Προς το περιεχόμενο

Αγορά από Honorbuy - Mi pad 4 plus

G(r)eek12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά!

Βρήκα ενα σάιτ το honorbuy.com που διαθέτει το xiaomi mi pad 4 plus περίπου στα 300 ευρώ με τα μεταφορικά. Παραθέτω και το λινκ

https://www.honorbuy.com/1521-xiaomi-mi-pad-4-plus-4gb-ram-64gb-rom-lte-tablet-pc-black.html

Το σάιτ ισχυρίζεται ότι τα στέλνει απο ευρωπαϊκή αποθήκη κ θέλω να ρωτησω αν κάποιος απο εδω μέσα ξερει αν όντως ισχύει αυτό.

Επίσης, ξερει κάποιος αν θα εχω θέμα αν δεν εχει global rom το τάμπλετ ; Διότι στην περιγραφή γράφει english and chinese version.

Τέλος, σαν τάμπλετ στις 10 ιντσες κ 300 ευρώ υπάρχει κάτι καλύτερο που θα προτείνατε ; Σκεφτομουν και το teclast t20 αλλά είναι λιγο φτηνιαρικο κ πρέπει να το πάρω κ απο Κίνα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, G(r)eek12 είπε

Το σάιτ ισχυρίζεται ότι τα στέλνει απο ευρωπαϊκή αποθήκη κ θέλω να ρωτησω αν κάποιος απο εδω μέσα ξερει αν όντως ισχύει αυτό.

Ναι έχει Ευρωπαϊκή αποθήκη.
Αφού επιλέξεις το προϊόν έχει επιλογές στα μεταφορικά. Εκεί επιλέγεις EU Warehouse.
Εγώ είχα πάρει το Xiaomi Note 4 και είχε έρθει σε 1,5 μέρα με DHL.

Καλησπέρα, δεν είναι η global έκδοση του μιας και λείπει η B20 800mhz. Δεν θα έχει Google services πιθανότατα, δηλαδή playstore ίσως και κάτι άλλο (γνωρίζω μόνο για το play store).

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...