Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πουλάω το Yaris μου ‘03 και θέλω να πάρω καινούργιο

το έχω δει σε αντιπροσωπείες το 1,5 βενζίνη πάει γύρο στα 15.000 +- 

μου προτείνετε να πάρω βενζίνη 1,5 ή υβριδικό αφού πλέον η Τογιότα δεν βγάζει πετρελαιοκίνητο

επισης αν κάποιος έχει ας πει εντυπώσεις και αν αξίζει τα λεφτά του

Δημοσ.

Το εχει παρει φιλος μου και ειναι πολυ ευχαριστημενος, αλλα μετανοιωσε που δεν πηρε το υβριδικο...

Δημοσ.

Το υβριδικό έχει νόημα αν κινείσαι πολύ μες την πόλη. Επιπλέον, επειδή έχει μια διαφορά αρχικής τιμής με το 1.5 (πόσο ακριβώς;), θα πρέπει να δεις με βάση τα ετήσια χιλιόμετρα που κάνεις, πότε θα κάνεις απόσβεση σε αυτήν τη διαφορά. Βάλε τα κάτω και δες τι σε συμφέρει.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλη μου άλλαξε το Γιάρις 1.3 του '06 που είχε με το 1.5 βενζίνη πριν 1 χρόνο ακριβώς. 

Δεν έχει μείνει ευχαριστημένη διότι είδε αρκετή αύξηση στην κατανάλωση (κινείται αποκλειστικά εντός πόλης) και επίσης της εμφάνισε αρκετά χαζοπροβλήματα το καινούργιο (σίγουρα θυμάμαι η φλασιέρα ήταν ένα από αυτά).

Αν κινείσαι εντός πόλης, προτίμησε το υβριδικό για οικονομία.

Δημοσ.

Το Yaris,ενα Toyota βγάζει αρκετά χαζό προβλήματα;;;;;

12 ώρες πριν, Arbri Bitri είπε

Πουλάω το Yaris μου ‘03 και θέλω να πάρω καινούργιο

το έχω δει σε αντιπροσωπείες το 1,5 βενζίνη πάει γύρο στα 15.000 +- 

μου προτείνετε να πάρω βενζίνη 1,5 ή υβριδικό αφού πλέον η Τογιότα δεν βγάζει πετρελαιοκίνητο

επισης αν κάποιος έχει ας πει εντυπώσεις και αν αξίζει τα λεφτά του

Το είχα ενα διαστημα,δεν θα έδινα με τίποτα 15 χιλιάρικα για αυτό. Με τοσα λεφτά παίρνεις Auris μοντελο 2017-2018 με κάτω από 30.000 χλμ.Αν θέλεις παλι Toyota βέβαια ή Golf μοντελο 2016-2017 με επίσης λιγα χιλιομετρα με κάνα δύο χιλιάρικα παραπανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, jmmys είπε

Το είχα ενα διαστημα,δεν θα έδινα με τίποτα 15 χιλιάρικα για αυτό. Με τοσα λεφτά παίρνεις Auris μοντελο 2017-2018 με κάτω από 30.000 χλμ.Αν θέλεις παλι Toyota βέβαια ή Golf μοντελο 2016-2017 με επίσης λιγα χιλιομετρα με κάνα δύο χιλιάρικα παραπανω.

Το 90% του Insomnia μολις εμαθε οτι καινουριο Yaris εβγαλε προβληματα 

200.gif

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 1
Δημοσ.

Το auto moto του insomnia είναι ενα φόρουμ όπου όσοι ρωτάνε για αγορά αυτοκινήτου είναι στο 99% των περιπτώσεων για μικρό αμάξι πολης και οι απαντήσεις σε ίδιο ποσοστο είναι για μικρά Toyota και Hyundai.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, jmmys είπε

Με κάτω από 30 χλδ. παίρνεις αυτό, σούπερ αμάξι  σε σούπερ τιμή. 

http://www.hyundai.gr/hyundai-i30-n/

• Confused 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι ψάχνει για αμάξι με 27.000 ευρώ,μάλλον γύρω στα 15.

4 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

σούπερ αμάξι  σε σούπερ τιμή. 

http://www.hyundai.gr/hyundai-i30-n/

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jmmys είπε

Δεν νομίζω οτι ψάχνει για αμάξι με 27.000 ευρώ,μάλλον γύρω στα 15.

Δίκιο  νόμισα 30χλδ. ευρώ και οχι χλμ. 

Δημοσ.

Μην ξεχνάς ότι το υπάρχων μοντέλο κυκλοφόρησε το 2011. Δεν ξέρω πόση διαφορά εχει... Ενα test drive θα σε πείσει. Ελεγξε και τη χώρα παραγωγής του δικού σου (αν ειναι Made in Japan το κρατάς)

Δημοσ.

αν εχεις αμεσα μαζεμενα 15Κ μην κανεις το μεγα σφαλμα και παρεις εναν καινουριο κουβά. Παρε ενα ελαφρως μεταχειρισμενο κανονικο αυτοκινητο με χωρους και ποιοτητα κυλισης ανωτερο του yaris. Τοσα υπαρχουν σε αντιπροσωπιες που τα χρησιμοποιουν ως test drive . Η απο ιδιωτη

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...