Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερίζω,

Στο θέμα μας: Πήρα μερικές καρύδες από γνωστή αλυσίδα σουπερ μαρκετ... Σπάζοντας δύο απ'αυτές ήταν και οι δυο σάπιες

Θα τις δεχτούν πίσω;

Επεξ/σία από Torasu
  • Sad 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Torasu είπε

Καλησπερίζω,

Στο θέμα μας: Πήρα μερικές καρύδες από γνωστή αλυσίδα σουπερ μαρκετ σπάζοντας δύο απ'αυτές ήταν και οι δυο σάπιες

Θα τις δεχτούν πίσω;

Eφόσον η αγορά είναι πρόσφατη και υπάρχει η σχετική απόδειξη, δεν νομίζω πως θα σου αρνηθούν.

Για αλλοιωμένο τρόφιμο (κατεψυγμένο που είχε χαλάσει η συσκευασία και είχε γεμίσει πάγο εσωτερικά) στην Αθήνα, σε αλυσίδα, το δέχτηκαν αμέσως.

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.

τώρα που το λες μου έτυχε κάτι ανάλογο προχθές

είχα πάρει μια συσκευασία με 3 κινδερ έκπληξη

Ανοίγω το ένα και τρώω το μισό λαίμαργα. μετά από λίγο νοιώθω μια πίκρα. Δοκιμάζω λίγο ακόμα και ήταν όντως πολύ πικρό. το κοιτάω εσωτερικά και ήταν ένα πιο μαυρισμένο γκρι από ότι συνήθως.

κοιτάω ημερομηνία λήξης, ήταν οκ.

κοιτάω τη συσκευασία μπας και είναι κάνα νέο φλαβορ, πικρή σοκολάτα, όχι

ανοιγω και το δευτερο, το ιδιο.

ρωτάω κάτι φίλες μου μπας και ξέρουν και το μόνο που τις ενοιαξε ήταν τι δώρο είχε μέσα!!!

οκ εγω να πεθάνω δηλαδή!

Ασε που δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν το δώρο.

σκέφτηκα να το πάω πίσω άλλα τι να πω; δοκιμάστε και δείτε ότι πικρίζει; 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Βεβαίως και οφείλουν να τα δεχτούν πίσω.Παρομοια περίπτωση σε γνωστή ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ το δέχτηκαν πίσω ζητώντας μάλιστα και συγγνώμη και ας μην ήταν ουσιαστικά δικό τους λάθος.Να τις πας πίσω απλά μην το καθυστερεις.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω πάρει μανιτάρια σε συσκευασία και μολις τα άνοιξα ειδα πως ήταν κάπως παράξενα. Παρόλο που η ημερομηνία λήξης ήταν αργοτερα οντως ειχαν χαλάσει. Τα πηγα πισω και μου τα άλλαξαν αμεσως χωρίς πολλα πολλα.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Nα προσθέσω εδώ (αν και δεν μου έχει τύχει πρόσφατα, έχει πάνω από χρόνο το περιστατικό) πως για εταιρικές ετικέτες, αν τους πας δηλαδή δικό τους γάλα αλοιωμένο ή δικό τους συσκευασμένο γεύμα, δεν ζητάνε καν απόδειξη, το αντικαθιστούν ή επιστρέφουν τα χρήματα επιτόπου.

Φρούτο/λαχανικό, δεν μου έχει τύχει, βέβαια, εκεί λογικά θέλουν να δουν πως το αγόρασες από αυτούς.

• Thanks 3
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Torasu είπε

Καλησπερίζω,

Στο θέμα μας: Πήρα μερικές καρύδες από γνωστή αλυσίδα σουπερ μαρκετ... Σπάζοντας δύο απ'αυτές ήταν και οι δυο σάπιες

Θα τις δεχτούν πίσω;

Ετοιμάζεσαι για το survivor;

Δημοσ.

Σίγουρα θα τα δεχτούν αλλά αποφεύγετε ρε παιδιά τα είδη μαναβικής από s/m εκτός και φαίνονται φρέσκα.Ότι χειρότερο πουλάνε πλέον.Παλιά έβρισκες ωραία και φρέσκα στον ΑΒ τώρα παντού τα ίδια.

Βρέστε  μία καλή Λαική και ψωνίστε από εκεί.Θα μου πεις καρύδες και αβοκάντο από Λαική.Όχι βέβαια έχουμε τόσο ωραία φρούτα στη χώρα μας.Η καρύδα από όσα ξέρω βγάζει πολύ καλό λάδι για σαπούνια.:P

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, guido είπε

τώρα που το λες μου έτυχε κάτι ανάλογο προχθές

είχα πάρει μια συσκευασία με 3 κινδερ έκπληξη

Ανοίγω το ένα και τρώω το μισό λαίμαργα. μετά από λίγο νοιώθω μια πίκρα. Δοκιμάζω λίγο ακόμα και ήταν όντως πολύ πικρό. το κοιτάω εσωτερικά και ήταν ένα πιο μαυρισμένο γκρι από ότι συνήθως.

κοιτάω ημερομηνία λήξης, ήταν οκ.

κοιτάω τη συσκευασία μπας και είναι κάνα νέο φλαβορ, πικρή σοκολάτα, όχι

ανοιγω και το δευτερο, το ιδιο.

ρωτάω κάτι φίλες μου μπας και ξέρουν και το μόνο που τις ενοιαξε ήταν τι δώρο είχε μέσα!!!

οκ εγω να πεθάνω δηλαδή!

Ασε που δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν το δώρο.

σκέφτηκα να το πάω πίσω άλλα τι να πω; δοκιμάστε και δείτε ότι πικρίζει; 

Ψοφιο ποντικάκι ηταν. Αυτά πικριζουν.

• Like 1
Δημοσ.

πρόσφατα αγόρασε ο πατέρας μου τυρί φέτα από market in. μέσα στη μέρα διαπιστώσαμε ότι έχει μούχλα. δεν το πήγε πίσω αλλά όταν το είπε στον υπάλληλο του απάντησε πως έπρεπε να το φέρει πίσω και πως θα του δίναν άλλο. οπότε ναι τα πας πίσω με την απόδειξη

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, papoys1 said:

Σίγουρα θα τα δεχτούν αλλά αποφεύγετε ρε παιδιά τα είδη μαναβικής από s/m εκτός και φαίνονται φρέσκα.Ότι χειρότερο πουλάνε πλέον.Παλιά έβρισκες ωραία και φρέσκα στον ΑΒ τώρα παντού τα ίδια.

Βρέστε  μία καλή Λαική και ψωνίστε από εκεί.Θα μου πεις καρύδες και αβοκάντο από Λαική.Όχι βέβαια έχουμε τόσο ωραία φρούτα στη χώρα μας.Η καρύδα από όσα ξέρω βγάζει πολύ καλό λάδι για σαπούνια.:P

Ε οκ και στη λαϊκή δεν σημαίνει πως θα βρεις απαραίτητα καλή ποιότητα! 

• Like 1
Δημοσ.

Στο δικό μας δήμο η λαϊκή ειναι καθημερινή πρωί όποτε μόνος οποίος δε δουλεύει παει. 

Κατα τα αλλα, απο το Σκλαβενίτη μια χαρά φρούτα και λαχανικά παίρνουμε.

On topic. Εννοείται πως ληγμένο ή αλλοιωμένο τρόφιμο το επιστρέφεις. Δεν υπάρχει κατάστημα που δε θα το δεχτεί. 

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ε οκ και στη λαϊκή δεν σημαίνει πως θα βρεις απαραίτητα καλή ποιότητα! 

Μόνο στα λιντε ποιότητα παντού!!! 

• Like 3
Δημοσ.
5 minutes ago, margaritagr said:

Στο δικό μας δήμο η λαϊκή ειναι καθημερινή πρωί όποτε μόνος οποίος δε δουλεύει παει. 

Ή αν είναι ΔΥ :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...