρέσκα.Ότι χειρότερο πουλάνε πλέον.Παλιά έβρισκες ωραία και φρέσκα στον ΑΒ τώρα παντού τα ίδια. Βρέστε μία καλή Λαική και ψωνίστε από εκεί.Θα μου πεις καρύδες και αβοκάντο από Λαική.Όχι βέβαια έχουμε τόσο ωραία φρούτα στη χώρα μας.Η καρύδα από όσα ξέρω βγάζει πολύ καλό λάδι για σαπούνια. 3
ELTASSOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, guido είπε τώρα που το λες μου έτυχε κάτι ανάλογο προχθές είχα πάρει μια συσκευασία με 3 κινδερ έκπληξη Ανοίγω το ένα και τρώω το μισό λαίμαργα. μετά από λίγο νοιώθω μια πίκρα. Δοκιμάζω λίγο ακόμα και ήταν όντως πολύ πικρό. το κοιτάω εσωτερικά και ήταν ένα πιο μαυρισμένο γκρι από ότι συνήθως. κοιτάω ημερομηνία λήξης, ήταν οκ. κοιτάω τη συσκευασία μπας και είναι κάνα νέο φλαβορ, πικρή σοκολάτα, όχι ανοιγω και το δευτερο, το ιδιο. ρωτάω κάτι φίλες μου μπας και ξέρουν και το μόνο που τις ενοιαξε ήταν τι δώρο είχε μέσα!!! οκ εγω να πεθάνω δηλαδή! Ασε που δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν το δώρο. σκέφτηκα να το πάω πίσω άλλα τι να πω; δοκιμάστε και δείτε ότι πικρίζει; Ψοφιο ποντικάκι ηταν. Αυτά πικριζουν. 1
mylo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 πρόσφατα αγόρασε ο πατέρας μου τυρί φέτα από market in. μέσα στη μέρα διαπιστώσαμε ότι έχει μούχλα. δεν το πήγε πίσω αλλά όταν το είπε στον υπάλληλο του απάντησε πως έπρεπε να το φέρει πίσω και πως θα του δίναν άλλο. οπότε ναι τα πας πίσω με την απόδειξη 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, papoys1 said: Σίγουρα θα τα δεχτούν αλλά αποφεύγετε ρε παιδιά τα είδη μαναβικής από s/m εκτός και φαίνονται φρέσκα.Ότι χειρότερο πουλάνε πλέον.Παλιά έβρισκες ωραία και φρέσκα στον ΑΒ τώρα παντού τα ίδια. Βρέστε μία καλή Λαική και ψωνίστε από εκεί.Θα μου πεις καρύδες και αβοκάντο από Λαική.Όχι βέβαια έχουμε τόσο ωραία φρούτα στη χώρα μας.Η καρύδα από όσα ξέρω βγάζει πολύ καλό λάδι για σαπούνια. Ε οκ και στη λαϊκή δεν σημαίνει πως θα βρεις απαραίτητα καλή ποιότητα! 1
margaritagr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Στο δικό μας δήμο η λαϊκή ειναι καθημερινή πρωί όποτε μόνος οποίος δε δουλεύει παει. Κατα τα αλλα, απο το Σκλαβενίτη μια χαρά φρούτα και λαχανικά παίρνουμε. On topic. Εννοείται πως ληγμένο ή αλλοιωμένο τρόφιμο το επιστρέφεις. Δεν υπάρχει κατάστημα που δε θα το δεχτεί. 3
chill Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Ε οκ και στη λαϊκή δεν σημαίνει πως θα βρεις απαραίτητα καλή ποιότητα! Μόνο στα λιντε ποιότητα παντού!!! 3
Masamune Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 5 minutes ago, margaritagr said: Στο δικό μας δήμο η λαϊκή ειναι καθημερινή πρωί όποτε μόνος οποίος δε δουλεύει παει. Ή αν είναι ΔΥ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα