CoOliO Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους..Θέλω να ρωτήσω το εξής!!Έχω 2 υπολογιστές με windows 7 pro + sticker!!Λέω μιας κ είναι ακόμα ανοιχτά να πάω σε windows 10...Το θέμα μου είναι πως αν πχ μετά από καιρό θέλω να κάνω format κ έχει κλείσει το upgrade πως θα έχω τα windows 10?Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να χωρίσω ένα partition στον δίσκο όπως θα ναι τα windows 10 κ έτσι να μπορώ να κάνω επαναφορά από εκεί η προτείνετε κάτι άλλο?
Black Demis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 το καλύτερο ειναι σβήνεις όλον τον δίσκο και κάνεις εγκατάσταση απο φλασακη απο το μηδέν ολα τα αλλα δλδ upgrade δεν αξιζουν να γινουν τωρα αν θέλεις να έχεις και license γνήσιο πάρε κυκλοφορούν αρκετά ακομη και με 10 ευρώ
CoOliO Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μα και με το upgrade μπορεί να γίνει καθαρή εγκατάσταση.. Ερώτηση..Αν κάνω καθαρή εγκατάσταση και περάσω το sticker των 7 παίζει να το δεχτεί? Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από CoOliO
micos000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Θα το δεχτεί, αρκεί να βάλεις την ίδια έκδοση (home-pro). το 32/64 bit δεν παίζει ρόλο.
CoOliO Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Από που μπορώ να κατεβάσω την official έκδοση?Έχω το rufus για να το ξεκινήσω από εκεί..Θα χρειαστώ κάτι άλλο?
jim_p Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 https://tb.rg-adguard.net/public.php Απο εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα