Yiannis87 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιεί κανείς εδώ two-factor authentication usb dongle? Έχω δει αυτά εδώ. Συγκεκριμένα Nitrokey, OnlyKey, SoloKeys, Yubico Έχετε να προτείνετε κάποιο πιο ειδικά? Τα θέλω μόνο για two-factor authentication. Δεν με ενδιαφέρει κάποια password manager λειτουργία -μπορώ να το κάνω manually αυτό. Επίσης ενδιαφέρον φαίνεται και η λειτουργία για email και disk encryption. Πόσο safe θεωρείται το storage των keys εκεί αντί πχ για GPG Keychain (αν έχω καταλάβει σωστά ότι τα keys αποθηκεύονται στο usb). Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από Yiannis87
yawu Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, Yiannis87 είπε Χρησιμοποιεί κανείς εδώ two-factor authentication usb dongle? Έχω δει αυτά εδώ. Συγκεκριμένα Nitrokey, OnlyKey, SoloKeys, Yubico Έχετε να προτείνετε κάποιο πιο ειδικά? Τα θέλω μόνο για two-factor authentication. Δεν με ενδιαφέρει κάποια password manager λειτουργία -μπορώ να το κάνω manually αυτό. Επίσης ενδιαφέρον φαίνεται και η λειτουργία για email και disk encryption. Πόσο safe θεωρείται το storage των keys εκεί αντί πχ για GPG Keychain (αν έχω καταλάβει σωστά ότι τα keys αποθηκεύονται στο usb). Μπορεις να το κανεις με οποιοδηποτε usb και google authenticator, μονο προσοχη στην ωρα γιατι δεν θα περασεις καλα. Αν θες καποια ετοιμη λυση εχω δουλεψει τα yubico και ειναι αξιοπιστα.
Yiannis87 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, yawu είπε μονο προσοχη στην ωρα γιατι δεν θα περασεις καλα Τι εννοείς? Τι πρέπει να προσέξω? Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από Yiannis87
yawu Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Yiannis87 είπε Τι εννοείς? Τι πρέπει να προσέξω? να προσεξεις να σεταρεις σωστα το pc σου να παιρνει ωρα απο ntp και να ειναι στο ιδιο timezone με το κινητο σου με ακριβεια δευτερολεπτων γιατι αλλιως θα κλαψεις Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από yawu
Yiannis87 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, yawu είπε να προσεξεις να σεταρεις σωστα το pc σου να παιρνει ωρα απο ntp και να ειναι στο ιδιο timezone με το κινητο σου με ακριβεια δευτερολεπτων γιατι αλλιως θα κλαψεις Δηλαδή δεν θα μπορώ να συνδεθώ αν έχει διαφορά δευτερολέπτων? Χρησιμοποιώ mac os. Για την ώρα στο κινητό δεν έχω πολλες εφαρμογές κλπ, αλλά είναι και αυτό ios. Επίσης μπορεί να κάνω και χρήση vpn, που να τα βγάζει σε διαφοερική timezone... Αλλά αυτό που μου λες είναι αν χρησιμοποιώ παράλληλα και την εφαρμογή του google authenticator σωστά? Εγώ σκεφτόμουν να το χρησιμοποιώ μόνο του, χωρίς να στηρίζομαι στο κινητό. Νομίζω πολλά websites/social media services το υποστηρίζουν και γίνεται αυτό, σωστά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα